REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Video! CÂND începe ACTIVITATEA la Centrul de Sănătate din Năvodari

Video! CÂND începe ACTIVITATEA la Centrul de Sănătate din Năvodari

Replica API 10 septembrie 2020 | 17:15 1411

Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari, secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei", a fost inaugurat miercuri, 9 septembrie. Lucrările de reabilitare și modernizare au fost finalizate recent, iar costul total al acestora a ajuns la suma de 6 milioane de lei, cu tot cu dotările și aparatura aferente, iar programul de lucru al Centrului va fi de la ora 8:00 la 16:00.

Cu ocazia acestui eveniment, a fost organizată și o conferință de presă la care au participat Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa şi Florin Chelaru, primarul oraşului Năvodari, precum şi doctorul Cătălin Grasa, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Activitatea Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari poate începe de săptămâna viitoare şi poate asigura zona de urgenţe de tip verde, adică urgenţe minore.

Ţuţuianu: “Sunt cu inima împăcată”

Prezent la conferinţă, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, a declarat că năvodărenii nu vor mai fi nevoiţi să străbată drumul până la Constanţa pentru a se putea trata. "Sunt cu inima împăcată că nordul judeţului şi năvodărenii au o unitate spitalicească şi nu mai trebuie să vină la Constanţa să se trateze. Urgenţele se pot trata la Năvodari. Ideea s-a născut acum un an şi într-un timp atât de scurt am demonstrat că dacă vrem, putem" a declarat Horia Ţuţuianu.

De asemenea, primarul din Năvodari, Florin Chelaru, s-a declarat mulţumit de faptul că un obiectiv atât de mare a putut fi realizat într-un timp atât de scurt. “Totul a plecat de la o simplă idee, dar ştiam că sunt reprezentantul năvodărenilor şi trebuie să găsesc soluţii. Este un moment emoţionant pentru că acesta este unul dintre visurile mele. Au fost şi momente de disperare, iar pentru mine a fost cel mai important proiect pe care l-am gândit şi dezvoltat”, a mai adăugat Florin Chelaru.

Managerul Spitalului Judeţean Constanţa a primit ştafeta pentru asigurarea serviciilor medicale

În cadrul evenimentului, primarul Florin Chelaru i-a predat ştafeta managerului Spitalului Judeţean Constanţa, Cătălin Grasa pentru a crea cele mai bune servicii pentru năvodăreni şi pentru turişti. “Avem nevoie de cel mai bun act medical. Centrul se află sub administraţia Spitalului Judeţean, vom aduce medici din cadrul unităţii. Avem cabinete diverse: chirurgie, neurologie, pediatrie, dotări de imagistică şi laborator de analize. Garantăm calitatea actului medical”, a declarat managerul Cătălin Grasa.

În cadrul evenimentului a fost tăiată panglica de inaugurare a Centrului, de către cei trei, moment ce a fost urmat de o vizită în interiorul clădirii în care au fost prezentate cabinetele şi echipamentele cu care acestea sunt dotate.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lipseste popa Salomia, parca asa il cheama, ca gasca sa fie completa. 4 ani au stat cu mainile in c u r iar acum ca vin alegerile se dau mari constructori. Cretinii promovati de Iliescu sunt stapanii Romaniei. Iar noi le dam m u i e la alegeri. Apropo, Iliescu cand face puscarie pentru ca a distrus tara?
1
0
Hotul de Matei arata ca un urangutan.Uratenia se lauda la salariati si consilieri ca umbla femeile dupa el si ca pe cine a pus geana a fost a lui. PE PRIMA SOTIE O TINEA AFARA DIN CASA IARNA. a doua cu care nu are acte de frica averii a terorizato de tot. MAine procesul curtea de apel Bucuresti Dosar 3743.2.2015 , pt. coruptie. Latul pt. JAVRA s-a strans.
2
0
Omu care se gandeste la comunitatea lui trebuie sa al ti aproape! Este cel mai tare primar care deschide spital pe vremea de pandemie!
0
2
ce program e ala 08.00 -16.00? ce e anexa primariei?
2
0
Ordinarul a facut ieri un scandal fara a purta masca in sediul Spitalului Navodari si a mancat kakat cu polonicul !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218