REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO! Au SFÂRÂIT grătarele la Cheile Dobrogei. Au uitat de STAREA de ALERTĂ

VIDEO! Au SFÂRÂIT grătarele la Cheile Dobrogei. Au uitat de STAREA de ALERTĂ

Replica API 8 iunie 2020 | 11:55 3591

Constănţenii au profitat de temperaturile ridicate de duminică şi au ieşit din case. Unii au mers la plajă, în parcuri sau la muzeu, iar alţii, încă de la primele ore ale dimineţii, s-au îndreptat către zonele deja consacrate pentru picnic.

Până la ora prânzului, în pădurea de la Gura Dobrogei grătarele sfârâiau, iar petrecăreţii începuseră parcă să mai uite că iniţial de starea de alertă. Unii au respectat măsurile impuse de autorităţi, fiind dotaţi inclusiv cu corturi, alţii le-au ignorat.

Însă, cu toţii au avut un ţel comun: acela de a se distra şi de a petrece sărbătoarea Rusaliilor aşa cum ştiu ei mai bine, româneşte.

Pe spațiile verzi au sfârâit grătarele și a curs berea, însă nu au lipsit nici jocurile, în care s-au angrenat atât copiii, cât şi adulţii.

Începând cu data de 15 mai a fost instituită starea de alertă pentru o perioadă de 30 de zile. Recent s-a pus în discuție prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, începând cu data de 15 iunie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E rezervatie naturala. Au voie sa faca gratar? Exista un panou care avertizeaza ca nu ai voie
0
1
si ce ati fi vrut, sa mearca la bombele voastre de carciumi sa plateasca taxa covid??
1
0
acolo sfiriiau gratarele si acum o luna .Niste ghertzoi cu ATV-uri isi piriiau troacele pe acolo sa vada lumea ce buni sunt ei
3
1
rugurile la cenusa bucurestiu
1
0
MAI ESTE UN PIC SI INTRATI IAR IN CARANTINA DE TREI LUNI JEGURI ORDINARE
8
2
zici ca e o tabara cu refugiati din siria
12
1
Mare e gradina domnului.
6
3
Sa fii prevazator e una,sa fii cretin e la indemana oricui,deci si a celor ce guverneaza tara dar si a celor ce tot raspendesc cretinisme in media .Cum dracului e mai bine in cort,adica in spatii inchise decat in aer liber? Si virusului ii plac micii si fumul de carbuni,de ce e periculos sa faci gratare? Mai lasati dracului porcariile,nu vedeti ca Orban si gasca beau in timpul serviciului la locul de munca,fumeaza si se pisa pe ele de masti? Pe voi v-ar da seful afara ,pe ei ii pupa in cur ziarele de propaganda si securistii dar si prostovanii de romani.Prostie,nu pandemie!
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108