REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
8.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

VIDEO! CONSTĂNŢENII au INVADAT CHEILE DOBROGEI în căutare de LINIŞTE

VIDEO! CONSTĂNŢENII au INVADAT CHEILE DOBROGEI în căutare de LINIŞTE

Replica API 11 august 2020 | 00:00 1721

În această vară oraşul Constanţa a devenit neîncăpător pentru miile de locuitori, dar şi pentru turiştii veniţi în vacanţă la mare. Pentru a scăpa de zgomotul maşinilor, de spaţiile închise dintre betoane şi de forfota turiştilor, constănţenii au decis să părăsească aglomeraţia urbană şi au dat iama la iarbă verde pentru a lua o gură de aer proaspăt.

În timp ce turiştii vin la plajă, al doilea weekend din luna august i-a găsit pe constănţeni departe de agitaţia oraşului, mai exact la Cheile Dobrogei, printre stânci înalte şi aer curat la iarbă verde. Nu prea verde, ce-i drept, din pricina secetei. Cu copii, cu căţei, cu grătarul după ei şi acompaniaţi de muzică, aşa au petrecut sfârşitul de sâptâmână cei mai mulţi locuitori ai municipiului Constanţa.

Au sfârâit grătarele la Cheile Dobrogei

Constănțenii nu au stat pe gânduri și au plecat din oraș, în căutare de linişte. Locul cel mai potrivit pentru a face un grătar și pentru a petrece timp în aer liber cu familia sau prietenii a rămas platoul de la Cheile Dobrogei. Cum la mare curg valurile de turiști, constănțenii au simțit nevoia să evadeze în natură pentru a lua o gură de aer curat. Zeci de mașini au poposit pe platoul de la Cheile Dobrogei, acolo unde oamenii au încins grătarele. Pe lângă autoturismele parcate lângă grătare, constănţenii au adus după ei atv-uri, drone, iar pentu a se relaxa, aceştia au jucat chiar şi table. De asemenea, pentru ca tacâmul să fie complet, nu a lipsit nici muzica din fundal.

Unii dintre ei au şi campat la Cheile Dobrogei, instalându-şi rulotele şi bucurându-se astfel de mai multe zile de relaxare în aer liber.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tipic ...faci pe altu retardat dar tu ai scris "c-am". Ce inseamma "c-am" idiotule? Net ai , smartphone ai ..analfabet esti ..ce sa mai ..viata e "frumos"
3
1
Au cautat linistea s-o puna de-un gratar si-o manea.
5
0
Putin c-am retardat
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407