REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Video! CUM petrec CONSTĂNȚENII Crăciunul în timp de PANDEMIE

Video! CUM petrec CONSTĂNȚENII Crăciunul în timp de PANDEMIE

Replica API 14 decembrie 2020 | 23:34 2689

Nici sărbătoarea Crăciunului nu mai este ce a fost cândva. Vorbim de restricții multiple, anunțate de către mai marii oficiali. Reuniunile cu familia, prietenii și petrecerile electrizante ar putea dispărea pentru că acest lucru ar putea duce la creșterea galopantă a cazurilor de COVID-19. Scenariu pe care nimeni nu și-l mai dorește.

Constănțenii au început deja să se întrebe unde îşi vor petrece sărbătorile de iarnă și cu cine. Din păcate, în acest an, Crăciunul și Revelionul vor arăta diferit față de alți ani. Din cauza pandemiei, tot mai mulți dintre aceștia preferă să sărbătorească Crăciunul în sânul familiei. Astfel tot mai mulți sunt nevoiți să renunțe la destinațiile de vacanță extravagante și la petreceri.

Studenții rămân la cămin pentru limitarea răspândirii virusului

Lavinia Vociulescu, studentă în anul I, la facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole, a ales ca anul acesta să-și petreacă sărbătorile de iarnă, singură, departe de părinți. ,,Anul acesta am stabilit să-mi petrec sărbătorile singură, departe de părinți, tocmai pentru a evita expunerea inutilă atât a mea, cât și a celor dragi mie.”, a declarat aceasta.

La fel ca Lavinia, sunt tot mai mulți studenți care preferă să-și petreacă sărbătorile de iarnă, departe de familie. Nu își doresc să-i expună pe cei dragi la temutul virus.

Ioana, studentă în cadrul Facultății de Litere, a ales să își petreacă sărbătorile în Constanța, pentru a avea grijă ca familia ei să nu fie expusă virusului.

Lavinia

Am anulat rezervarea

Pe acest subiect, un tânăr a declarat că anul acesta va petrece Crăciunul în sânul familiei. Acesta a renunțat la rezervarea pe care o avea făcută încă din timpul verii, pentru Crăciun și Revelion. ,,Anul acesta Crăciunul este diferit pentru toată lumea. Este o perioadă foarte grea, ne luptăm cu o pandemie, nemaîntâlnită, și este necesar să facem toate eforturile pentru a opri creșterea cazurilor de Covid-19. Desigur, sărbătorile le voi petrece acasă, alături de familie. Încercăm pe cât posibil să limităm ieșirile și întâlnirile cu prietenii. Dacă anul trecut, pe vremea aceasta, mă pregăteam să plec la munte, pentru a petrece sărbătorile de iarnă, anul acesta am anulat rezervarea pe care o aveam făcută din timpul verii.”, a declarat acesta.

Ioana

Masa din ziua de Crăciun nu va mai fi atât de încărcată

Nici masa de Crăciun nu va mai fi ce a fost odată. Se pare că tot mai mulți constănțeni renunță la mesele îmbelșugate. ,,Stăm acasă cu familia. Masa de Crăciun va fi ca orice masă, într-un altfel de decor, decor de sărbătoare. Nici nu mai gătesc ca în anii trecuți, dacă nu mai are cine mânca.”, declară un locuitor al orașului Constanța.

Video:

Andreea VREJOIU, Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca e Craciun,Revelion sau Paste,unii nu inteleg decat sa-si umple matul pana ajung la Urgenta!
1
0
sper asa sa fie, majoritatea atei ca traim in mileniul al 3lea nu in evul mediu.
3
1
Bine ca nu e preacurvasareala de sfarsit de an.
4
0
Proaste tare studentele astea.
4
1
In primul rand romanii au demonstrat ca sunt mai mult atei,chiar militanti impotriva religiei. Craciunul este doar prilej de imbuibare si betie cu sex si eventual batai,nu o sarbatoare crestina ,nasterea lui Iisus. Daca romanii ar fi fost crestini cum isi spun degeaba,nu ar fi avut comportamentul plin de ura si ar intelege ca Dumnezeu este peste tot,ca poti sa te rogi si acasa si ca poti sa sarbatoresti Craciunul si fara chiulabale si betii,ba chiar asa este recomandat. Craciunul este folosit ca paravan si motivatie pentru chef si zile libere,insa romanii in majoritatea lor sunt necredinciosi
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614