REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

VIDEO! Accident GRAV la ieșire din Castelu. Mai multe persoane, RĂNITE

VIDEO! Accident GRAV la ieșire din Castelu. Mai multe persoane, RĂNITE

Replica API 25 februarie 2021 | 00:06 8233

Medicii constănțeni au fost solicitați miercuri, 24 februarie, să intervină la ieșire din Castelu, spre Constanța, în urma unui accident rutier cu victime, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o autoutilitară.

La fața locului s-au deplasat echipaje Saj B2 - 2, Smurd C, Smurd B.

Update 1: Evenimentul rutier a fost soldat cu 5 victime, fiind transportate la spital. Două persoane au fost rănite grav, o victimă se află în stare critică.

Care este starea victimelor

O femeie, de 42 de ani, conștientă, a fost diagnosticată cu laceratie submentonieră și politraumatism, un bărbat de 60 de ani, a suferit traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism membru inferior drept, două victime de sex masculin, de 21, respectiv 35 de ani, au suferit politraumatisme. Cei doi sunt stabili hemodinamici, conștienți,. O altă victimă de 18 ani, bărbat, este stabil hemodinamic.

Update 2:

,,În urmă cu puțin timp am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs la ieșire din localitatea Castelu spre Constanța. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere, descarcerarea grea, un echipaj Smurd B și o autospecială de transport victime multiple, au fost și două Ambulanțe din cadrul SAJ. La fața locului au fost evaluate medical și preluate la spital 5 victime, dintre care 2 în stare gravă, restul fiind conștiente.” au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Cum s-a petrecut accidentul rutier

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 08.40, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 22C, în localitatea Castelu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 60 de ani, și o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 21 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului și a unui pasager din autoutilitară, un bărbat, de 42 de ani, și vătămarea corporală ușoară a altor trei persoane, în vârstă de 18, 21, respectiv 35 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Video 1:

Video 2:

Video 3:

Vom reveni!

M.P., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca troaca de duba avea numar strain, oare de cand il are si s-au facut multi ca nu-l vad!!!
1
0
In conditii de carosabil alunecos respectati cu sfintenie limitele de viteza impuse pe acel sector de drum....mai ales in curbe , cine a gandit si a impus acele limite nu a fost prost ! Dar sunt destui destepti care ignora orice norma sau regula , si din pacate sufera si altii , nevinovati !
1
0
E curba aia la iesire spre Constanta, foarte parsiva ai impresia ca merge lejer cu 80 pe udeala si ceata dar te trage repede afara. Mosu de 60 venea din Constanta cu pasatu dosului si a intrat prea tare in ucrba a vazut ca iese in decor a tras sa redreseze dar a intrat in zarzavagiu.
2
1
rromanii cu dube din 1900 toamna sunt la bara bara cu domnii de la circulatie.
9
3
Asa este!! DUBE COSCOVITE DE RUGINA FLUTURA TABLELE PE ELE SE RUP IN DOUA CAND TRAGI O BASINA !!! Dar cum mama naibii trec ITP-ul?? Mister....
15
4
...dubele astea..pline de rugina...care se rup in doua daca tragi o basina...conduse de tigani..care merg cu ele la adunat..nu zic la furat...la adunat...nimeni nu le controleaza...cade tabla dupa ele..si militienii se fac ca nu vad..cei de la RAR opresc doar tiruri...acolo e de ciugulit...si ciorile astea zboara fara nici un stres. Ia faceti voi niste razii sa vedeti suprize suprize. Mor oameni nevinovati.
26
4
luati ma dubele la control, toti idiotii si-au luat dube cu 2000 de euro si sunt vai mama lor!!!! dar cu spaga rezolva tot...
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407