REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO! CONSTĂNȚENII AU ÎNTÂMPINAT NOUL AN ÎN PIAȚA OVIDIU

VIDEO! CONSTĂNȚENII AU ÎNTÂMPINAT NOUL AN ÎN PIAȚA OVIDIU

Replica API 1 ianuarie 2020 | 00:07 658

Constănțenii s-au strâns în număr mare în Piața Ovidiu din Constanța (circa 15.000), pentru a petrece împreună trecerea dintre ani 2019-2020. Au urcat pe scena amenajată artiști consacrați precum: Ștefan Bănică Jr, Voltaj, Andra.

Evenimentul a început la ora 22:00, iar la miezul nopții un foc de artificii ce a durat circa 10 minute a încântat ochii celor prezenți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frumos, ma bucur ca a fost asa multa lume.
0
0
Fetita Constantei! Fatalau cu acte in regula! Cei trei fatalai de la Primarie!
5
1
Asta care nu a aparut la concertul sustinut de primarie. Asta da dovada de cat ne respecta pe noi cei care votam!
4
0
sa-l muim cu cacat pe pesedeul de la 22:51 !!!
0
0
Sta cate 20 min, sa-i permita sistemul sa mai comenteze. Te pomenesti ca isi mai schimba si ip-ul sau o arde cu Tor browser. Cine ma-ta mare e trist, ma trolule? In seara de 1 ianuarie te certi de unul singur pe site la replica? Trol prost, platit la comentariu
1
4
Pentru acelasi papagal abonat...daca nu radeai aiurea la o punga cu pui si faina, atatia ani, acum ai fi mancat salam de Sibiu, in loc de conserve, la revelion, in fata televizorului cu Antena 1. Poate acum te uitai si nu la Netflix sau iti duceai copilul intr un parc decent. Dar nu ai cum sa intelegi...si stai linistit...oricum parerea ta nu mai conteaza.
6
3
Bai cetaneanule de la 19:48, tu ai ochi sa vezi in ce an suntem??? Mizeriile astea de la conducerea orasului organizeaza petreceri ca acum 20 de ani, dar cu mult mai multi bani. Alo, tovarasu, ia salamul si treci la coada la lapte. Esti la fel de trist precum toate petrecerile astea sinistre! Mai cauta si tu pe net sa vezi ce se intampla in tara asta! Sau muta te dracu in Fetesti sau Slobozia. Standardele de acolo sunt de tine!
12
2
Abia astept sa plece toate jegurile astea...primar, vice...toata sleahta aia de aroganti inutili, care au transformat orasul asta intr o ghena. Trebuie o resetare majora...la vot! Lucrurile sunt evidente: coministii si hotii astia abjecti trebuie sa dispara!
10
4
Sa nu se mai intample nimic altceva in Constanta decat parcari si asfalt. Si sa se scoata stalpisorii. Si sa se dea drumul la circulatie iar cum era. Si sa revina GMS si troleibuzele de la Rocar si tramvaiele luate de la casare de la nemti. Si sa ne cacam iar in strada. Ce plm atatea incercari de a civiliza 250000 de cocalari si ametite? Vrem inapoi mafia din vremea Mihaiesi si Mazare. Jos civilizatia. Pentru revelioane si altfel de manifestari culturale, mergeti la taranii aia din Bucuresti si Cluj. Muie tuturor, ca oricum nu stim cui trebuie sa dam.
7
4
Dl de 16.21,tu ai vz ca in marile resedinte de jud.se produc astfel de evenimente?ca sa nu mai vb.de marile capitale...dar sa stii ca nu te banuiesc a fi anti fagadau!!Tu esti un intelept si un bun gospodar!!!
6
6
Ai spus si tu celor care NU O SA TE VOTEZE LA MULTI ANI in zpiata! NU! SE PARE CA AI IGNORI PE ACESTI COBSTSNTENI! SE PARE CA NE SFIDEZI!
8
6
Ca nu aveti idee cat a costat distractia de aseara scalvetilor,bani din buzunarul comstanteanului de rand. Andra banica si voltaj au costat zeci de mii de euro bune focul de artificii la fel scena inchiriata la fel. Bani care puteau fi utilizati prin spitalul judetean si alte proiecte necesare comstantei. Dar asa e romanu pt un mic si o bere apluada 15 min dupa 5 ani latra la luna. Proasta natie.pacat de tara asta ca e locuita si de asemenea specimene. Orasul asta are strazi neasfaltate canalizari fara capace samd si voi aplaudati ca sclavii.tu va n gura cu revelionul vostru in strada cu tot
19
8
Frumos foc de artificii!
8
4
Cine este Rasauteanu?
21
1
Bravo Fagadau
18
29
Mergea prin multime cu bodyguarzi si jandarmi
12
6
Ba, va durea pixul daca ati fi scris un amarat de articol in care sa fi urat un an mai bun si La multi ani cititorilor, constantenilor ? Greu fara cei 7 ani de-acasa.
19
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108