REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VIDEO! Circ la Delfinariu: trei protestatari au sărit în bazin, cerând eliberarea delfinilor!

VIDEO! Circ la Delfinariu: trei protestatari au sărit în bazin, cerând eliberarea delfinilor!

Replica API 26 august 2017 | 17:21 725

Trei persoane s-au aruncat în piscina de la Delfinariul din Constanța, în timpul unei reprezentații, sâmbătă, 26 august a.c. Aceștia au protestat împotriva captivității celor doi delfini care oferă spectacole. Ei au afișat bannere prin care transmiteau mesaje de solidaritate față de mamifere. "Marea este acasă" era afișat pe una dintre pancarte. Adrian Bâlbă nu a dorit să ofere explicații legate de incident, după ce a fost contactat telefonic. Martorii de la fața locului au precizat faptul că cei trei oameni care s-au aruncat în bazin au fost scoși, în cele din urmă, iar poliția a fost alertată.

Cei trei bărbați, un olandez și doi români, au fost sancționați contravențional conform legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu câte 1.500 lei fiecare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati-le putina muie, probabil sunt protestatarii lui mucusor dan.
1
0
Clip video indisponibil
2
0
Balba unde era, se dade cu motoru'?
2
0
Nu este nicio pierdere. Spectacolul este foarte slab din punct de vedere tehnic. Echipa de dresaj foarte slaba. Conducerea asemenea.
3
0
Astia sunt salbatici precum inigranti care ori sa vina in ro si pe bani nostri osa ne violeze pe strada
3
1
La zoo Braila au 6 lei ,un tigru ,doi ursi maimute ,diferite pasari, cai ,ponei porci mistreti ,yak ,oi ,capre ,lupi , veverite etc . La constanta au 3 capre si si o gasca si pretul pt vizitat astronomic daca nu ma insel 15-20 lei . La Braila 5 ron adult 2 ron copil 1.5 ron loc parcare .
1
2
Ce a facut PAZA? Daca inloc de afise ar fi avut arme albe sau arme de foc? Daca s-a testat modul incare este organizata siguranta acestui loc public unde se aduna sute de copii si parinti?Ar trebui anchetata mai in profuzime ce hram poarta acesti derbedei, ce conexiuni au si cine e in spatele lor ,cine le da bani.
7
1
Ma da' prosti mai sunteti!
1
0
Nu stiau probabil ca mai este un bazin, plin cu monezi, in care mai plonjeaza uneori un papagal cu ochelari, strict pt ochii presei.
6
0
Spectacolul cu delfini mi se pare o barbarie. Dar protestatarii sunt oricum niste dobitoci daca nu stiu ca delfinii odata capturati de mici si tinuti captivi nu mai pot fi eliberati. Nu sunt capabili sa se hranesca si sa se integreze intr o comunitate. Vor fi condamnati la moarta
12
2
Cred sa fi fost oameni lui Cernea numai acesta vroia delfini k fiinte non umane.Poate aveau drept de vot si mai traia sie el 4ani din buget.Facind binenteles nimiiiic.
9
1
balba este un impostor si un hot de mancare. a jecmanit multa lume. toti acoliti lui sa raspunda penal la puscarie hotule
5
1
Ramane bilbi fara bani
5
0
La prima ,,strigare'' ,insii ar parea iesiti din matca.Daca ne gandim totusi ca avem la dispozitie tehnologie imagistica 3D si peste asta nivelul de civilizatie se vrea a fi dezvoltat,nu ar mai fi nevoie de chinuirea unor specii ca sa se demonstreze unor oameni ca ele,speciile alea mai exista.Daca ne consideram o specie superioara inseamna ca respectam ecosistemul si in consecinta nu este nevoie de a priva niste fiinte de la modul natural de existenta. Altfel,suntem doar niste fapturi autodistructive prin distrugerea cu buna stiinta a tot ce inseamna evolutie.
6
7
La cat de sarac este spectacolul oferit de Delfinariu, circul asta a facut toti banii.
22
2
MULTI TAMPITI SUNT SI PE PAMANTUL NOSTRU.
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614