REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Ce zic LOCUITORII din Henri Coandă că vor fi supravegheați de CAMERE video

VIDEO! Ce zic LOCUITORII din Henri Coandă că vor fi supravegheați de CAMERE video

Replica API 22 februarie 2021 | 00:13 2396

Locuitorii din cartierul social Henri Coandă vor avea în scurt timp o grijă în plus când se vor gândi să mai comită vreo infracțiune: primăria a cumpărat un sistem de supraveghere video, care va fi instalat cel târziu până la jumătatea lunii martie. Reporterii cotidianului Replica au făcut un sondaj video printre locuitorii cartierului pentru a afla ce părere despre implementarea acestuia. Însă, au existat și cei care au devenit recalcitranți și nu au dorit să răspundă.

Mai toți cei chestionați au susținut că sunt de acord cu montarea camerelor video, lucrul acesta fiind unul necesar și care trebuia făcut de mai mult timp. Au existat însă și persoane care pe lângă faptul că nu au dorit să răspundă acestui sondaj, s-au dovedit total recalcitranți când au auzit de posibila instalare a camerelor de supraveghere.

Montarea camerelor este o inițiativă foarte bună pentru cei care nu sunt certați cu legea

Unul dintre cei mai vechi locatari ai cartierului a vorbit de asemenea și despre ”uscăturile” cartierului din cauza cărora percepția celor care locuiesc în Henri Coandă este una negativă. Cât vor rezista aceste camere în cartier... rămâne de văzut.

Puteți urmări declarațiile în materialul video de mai jos:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmeaza camerele cu gaz. Pardon, ele merg pe curent de fapt
0
0
Monitorizare video pe ecrane
0
0
astia va vor lasa si fara camerele video.
4
0
au si asfalt ...
2
0
Faceti parcari in mortii vostrii de ordinari, puneti doar stalpi in mortii vostrii de hotomani
8
2
trimite-ti toate ciorile la mine. Sapuunnnn !!!
13
0
romii locuiesc in rominia si vorbesc limba romani
1
8
Ghetoul azta trebue desfiintat si toate ciorile relocate undeva in camp! Astia nu sunt capabili sa traiasca in socieate! Aceeasi situatie am vazut si la mama India sau Pakistan de unde au fost adusi acum 500 de ani@
11
1
Mai grav pare sa fie faptul ca au fost facute constructiile acelea numite blocuri si pe imagini se vede ca nu au fost finalizate lucrarile de amenajare.Cum sa decopertezi terenul si sa plantezi bocuri intr un fel de groapa..Cind ploua , ce se intampla pe acolo.poate asta ar trebui sa surprinda camerele...Dezastrele astea le supravegheaza cineva?
6
0
sa mearga copii voluntari de la scoli sa la faca curat ca ei este bolnavi au frizoane cand e vorba de munca
13
0
Eu as demonta "cartierul" ala. Nu dureaza mult.
21
0
Duceti-i la tara, la muncile campului, zi lumina!
23
0
pune frate camere prin oras ,nu numai la ei ,ca doar nu se fura intre ei .ha ha . Ghetoul asta e rusinea CT ei.in buricul targului o infectie de loc .uite ce mizerie e .pune tii ba nene la curatenie .astea sunt animale nu stiu ,arunca pe geam resturi.pusi in lanturi si batuti.du i in afara orasului si fa le ghetou.pe locul asta sa se faca scoli ,gradinite ,sau un spital,nu mizeria asta de cartier .
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367