REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.8° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
13.8° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Victorie pentru Gigi Becali - FCSB-Dinamo se joacă în Ghencea, în ciuda opoziției 'ultrașilor' CSA Steaua

Victorie pentru Gigi Becali - FCSB-Dinamo se joacă în Ghencea, în ciuda opoziției 'ultrașilor' CSA Steaua

Virgil STOIAN 13 iulie 2023 | 00:00 1052

Meciul FCSB - Dinamo, în etapa a doua a SuperLigii, se va juca pe stadionul Ghencea, pe 22 iulie. Potrivit surselor gsp.ro, FCSB a cerut din nou să joace în Ghencea, iar Angel Tîlvar, ministrul apărării, a aprobat cererea.

Victorie pentru Gigi Becali - FCSB-Dinamo se joaca in Ghencea, in ciuda opozitiei 'ultrasilor' CSA Steaua

FCSB a trimis un document pentru a cere punerea la dispoziție a arenei, iar Ministerul Apărării a răspuns pozitiv. Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua, a transmis deja clubului din Ghencea că cererea clubului lui Becali a fost acceptată și semnată de Tîlvar.

În ultima solicitare către CSA Steaua, se precizează că FCSB a cerut „punerea la dispoziție” și nu „închirierea” arenei din Ghencea, ca până acum, pentru meciul cu Dinamo. E o variantă prin care clubul din Berceni a evitat să depindă de o Hotărâre de Guvern și astfel a ajuns mai ușor la o decizie favorabilă.
Comandantul CSA Steaua nu e de acord, dar a nu are de ales

Din informațiile Gazetei, într-o discuție recentă cu suporterii steliști, comandantul CSA, Ștefan Bichir, care era un opozant al ideii, a dat de înțeles că venirea celor de la FSCB în Ghencea este iminentă. Presiunile puse de premierul Marcel Ciolacu au cântărit decisiv.

„Nu îmi convine, dar nu prea mai am ce să fac și nici nu am de gând să fac închisoare pentru că nu respect legea. Se pare că va trebui să renunțăm”, le-a transmis Ștefan Bichir suporterilor, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar Burleanu poate salva fotbalul romanesc.Doar securistii pot face afaceri de succes?
0
0
Numai la romani și rusofoni găsești înapoiați Dacă sa făcut un stadion nou trebuie pus o taxa pentru orice echipa care vrea sa joace Dacâ nu puneți vacile și caii la păscut Și așa fotbalul r*mânesc e patinaj artistic
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515