REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Video cu DESCINDERILE MASCAȚILOR: CERCETAT pentru TRAFIC de DROGURI de RISC și MARE RISC

Video cu DESCINDERILE MASCAȚILOR: CERCETAT pentru TRAFIC de DROGURI de RISC și MARE RISC

Replica API 11 noiembrie 2020 | 23:58 7472

Un bărbat, de 36 de ani, bănuit de trafic de droguri, în cursul zilei de marți, 11 noiembrie, fost reținut de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și mare risc.

La data de 10 noiembrie, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară în Constanța.

În cadrul acțiunii, au fost indisponibilizate 908 grame de fragmente vegetale de cannabis, 2 grame de amfetamină, 29,4 grame de pulbere catinonă NEH, 4 grindere, un telefon și 240 de lei.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Update: Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Video:

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e veche stirea asta !
1
0
DIICOT il tine in brate pe Raducanu fiu de fost politist care vinde droguri de anii de zile acest porc care a impanzit orasul de droguri
3
0
La PERERVA MARIAN NASUsi FINU fac trafic de droguri cu toate ca Merry zis PERERVA MARIAN are dosar pe rol
2
0
RADUCANU RAZVAN din MANGALIA fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! Este implicat si CRISTI BOZOLAN de la POLITIE care il acopera pe alt dealer din MANGALIA si anume FINUL LUI unu zis VERDE! Se mai vand multe droguri si LA MOARA tot in MANGALIA. DIRECT LA PUSCARIE CU TOTI VANZATORII DE MOARTE !!! 0
2
2
RADUCANU RAZVAN din MANGALIA fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! Este implicat si CRISTI BOZOLAN de la POLITIE care il acopera pe alt dealer din MANGALIA si anume FINUL LUI unu zis VERDE! Se mai vand multe droguri si LA MOARA tot in MANGALIA. DIRECT LA PUSCARIE CU TOTI VANZATORII DE MOARTE !!!
9
1
Alte timpuri. Altfel de politisti. Altfel percepea populatia munca judiciaristului. Chiar si magistratii respectau politistul. Acum politistii nici intre ei nu se mai reapecta. O tempora o mori.
10
1
Batetii pe interlopi numai in gura cu bastoanele, sparte organelle interne. Ca pe timpuri cand ii bateau militienii numai la talpi si latrau Nu Mai Da Sefu ha ha ha
12
2
Te doare cacatul....
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218