REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO / Accident rutier între Topraisar şi Amzacea: 12 VICTIME!

VIDEO / Accident rutier între Topraisar şi Amzacea: 12 VICTIME!

Replica API 12 august 2018 | 01:49 888

Un accident rutier s-a produs duminică, 12 august a.c., în jurul orei 11.50, pe drumul care leagă localităţile Topraisar şi Amzacea din judeţul Constanţa. Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Constanţa au fost solicitaţi să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale persoanelor rănite în urma impactului rutier. Din primele informaţii se pare că 12 persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs atunci când persoanele aflate într-o maşină s-au decis să oprească rapid să cumpere pepeni de pe marginea drumului. Medicii din cadrul ISU Constanţa s-au deplasat şi ei pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Update: Mai multe victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Constanţa.

Update: Se intervine cu două ambulanţe SAJ, un ATPVM şi elicopterul SMURD.

În urma accidentului rutier 12 persoane au fost rănite, dintre care 7 au fost transportate la transportate Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Constanţa. Printre victime se află şi doi copii care au suferit traumatisme cranio-cerebrale, unul în vârstă de 2 ani, iar celălalt de 9 ani. De asemenea, o femeie a suferit un traumatism la un membru inferior, o femeie a suferit un traumatism toracic, un bărbat a suferit în urma accidentului un traumatism abdomen și torace, o altă femeie a suferit un traumatism de bazin și abdomen şi a şaptea victimă este o altă femeie care a suferit în urma evenimentului rutier un traumatism cranio-cerebral. Din fericire, potrivit medicilor, toate persoanele sunt conştiente. La locul solicitării s-a trimis elicopterul Smurd, o ambulanţă cu medic Saj, mașina de victime multiple şi 2 ambulante SAJ cu asistent.

Iată ce spun oamenii legii:

Un accident rutier s-a produs duminică, 12 august a.c., pe DN 38, între Topraisar și Amzacea. Şase autoturisme au fost implicate, iar în urma accidentului rutier au rezultat mai multe victime, rănite ușor. Din primele date, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță.

Circulația a fost îngreunată din cauza evenimentului rutier, însă nu este închisă.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai skoda, esti inferior. Spui skoda si tragi apa.
2
3
soferi de weekend..taranii cu pepenii n au nicio vina
2
1
Mi-as pula in pepenii tai de taranoi prost !
2
3
sunt de vina.eu am mers de sute de ori pe acel drum si iarna si vara.PROSTIA si lipsa de educatie,nerespectarea conduitei preventive,analfabetii care semneaza cu ''x'' dar au permis,astea sunt cauzele.Degeaba ai masina echipata cu ''n''sisteme de protectie care pe timpul cand eu aveam dacie 1300 erau visuri.daca esti bou sau vita mergi beat drogat cu telefonul live pe fbuk astea sunt problemele.Masina e o arma cu care poti lua multe vieti daca esti cretin.
12
3
Unul din autoturisme, daca va uitati, era echipat cu cauciucuri de iarna. Bravo!
5
1
Ce dobitoc poti fi...de ce sa fie linsat? Sa zicem ca nu cumpara pepeni, normal ca n-avea voie sa opreasca pentru asta, dar daca avea pana si trebuia sa opreasca? Dobitoci si handicapati sunt toti astia care nu stiu sa pastreze distanta fata de cel din fata. Gandesti cu dosul.
9
3
linsat pe loc.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614