REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO! Control OPC în piaţa Brick. A fost chemată și POLIȚIA!

VIDEO! Control OPC în piaţa Brick. A fost chemată și POLIȚIA!

Replica API 21 mai 2020 | 00:04 21327

Horia Constantinescu, şeful CJPC Constanţa, a efectuat miercuri, 20 mai, un control în piaţa Brick pentru a verifica marfa vânzătorilor, ţara de provenienţă a mărfii, normele de respectare a igienei şi calitatea serviciilor prestate. Comisarii au fost surprinși în plină acțiune.

"Verificăm normele de respectare a igienei, calitatea serviciilor prestate, produsele vândute. Este o acțiune ce vizează mai multe aspecte, este în plină desfăşurare acțiunea" a declarat şeful OPC, pentru ziarul Replica de Constanţa.

Totodată, controlul a mai scos în evidenţă şi faptul că nu sunt respectate normele de siguranţă de la intrarea în piaţă, nefiind nimeni care să controleze temperatura potenţialilor clienţi.

De asemenea, au fost verificate şi condițiile în care este vândută carnea dar şi condițiile de depozitare și etichetele de vânzare a mărfii.

V.S. , S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HC-ule, esti harcea parcea, plin de bube-n cap, manjit pana-n gat. Pe la spalatoria chimica 5asec din Carrefour cand mai treci sa-ti iei spaga ordinarule, distruge hainele oamenilor si la reclamatiile facute, tu si ai tai raspundeti ca s-a facut curatul chimic pe raspunderea clintilor, si uite asa noi ramanem cu pagube de sute de lei si hainele distruse, si mataluta cu Scanteie a ta luati uiumul. Doamne pedepseste-i pe nemernici !
2
1
pentru prosti esi bun, dar tupeul tau s a fie o prostie mai mare ca a lor!
3
0
Ce sa ceri de la unul care se imbraca in costum si pantofiori, apoi se catzara si umbla intr-un Jeep verde? Ghiveci electoral cu scenete filmate ieftin si damf de abuz in functie publica.
4
2
La o taraba din piata respectiva se vinde diaree la kg.
1
3
Evitati aceasta piata este cea mai scumpa. In piete art trebui sa-si vinda marfa numai producatorii si n u samsarii. De aceea a fost abrogata infractiunea de specula din codul penal ca samsarii sunt masina de vot a PSD.
6
0
Veniti in comuna independenta sa vedeti aici nereguli
5
1
Baiatul asta nu este sanatos.....sa mearga sa trateze,poate are covid 20!
14
6
Nu-i mai faceti atata reclama, fara televiziuni si ziare dupa el nu se poate? De ce trebuie sa-si surprinda ,, vitejiile,, tot timpul prin filmari sufera de vedetism sau ce? Daca vrea sa faca controale o poate face fara atata reclama. Sau vrea sa candideze?
8
3
Mai Horica,mai,ti-am explicat de atatea ori,nu mai fura startul,tine tot timpul rozeta inchisa,de gura nu-ti povestesc..fii antena si nu ma dezamagiii,corcodusa mea.....
14
4
Nu vrei sa ne lasi in pace,noi Constantenii o sa o votam pe Nicoleta Ploscaru
7
12
Horia, respecta reteta completa, te rog! Aia cu comisarul OPC care a ajuns primar dupa ce facea megacontroale televizate prin piete. Acum isi pregateste bagajele, si muschii rozetei, asteapta cursa. De Rahova. Bai voi astia de la OPC, ne credeti prosti si idioti, trebuie sa verificati voi comerciantii? Nu ma, piata trebuie sa ii selecteze. Nu are pretul conform calitatii, nu cumperi de la el. Atat. Voi trebuie sa va ocupati de sacali: RAJA, ENEL, ENGIE, PRIMARIE.... Horia, ai curaj sa verifici RAJA, compania care arunca cu banii pe kitchuri ge garduri si sedii, dar nu a schimbat o teava?
28
8
Ce cauta idiotu ala in spatele tejghelei opc are atributii doar in fata tejghelei la etichete la produsul finit Faceti i plangere penala pentru abuz isi depaseste competenta
22
9
Pai bine mai bulangiule ai inceput campania?? Electorala??!! Iai intrebat pe machedoni de casele de marcat la carne de porc??!! Cred ca au mucegait .....
27
6
Sa inchidem piata Brick.Este a lui Mazare care ma saltat pe mine!
16
6
HC, nu te lua dupa mesajele de mai jos. Sunt date de javrele numite in functie pe baza de relatii. Ei sunt incompetenti,papagali, nestiind nimic sa faca. Cand vad unul serios, competent, care chiar pune osul la treaba, ii apuca cu lesin. Se apuca sa dea mesaje, ca altceva nu stiu. Nu vor evolutia constantei sub nici o forma. Populatia senila ii ajuta. Mor de cancere,dar nu pot sa faca legatura ca li se trage de la mancarea infecta pe care o cumpara. Ar trebui sa vi se faca statuie. Postaci, voi cat de buni sunteti acolo unde lucrati? Chemati si voi presa, ca vine, daca faceti si voi ceva.
11
24
Mergi la raionul Bio, aia la Carrefour afiseaza un pret si cand mergi la casa iti marcheaza alt pret, evident mai mare. Carrefour Constanta cei mai mari hoti.
27
4
A intrat in campanie electorala pe banii statului
24
8
In stilu asta vom ajunge ca mici comercianti sa dispara iar toate cumparaturile noastre vom fi nevoiti sa le facem de la supermarketuri.Eu personal sustin pietele constantene si nu vreau ca ele sa disparara.
28
5
trebuiau verificati astia cu carnea mai de mult, ca si cel cu magazinul de carne vis avis de pet shop, carnea se serveste direct cu mainile goale. iar vanzatorii de la toate tarabele te mint ca porcul este de provenienta locala, ceea ce nu este adevarat, porcul provine din halele de frig din Portul Constanta, nu esxista mercurial de preturi afisat la vedere
31
3
controleaza in plm marile supermarketuri aduc aia peste congelat de acum un secol si il pun la vanzare la prostimea romaneasca
36
6
Tupeu p asta, Horia, sa faca control la Brick, acolo totu e mafie, dar e pzdista... Inca misca ochiu la carasu vechi de o luna, si carcasa de porc de Spania... No comment. Discutia care e, ca a intrat in piata la control sau ca a deranjat clientii, pzdisti prosti
30
8
Mars bai javra comunista, nu te voteaza nici dracu maimutoiule!
29
17
Trebuiau verificate si cantarele. Cumperi 1 kg de cartofi si acasa sunt 700g. Cei mai hoti vanzatori sunt la Brick!
38
3
Cat a fost la PSD nu calca in fieful lui Mazare si Nicusor. Acum ca a fugit in alt partid a prins tupeu. HA, HA, HA
31
9
domnilor, va puteti face propaganda electorala in multe alte piete constantene cu mult mai multe nereguli. Si daca tot protejati populatia, luati-l pe Teodosie odata, cu lingurita cu tot.
28
6
Teodosie reface slujba de paste 26 spre 27 mai cineva sa l duca rapid la balamuc
31
6
de ce vrei sa te dai mare numai cu astia mici?!?
31
10
isi face campanie omu' lu bombonel prin prisma OPC-ului precum Piedone
39
10
Peste stricat la greu acolo la Brick, se pot imbolnavii oameni.
26
5
La Brick angajatii nu poarta niciun fel de masca faciala!
28
7
Urangutanu in campanie. Replica, gros plicul?
43
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212