REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

VIDEO. CARAMBOL cu trei maşini, în zona Far: un şofer a părăsit locul incidentului!

VIDEO. CARAMBOL cu trei maşini, în zona Far: un şofer a părăsit locul incidentului!

Replica API 3 iunie 2019 | 00:46 807

Duminică, 2 iunie, în jurul prânzului a avut loc un incident rutier, în urma căruia mai mulţi şoferi s-au ales cu maşinile avariate. Doi dintre aceştia aveau autoturismele parcate în faţa blocului.

În jurul orei 12.30, în zona Far, s-a auzit o bubuitură zdravănă. La intersecţia străzii Caraiman cu bulevardul 1 Mai trei maşini au fost avariate după ce un şofer a încercat să evite un alt autoturism ce a întors pe loc nepermis. Acesta a relatat, pentru Replica, faptul că se deplasa pe strada Caraiman, dispre Poarta 5 şi, imediat după intersecţia cu bulevardul 1 Mai, încercând să evite un alt şofer, a intrat într-un alt autoturism parcat, acesta din urmă fiind proiectat în altă maşină. Atât şoferul, cât şi martorii aflaţi la incident, au precizat că vinovat de producerea carambolului este un alt participant la trafic ce conducea un Mercedes, evenimentul producându-se după ce acesta a întors autoturismul prin loc nepermis. Mai exact, deplasându-se dinspre bulevardul 1 Mai şi virând la stânga, pe strada Cariaman, a întors în intersecţie şi a luat-o la goană, spre Gară.

Inccidentul rutier a rămas încadrat ca tamponare, întrucât nu sunt victime. Cel de-al doilea şofer implicat în incident are termen 24 de ore să se prezinte la poliţie.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faruk era adormise la volan cand ii facea o teava lu nas
1
0
Acum 2 ani, un expirat beat a intrat cu Hummer-ul direct in farmacia respectiva. Avea numarul HAGI la cacatul lui de masina. Credeam ca s-a rezolvat problema acelei intersectii, odata cu montarea limitatoarelor de viteza. Se pare ca nu.
2
0
Nici o belea in trafic fara un BMW!
8
7
E vinovat mai ales cel care a intors in loc nepermis. Cel care a evitat banuiesc ca a avut viteza legala.
8
1
vinovat este cel care a turtit masinile...daca evitai Mercedesul si dadeai intr-un copil pe trotuar? Soferi de duminica, cu sigla de BMW
2
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272