REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
8.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

VIDEO! Constănțenii au dat IAMA la FAST-FOOD, înainte de sărbători

VIDEO! Constănțenii au dat IAMA la FAST-FOOD, înainte de sărbători

Replica API 25 decembrie 2020 | 00:24 2028

În goana după cadouri, pe ultima sută de metri înainte de Crăciun, constănțenii s-au gândit că ar fi bine să-și delecteze papilele gustative cu fel de fel de preparate de pe la fast-food-urile din marile centre comerciale. Zeci de constănțeni au petrecut Ajunul Crăciunului îngrămădiți la coadă, cu coșurile de cumpărături alături, așteptând hamburgerii și aripioarele comandate la fast-food-urile din incinta centrului comercial Tom.

Îmbulzeală cât cuprinde

Dacă credeaţi că până în Ajun locuitorii Constanței şi-au cumpărat de toate, după cozile care au fost prim marile magazine, ei bine, restaurantele de tip fast-food au fost fruntașe la vânzări în zilele dinaintea Crăciunului.

După sesiunea fulger de cumpărături din Ajun, constănțenilor li s-a făcut foame. Și unde de unde puteau ei servi masa, dacă nu de la fast-food? Zeci de constănțeni au dat iama în centrul comerial Tom pentru a-și cumpăra pizza, şaorma, hamburgeri şi aripioare picante. Cozile au fost lungi și obositoare, după cum se poate observa și în imagini. Adolescenți, și chiar adulți, au petrecut Ziua de Ajun stând îngrămădiți la coadă, cu coșurile de cumpărături alături, așteptându-și rândul pentru a-și ridica comenzile.

Și fast-food-urile funcționează în regim take away

Vă reamintim că în această perioadă, dominată de epidemia de covid, și restaurantele de tip fast-food funcționează în regim take away.

Clienții pot comanda mancare, dar sunt nevoiți să o ia la pachet, acasă, întrucât spațiile destinate servirii acesteia au fost eliminate pentru a fi respectate măsurile de distanțare și, în general, regulile dispuse pentru combaterea coronavirusului.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da' la Biserica nu e voie decat cu masca si distantati pe-afara in frig!
2
0
tot nu vati prins bai ial pe varu ghiorghita si faceti bai centre de vaccinare la shaormerii fastfood si profi asa rezolvati 90% din populatie
3
1
lumea ma stie de jmecher, am comandat o saorma mare cu detoate si cand am inceput sa mananc din ea toata lumea a oftat
1
0
Asa de puturosi si nepriceputi sunt clientii acestor stabilimente!
5
1
Nicu Picu care da pe afara de spirit civic e la munte! cum este posibil?legea este doar pentru unii?prosti istau acasa si restul in vacante, la mall in plimbari?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407