REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO! BEATĂ și pusă pe SCANDAL printre COPII, în parcul Țara Piticilor

VIDEO! BEATĂ și pusă pe SCANDAL printre COPII, în parcul Țara Piticilor

Replica API 22 octombrie 2020 | 00:10 3922

Mai mulţi părinţi, care se aflau cu copiii la joacă în parcul Ţara Piticilor din Tăbăcarie, au fost, recent, martorii unui incident neplăcut. O femeie care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, s-ar fi plimbat nestingherită printre minori fără să poarte mască de protecţie şi fără să ţină cont că se află printre copii şi reprezintă un pericol pentru aceştia. Potrivit martorilor, aceasta ar fi făcut un adevărat spectacol, după ce ar fi căzut pe jos şi, într-un final, ar fi adormit pe o bancă. Mai mult decât atât, la sosirea ambulanţei, femeia a devenit recalcitrantă şi agresivă verbal. Individa ar fi insultat cadrele medicale sosite la faţa locului, motiv pentru care paznicul parcului s-a văzut nevoit să sune la poliţie pentru a cere ajutorul. Într-un final femeia a fost calmată, urcată în ambulaţă şi transportată la Spitalul Judeţean.

Ce spun martorii?

Părinţii care îşi însoţeau copiii la joacă, în parc, au sesizat prezenţa unei femei ce se afla în stare de ebrietate, în parcul Ţara Piticilor, printre copiii. “Doamna se afla în stare de ebrietate, se plimba în parc fără mască, printre copii. La un moment dat a căzut pe jos. Am sunat la 112, iar echipajul a sosit prompt, dar doamna nu a vrut să coopereze cu personalul medical. A început să-l insulte. În perioada aceasta de criză există oameni care nu respectă distanțarea socială și purtarea măştii de protecţie în locurile publice ,în cazul de faţă, locul de joacă al copiilor”, a declarat un martor ce a asistat la tot evenimentul.

A fost solicitată şi Poliţia

Reprezentanţii IPJ Constanţa au precizat că apelul 112 a fost efectuat de către agentul de pază al parcului. “Poliţiştii au fost sesizaţi, de către paznicul parcului, cu privire la prezenţa unei persoane aflată în stare de ebrietate, fiind în acelaşi timp şi recalcitrantă. La sosirea echipajului de poliţie, femeia era deja urcată în ambulanţă, în această privinţă nu a mai fost necesară intervenţia. Martorii şi echipajul de pe ambulanţă au declarat că femeia a făcut scandal şi le-ar fi adresat injurii”, au precizat reprezentanţii IPJ. Drept urmare, femeia a fost sancţionată cu 200 de lei, conform Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa stea dracului acasa tampitele care isi plimba copiii si se aduna la barfa in parc ele avea masca?
2
2
..priviti la tv. toate emisiunile in care apar imagini din punctele de distractie in aceasta pandemie...veti zari zeci si sute de femei ...tinere...care beau...fumeaza...se zbantuie de la ia dracii...si veti observa cativa barbati...tineri printre ele...au innebunit femeile..le-a luat Dumnezeu mintile...sincer...nu ne mai facem bine...
5
5
Cat de taranesc suna acest nume, Tabacariei!
3
14
Se intoarce lumea cu curul in sus, femeile umbla bete prin parc, bombardierii se inghesuie la pensat si eplilat.....ne ducem dracului in 10 ani.
21
1
Suparata ca a demisionat Fatalau si ramane fara obiectul muncii. In speta data, muscatul de cur. Ca la ea totul se duce la gura. Si se inghite
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614