REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO. Aproape 10.000 de poliţişti din întreaga ţară au ieşit în stradă! Constanţa, prezentă la PROTEST!

VIDEO. Aproape 10.000 de poliţişti din întreaga ţară au ieşit în stradă! Constanţa, prezentă la PROTEST!

Replica API 26 martie 2018 | 00:00 438

Problemele din Sistemul de Apărare şi Ordine Publică şi din Sănătate se pot rezolva doar în stradă, a declarat pentru AGERPRES, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, Dumitru Coarnă, la finalul protestului organizat sâmbătă. Acesta s-a arătat mulţumit de numărul de participanţi, care au demonstrat că “se poate” şi au înţeles că numai aşa pot fi rezolvate problemele.

„Sunt foarte mulţumit de numărul de participanţi. Oamenii au demonstrat că, în momentul în care există unitate, în momentul în care există coeziune, se poate şi au înţeles că numai aşa se pot rezolva problemele. La noi, în Sistemul de Apărare şi Ordine Publică, şi în cadrul Ministerului Sănătăţii doar în stradă se pot rezolva problemele, pentru că uitaţi-vă cu câtă indiferenţă ne tratează.

Aceşti guvernanţi, acest PSD, partid de centru stânga, uitaţi-vă, priviţi indiferenţa lor, cu privire la problemele noastre. Ei s-au aşezat bine, temeinic, au bani prin conturi, prin străinătate. Aţi văzut că la Videle, cum plouă, se plimbă cu barca, pentru că banii pentru diguri au fost duşi în altă parte, de aceea ne tratează cu indiferenţă.(...) Poliţia este urâtă de infractori”, a spus preşedintele SNPPC.

„Am manifestat la sediul M.A.I. unde comunicarea a continuat prin....... presei si al consilierilor. "Alta Marie, aceeasi palarie". Din fata sediului M.A.I. am plecat 5-6000. In timpul marsului spre Guvern ne-am inmultit la 9-10.000. Au iesit in strada sindicatele nationale SNPPC (6-7000 MEMBRII), SNAP, PROLEX,DIAMANTUL, EUROPOL dar si alte sindicate județene.

Din păcate, noul Guvern, care a promis la instalare că principala sa metodă de rezolvare a problemelor va fi dialogul, a preferat să sfideze pe cei care asigură liniștea și ordinea publică, precum și securitatea frontierelor țării. Noi le-am atras atenția că nu suntem de acord cu ceea ce fac ei.

Faptul că ne-au sfidat, nu ne descurajează. Dimpotrivă, vor urma alte proteste. Astăzi (sâmbătă, 24 martie), era închis la Guvern”, a afirmat Vasile Zelcă, reprezentantul SNPPC Constanța.

Din Constanța, la protestul din Capitală au participat aproximativ 500 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție și Garda de Coastă.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca sunteti mai capabili de cat acei oameni care pe 24, au esit in strada pentru drepturile lor si nu ale altora. De ce nu sunteti voi in locul lor pe acele functii pe care acestia le ocupa. De ce nu vati facut voi politisti sa castigati acele salarii imense la care visati
2
0
daca le aproba mariri politistilior ,trebuie sa cerem si noi mariri ca si noi suntem oameni ,vorba aia a fost un prost de iliescu care a dat mariri minerilor asta se va face acum dar cei cu rate fixe in ron va avea de castigat nu va lasati ,acum doi ani un politist cu ture de noapte fara functie castiga 3000 de roni acum se aproprie de 4100 de ron asta vorbesc pt subofiteri deci sunt cu tupeu bravo lor si tot mai cer ,va rog nu va lasati intimidati de patroni amenintatii cu demitere in masa daca nu va maresc salariile acum este momentul cu politistii patronul roman este curva tot deaua se vai
2
0
Dobrescu popartac si cei de la autostrada soarelui,astia sunteti toti
1
3
Daca stiati ca la Guvern este inchis sambata de ce a-ti mai plecat la protest. Asa au facut si cei de la sanatate cand au protestat pe 24 ianuarie si toti cei care tebuiau sa-i asculte erau plecati sa sarbatoreasca ziua unirii iar rezultatele de vad.
3
0
Nu la frecat menta la cafele in carciumi.Ar trebui militarizati acesti puturosi sa fie identificati sa nu mai urineze pe cladiri.Au salarii prea mari ptr cat muncesc.
8
1
Cat de frustrat poti fi? Cred ca esti un avorton amendat ori vreun infractor, iar "replica" este singurul loc care-ti permite sa te exteriorizezi.
1
4
ajungeti cu banii,nu?dragneo,vezi ba ca au iesit ciomagarii aia de te apara pe la Congrese,sa le faci salariul de la 2000 de eur.in sus.vezi ca si doctorii,profesorii,armata toti vor salarii de Norvegia daca se poate.Ailalti,din privat sa muncim sa le asiguram iubitilor bugetari privilegiile promise de tatucul sovietic.Unii cu munca,altii cu sporurile si beneficiile.Si cu pensii speciale-cam cat iau 20 de fosti tarani din cooperative,ia un greiere de-asta bortos iesit la 45 de ani la pensie,ca liderul lor Coarna.stiti cat ia Coarna lunar?@14000 de lei pensie"pe caz de boala" plus venituri.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212