REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO. Constanţa, în plin proces de asfaltare: praf şi zgomot în drumul turiştilor spre plajă!

VIDEO. Constanţa, în plin proces de asfaltare: praf şi zgomot în drumul turiştilor spre plajă!

Replica API 2 iulie 2018 | 00:13 337

Continuă lucrările de asflatare în municipiul Constanţa! Autorităţile locale au demarat lucrări de asfaltare a mai multor străzi din oraş. Zilele acestea, trotuarele aferente străzii Termele Romane, mai exact drumul spre Portul Tomis au intrat în reabilitare. În timp ce turiştii veniţi pe litoralul românesc se îndreptau weekend-ul acesta spre Festivalul Îngheţatei, eveniment organizat în Piaţa Ovidiu, precum şi spre terasele amplasate pe faleză, lucrătorii asfaltau de zor... în plină zi!

sursa foto: Primăria Constanţa/Facebook

Se lucrează intens la reabilitarea străzilor şi trotuarelor din municipiul Constanţa! Autorităţile locale constănţene au demarat acţiuni de asfaltare a străzilor şi trotuarelor din oraş. Zilele acestea se lucrează pentru reabilitarea tramei stradale şi reorganizarea accesului în Portul Constanţa. În timp ce turiştii veniţi pe litoralul românesc weekend-ul acesta se îndreaptă spre evenimentele organizate în centrul oraşului, dar şi către terasele din Portul Tomis, muncitorii ridică praful şi fac săpături în asfalt în miez de vară. Mai multe străzi au fost şi urmează să fie asfaltate, potrivit autorităţilor locale. Este vorba în continuare despre străzile Prislop, Steflea, Democraţiei. Pe bulevardele Tomis şi Aurel Vlaicu se va lucra pe timpul nopţii pentru frezarea carosabilului. Reamintim faptul că anul trecut lucrările de asfaltare se executau pe timpul nopţii pentru a nu îngreuna traficul rutier în oraş. Şi trotuarele sunt în proces de reabilitare. Astfel, autorităţile locale anunţă că trotuarele aferente străzilor Poporului şi Nicolae Iorga au intrat şi ele în reconstrucţie. De asemenea, şi trotuarele din cartierul Tomis III sunt în plin proces de reasfaltare.

sursa VIDEO: Primăria Constanţa/Facebook

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lucreaza la varianta din iarna, zici ca face autostrada . Mai este pana in 20 20
3
0
Un primar de ca ca ot . Si consiliul local . Hoti
4
0
Update legislativ, anul 2020: Constanta este acel oras parasit, aflat la periferia statiunii Mamaia.
10
1
vai cum isi permit "sa asfalteze de zor ... IN PLINA ZI !!!" . Varianta trebuia asfaltata pe prima banda era jale . In restul orasului gurile de canalizare ne mananca masinile , marea problema a Constantei , nu se gaseste o firma sa aduca capacul la nivel cu asfaltul.
10
2
Am venit acum din zona istorica , era un grup de 15 de pakistanezi de Constanta , din care 1-2 se duceau la turisti sa cerseasca . Oribil !!! Stateau langa statuia Lupoaica cu lei , simbolul latinitatii orasului....superbe poze ar fi iesit...
3
2
credem ca ai comentat gresit, sau e o metafora, nevasta e constanta, iar ala de a bagat cutitul e edilul ales din pacate
3
0
eu nu intelg cum a fost ucis? adica ia bagat cutitul? de ce nu a tipat nevastasa? dar vecinii? voi ce credeti???
0
1
foarte adevarat . numai pt constanteni nu e asflatarea, au facut doar varianta , care nu inteleg de ce au facut-o, ca era ok . si putin din bv tomis de la vapor . restul starzilor care arata ca dupa razboi ii doare fix undeva , baba novac e cea mai proasta strada din oras, fuie magadau
15
2
e clar ca asfaltarea nu este pentru constanteni, este pt turistii cipanezilor. Noua fix pl. Daca era pt noi asfaltarea se facea si in alte parti decat mamaia sau in drumul spre mamaia.
13
2
In primavara ce ati facut dlor,dar asta toamna?
12
2
Foarte bine ca se asfalteaza, ma pis eu pe toti turistii.
10
6
Toul este facut de forma ,fara sa respecte linia de cea mai mare panta a scurgerii apei, nu se pregateste corect terenul si asfaltarea se face fara o cilindrare corecta.Mortarul ce se foloseste la fixarea bordurilor are putin ciment.Normal ca perioada cind se fac aceste lucrari este inadegvata.Politruci inbecili sunt conducatorii Edil Urban.
19
3
Sa-i belesti belengheru lui Dragnea de prost ce esti,tu cu Orban daca de prostia autoritatilor locale este de vina tot Dragnea.
4
16
Treaba facuta de manmtuiala repede si prost fara nici un control ca de obicei si vom vedea rezultate tot asa de repede Ce dracu au facut pana acum ???
15
5
PSDragnea e vinovatu. Trebuia sa lasa asfaltarea la iarna, nu acum in plin plin sezon de turism religios cu Teodosu
3
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614