REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! BAIE de SÂNGE la Onești cu LUĂRI de OSTATICI

VIDEO! BAIE de SÂNGE la Onești cu LUĂRI de OSTATICI

Replica API 1 martie 2021 | 16:43 3874

Potrivit Ziarul de Bacău, un bărbat din Oneşti a sechestrat doi muncitori într-un apartament în care a locuit anterior şi din care a fost evacuat prin sentinţă judecătorească scrie stiripesurse.ro

Bărbatul a ameninţat că îi va ucide pe cei doi muncitori, dacă decizia nu este revocată. Chiar el a sunat la 112 şi a anunţat incidentul.

UPDATE 2

Directorul medical al Spitalului din Oneşti, Anca Băncescu, a declarat pentru News.ro că muncitorul care ajunsese la spital era în stare gravă şi nu a putut fi salvat.

“Bărbatul avea multiple plăgi înjunghiate la nivelul sternului, hemitoracelui stâng, toracelui posterior. S-au început manevrele de resuscitare, iniţial a ieşit din stop-cardiorespirator după care s-a reinstalat din nou stopul cardiorespirator. S-a făcut toracotomie, s-a masat cordul manual, dar din păcate a decedat”, a declarat Anca Băncescu.

UPDATE

Și al doilea muncitor a murit. Atacatorul se află în sala de operații, medicii încearcă să îi salveze viața.

Știrea inițială

Baie de sânge la Onești, județul Bacău, unde un bărbat a luat ostatici doi muncitori! Acesta i-a înjunghiat, înainte de pătrunderea trupele speciale. Unul a murit, altul este în stare gravă, iar atacatorul este împușcat, conform informațiilor STIRIPESURSE.RO.

Atacatorul este un bărbat de 68 de ani. Acesta a reținut, împotriva voinței lor, într-un apartament, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. După ce negocierile cu poliția nu au dat roade, forțele de ordine au intrat peste bărbat. Pe acesta l-au împușcat în picior. Unul dintre cei doi ostatici a fost înjunghiat mortal, în timp ce celălalt este în stare gravă, la spital.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ala asa e ca l-au dus si pe el la spital ca e si el om si are drepturi nu? Asta ebai popor cu drepturili omului.Infractorii sunt peste voi oamenii normali .Saracilor.Fraierilor.O sa scape cu 15-20 de ani din care face jumate ca o sa i se gaseasca diverse boli.Si victimele e bine.In rai la mohamet.La loc cu verdeata.Sa murim si sa fim liberi si sa stapaneasca pamantul alde rambo cu cutitul.
1
0
Muie celor de mai jos ! Da-va in cacat!
2
4
Ai este problema reala , orice actiune in forta a politiei poate interpreta si atacata in istanta de infractor asa cum vor muschii lor , un judecator bun...si ai scapat , si la randul lui politistul devine inculpat . Pentru un glont tras se da subsemnatul mai ceva ca la un credit bancar , politistii au inceput sa se fereasca in a fi implicati in astfel de cazuri...nu vreau sa le iau apararea dar ca, asta-i adevarul !
3
0
militienii stiu doar sa-si negocieze salariile
8
2
De un an si cinci luni de cand sunt astia la putere , Romania se indreapta catre dezastru ! Nimic nu mai functioneaza normal in tara asta ... anormala ! Catu , Turcan , Voiculescu , Arahat si ceilalti sunt pusi doar pe capatuiala ! In afara de austeritate , concedieri , taieri salariale ... astia nu au facut si nu fac nimic ! Dar la achizitii fara licitatii sunt experti ! Vorba mascariciului ala balbait de Catu : " Asa nu se mai poate !" ... Gura pacatosului adevar graieste !
7
6
Demisia ministrului de interne
19
3
coruptiaucide!!!! in ce hal au adus astia tara...
14
5
Pentru politia romana,diias,DIICOT speciale, negrii mititei si alte structuri de cacat ale romaniei sunteti ZERO BARAT.Un biet bosorog sa cacat si urinat pe tot ministerul de interne impreuna cu ultima zdreanta bode.Daca era in statele unite zbura gangsterul cu bloc cu tot
21
4
Oricum nu va raspunde cineva, in mod clar interventia pulitiei a fost facuta gresit.
15
3
era acum psd -ul la putere.urlau toti muisti penalisti si UROseristi.se invarte roata fie ea patrata.va vine randul jeguri de dreapta sa ajungeti la groapa de gunoi.
17
10
Asta esre rodul politicii USR-PNL-UDMR ! De in an de zile mii de politisti vechi , cu experienta , scarbiti de incompetenta astora , de incertitudinea Legii pensionarii ... au ales sa iasa la pensie ! Au ramas tinerii fara experienta care nu mai au mentori de la care sa "fure" meserie ! Asa ceva nu se intampla in urma cu 3-4 ani ! Cazul Caracal de anul trecut , acum cazul Onesti ! Spitalul cu oameni arsi de la Piatra Neamt ! Spitalul cu pacienti prajiti de la Matei Bals Buc. Si nimeni din USR-PNL-UDMR nu isi da demisia ! Presedintele Klaus o mai avea zapada pe partia de la Paltinis ?
17
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218