REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! POLIȚIȘTII au AMENDAT participanții de la cortegiul FUNERAR din Constanța

VIDEO! POLIȚIȘTII au AMENDAT participanții de la cortegiul FUNERAR din Constanța

Replica API 4 ianuarie 2021 | 00:00 5808

IPJ Constanța a reacționat cu privire la cortegiul funerar organizat pe străzile Constanței, duminică, 3 ianuarie 2021. Polițiștii au văzut imaginile cu cortegiul funerar care se deplasa pe străzile din orașul Constanța și s-au sesizat din oficiu. Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.000 de lei.

,,În urma apariției în spațiul public a unor imagini cu privire la un cortegiu funerar care se deplasează pe raza municipiului Constanţa, precizam faptul că, polițiști din cadrul Secției 5 s-au sesizat din oficiu, iar la fața locului au ajuns mai multe echipe de poliție și jandarmi constănțeni, precum și polițiști locali, care au îndrumat persoanele să respecte măsurile legale stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Polițiștii au procedat la identificarea celor care nu s-au conformat indicațiilor, fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 7.000 de lei, dintre care una pentru organizatorul evenimentului, fiind vorba despre un bărbat de 45 de ani și 14 pentru participanții care nu purtau mască de protecție.” au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

Polițiștii ar putea amenda și alte persoane dacă și acestea refuză să respecte regulile de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Organele luati masuri CU INFRACTORUL DE tEODOSIE ,ca altfel nu mai va asculta nimei .Nemernicul face special ca sa creeze haos si nu este normal sa judecati cu doua masuri pe unii in amendati iar pe altii va faceti ca nu-i vedeti DESTEPTAREA
1
0
De ce trebuie sa ma stresez eu cand mor persoane pe care nu le cunosc .Este foarte salbatica metoda care se practica cam peste tot cu urlete tipete clacsoane si alte manifestari care se mai gasesc la triburile din Africa profunda .Oare de ce trebuie sa asistam la aceste orori si spectacole morbide ???Inmormantarea este o chestiune de familie intima si tot teatrul s ar putea face la cimitir intre neamuri .Poate pe viitor edilii si popii ar putea explica si interzice aceste manifestari Chiar si claxonatul este deranjant Suntem retardati ne place sa ne dam in spectacol cu ce am gresit ceilalti ?
1
0
Incepand de azi nu mai respect nimic pana nu vad ca il sanctionati pe Teodosie. Am zis.
1
0
La prea teosnicul, nu ati avut curaj sa amendati prostimea adunata la liturghie. Acum va napustira asupra adunari indurerate. Aici lumea a trecut sa-si depuna un ultim omagiu defunctului, la deosnic, va e frica. Cam asta-i treaba in Romanika, din pacate. Oarba pe voi!
1
0
Bravo Stelian, sa ma cac in palma ta si sami bag pula in nevasta lu tactu
7
7
In 50 de ani dispare poveste asta cu inmormantarile. Ai mierlit-o? gata , este inutil si nefolositor, nu mai ai nimic de comunicat rudelor, spitalul sau pompele funebre se ocupa de tot, fara cortegiu fara alaiuri fara multimi si imbulzeli. In 3,4 zile familia primeste urna cu cenusa si asta este. toti au impresia ca daca urla dupa cortegiu se intampla ceva util. Gresit. Crematoriu urna pace Univers. Oricui ii vine randul
13
6
Eu v am spus ca astia sunt platiti degeaba, mai bine stau in boscheti cu radarul
8
1
Baaas pulitia rromana! Parca ieri alaltaieri cand trebuia sa il ardeti pe preaCacatul ziceati ca scopul vostru e sa preveniti nu sa amendati! Sclavilor!
17
4
La fel de multe amenzi au dat si lui Spagoveanu cu soborul lui si la toti sugatorii aia de lingurita! Siktyr.
11
4
LEGE SI ORDINE MULTUMIM POLITIEI ROMANE A REZOLVAT UN CAZ FOARTE COMPLICAT
16
4
Nu mancau cacat ca rolul lor nu e sa dea amenzi, sa ne pisam pe ei de gabori de cacat. Cu muistul ala de popa se iau doar gura-n pula, cu restul sunt cocosi.
11
10
Ati vazut tigan mort de Covid, ca eu nu am auzit!
18
0
L A T U R I L E S O C I E T A T I I !!!
16
1
animalele astea nu se civilizeaza nici in 500 de ani.
15
4
pai unde erati mah sclavilor? auzi , au vazut imaginile,,ei frecau menta acasa.Din cauza amantelor angajate numai are cine sa iasa pe strazi,,
14
5
alo dsp-u, politia!!! era masina autorizata de transport funerar camioneta cu prelata de carau tiganii mortu?
15
1
au ajuns cu cortegiu pana la poarta cimitirului!
11
0
Politia de ce nu l-a amendat pe Teodosie? Nu respecta nimic si-si bate joc de institutiile statului. Atunci de ce sa mai respecte lumea legile?
28
11
Deci in 2021 iti iei amenda daca duci mortu la groapa crestineste? jur ca ii impusc daca ma deranjeaza la inmormantare
20
21
Am sange in instalatie adica coaie sunt vertical, nu ling ,nu spal pe nimeni cum fac multi romani
15
13
Se pisa tiganii pe Politie mai rau decat se pisa Teodosie pe Politie!
41
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108