REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO! Claudia CAMBREA, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase, al doilea constănțean VACCINAT ANTI-COVID

VIDEO! Claudia CAMBREA, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase, al doilea constănțean VACCINAT ANTI-COVID

Replica API 28 decembrie 2020 | 19:37 2839

Claudia Cambrea, directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, este al doilea constănțean vaccinat anti-Covid. Aceasta a precizat că este un vaccin obișnuit.

Claudia Cambrea, medic primar boli infecțioase, a precizat că „este aceeași senzație ca la orice injecție intra-musculară. A fost o perioadă grea pentru sistemul medical, sperăm ca acest vaccin să fie o șansă pentru eradicarea cât mai rapidă a acestei epidemii. Cadrele medicale sunt obosite, sunt 11 luni de efort susținut, dar acest vaccin ne aduce o speranță. În spital sunt în continuare cazuri foarte grave. Sperăm ca acest vaccin să scadă presiunea care se află asupra sisteemului medical. Nu am stat pe gânduri pentru a mă vaccina”, a mai precizat directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

VIDEO

D.B., D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vaccinati pe dreaq,cam uita sa scoata capacele de protectie la shoturile alea.
0
2
Respect pt toate cadrele medicale din toata lumea!
4
0
de acum nu va mai face covid, va face din nou gripa normala!!!
2
3
astia eroi?eroii spagilor poate! in cta nu se mai face medicina de cel putin 15 ani. Nu exista medic foarte bun pe o specializare. Toti sunt ahtiati dupa bani, toti intra pe pile, toti iau spagi. Sunt doar niste cascadori ai medicinei, vezi tache si casimceali care hop top a prins si el post la spital ca la clinica lu ta su nu prea mai merge teraba.
6
4
O sa o ajunga blestemele, la cate pacate are asta. Daca ar afla lumea de magariile facute in toata perioada asta la spitalul de boli infectioase. Mai devreme sau mai tarziu o sa iasa totul la suprafata
4
6
Eu ma vaccinez printre ultimii pentru a avea concluziile primilor vaccinati!
5
3
acum mai avem ceva de numarat - vaccinatii
14
3
sunt adevaratii eroi ai acestei pandemii. Au tot respectul meu ca au avut curaj sa se vaccineze si sa contribuie la testarea in masa a vaccinului. Sper din tot sufletul sa nu regrete niciodata ca au facut o. Fara acesti oameni care se sacrifica si pe care i regasim in toate domeniile omenirea n ar fi progresat niciodata. Pacat ca de sacrificiul lor profita lasii. Eroii mor primii.
19
4
Astia doi de sub mine.Taceti in plm de lepre ordinare.Aveti voi pareri si idei.
13
13
grele....atata timp fara spaga...
13
7
Mai vorbim noi peste vreo 6 luni ...cu vaccinul asta !
6
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212