REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

VIDEO! Demolare EŞUATĂ a silozului prin IMPLOZIE, la Constanța!

VIDEO! Demolare EŞUATĂ a silozului prin IMPLOZIE, la Constanța!

Replica API 15 aprilie 2020 | 20:17 29475

Un siloz care a aparținut firmei Ameropa, situat pe strada Nicolae Filimon, a fost demolat.

Clădirea nu a putut fi pusă la pământ ca urmare a primei implozii, astfel că s-a încercat din nou demolarea silozului.

Circulația a fost oprită pe Strada Nicolae Filimon.

În luna martie a acestui an, Primăria Constanța a emis o autorizație de demolare a Silozului Traian. În locul silozului vor fi construite parcări, alei pietonale și vor fi plantate spații verzi.

Cine este Ameropa Grans SA?

Înfiinţată în anul 1996, societatea are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 20.092.272,5 lei, integral vărsat, este compus din 8.036.909 acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 2,5 lei. Acţionari sunt: SC Ameropa Holding AG Binningen CHE, cu sediul în Elveţia, cu 99,9999% din capitalul social, şi Zivy Andrew Henry, cetăţean elveţian, cu 0,0001% din capitalul social.

Persoane împuternicite ale societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat, sunt: Zivy Andrew Henry - preşedinte consiliu de administraţie, Aniţei Mihai-Daniel - membru CA, Lucas Miescher - membru CA, Junker Christian Pagaard - administrator, Martin Sophie Cecile - administrator, Vasile Constantin - director general. Cenzor este firma KPMG Audit SRL, reprezentată prin Giurcăneanu Aura-Ştefana.

În anul fiscal 2016, firma cu 303 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.647.748.817 lei şi un profit de 17.592.082 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, compania o cifră de afaceri de 2.961.385.659 lei şi un profit de 34.164.147 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 340 de salariați, o cifră de afaceri de 3.650.066.601 lei şi un profit de 40.770.214 lei.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Confirm treaba cu coardele de la Ameropa Grains, le-am tras si eu la mai multe pt o cutie de cas si zer. Din pacate mi-am luat o mare teapa, mirosul a fost de branza Gouda. Nu stiu cum rezista acolo, probabil prin examen la proba ORALA.
1
0
De ce sa fie plin silozu cumparam gata factu ! Preturi de criza 2,5 lei voe sa faca paine la w ani mat taziu !!! Muncim pentru traiul zilnic atat Bravo !!!!!
1
0
va uitati cum dispar silozuri si fabrici de paine , e bine ca mancat totul congelat si vechi
0
0
va uitati cum dispar silozuri si fabrici de paine , e bine ca mancat totul congelat si vechi
0
0
Ziar de cacat cumparat..minciuni pe tava
4
1
Pentru sclavii: parcari..spatii verzi.. Pentru cunoscatori: Hornbach Alta multinationala cu profit exportat...
5
3
ce aveti ba de sariti asa la unii care vor sa imbunatateasca comertul si economia locala? ce? nu v-au mai venit pensiile si v-ati plictisit? au trecut 30 de ani de cand adunatura aia de betoane comuniste nu mai e folosita. si-asa era disgratios sa mergi cu masina pe strada si sa te uiti in dreapta s-o vezi. zau unii de aici chiar nu ar trebui sa aibe dreptul sa traiasca.
10
5
Ha ha ha !!!!!!!!
5
4
Ameropa GRANS - ce frumos suna, are asa un aer frantuzesc... alei si parcari si spatii verzi... ati uitat sa puneti mall la sfarsit
14
3
Au furat din explozibil
24
2
Se spune despre silozurile din Romania ca atat cat sunt construite la suprafata atat sunt si in adancime in pamant. Asa e oare??
7
2
Hornbach ce spatii verzi nu mai pacaliti lumea
11
2
Unora care comenteaza.bai tampitilor,suntem in 2020,cat sa mai te uiti la niste cladiri comstruite de nea Nicu care sunt ff scunpe la intretinere?fereasca Dumnezeu ce lesinati sunteti.facea umbra pamantului degeaba si pt a fi reparat erau costuri uriase nu mai vbm de intretinerea lui.dar nah comentati si voi ca sa va faceti numarul sa puteti decontati la partide.sclavilor.
16
10
Direct Hornbach! De unde spatii verzi, numai prostiti lumea!
23
5
Derbedeilor, nu sunteti in stare nici macar sa daramati ceea ce a construit Ceausescu pentru popoul roman. Vai de tarisoara asta, cum ne-au lasat-o comunistii si cum au adus-o capitalistii salbatici.
28
7
Dezastru si la propriu si la figurat! Se duc ultimele simbolurii ale unei tari care a fost candva independenta economic. MACEL, CRIMA CU PREMEDITARE !!!
29
10
la Ameropa am tras doua coarde.
11
4
Niste prosti gramada
9
2
Numai tarfe la ameropa, se fut toti intre ei.
14
2
tu stii ce e aia implozie? citeste in plm pe net, cine dracu poate face vid in interiorul silozurilor? demolarea se face prin mici explozii declansate de un fitil instantaneu, nu ca ala de-l aprinzi tu la petarde de anul nou, puse in locuri care rup structura de rezistenta a constructiei. Deci tot explozii sunt!
16
2
Acest aspect demonstreaza cat de bine se construia pe timpul comunismului. Incercati sa demolati un bloc nou construit. Veti vedea ca el cade imediat si cu minimul de dinamita consumata.
33
0
Unde sunt specialistii
23
2
Tara de prostani,incepand cu explozia din capul jurnalistului,terminand cu ageamii demolatori!
12
0
Ameropa...0.006% profit. Si anaful nu are nimic de spus pentru ca acolo sunt niste inspectori de toata jena, le pun aia in brate un vraf de hartii cu deconturi si habar nu aude unde sa inceapa controlul
18
2
Ce dracu sa stie astia de comenteaza? In general, pe siteul asta gasesti o gramada de nimeni in proza, majoritatea cu educatie de baza si submediocri ca si performanta intelectuala si comentaci de partid. De toate culorile, de la pesedei, la hashtagi si penelisti. Sunt vreo 10 oameni de bun simt care comenteaza pe aici, dar isi iau repede hate de la astia de mai sus. Ai foarte mare dreptate in ceea ce spui, mai ales ca am cunostinta de o similara, dar unde, din ratiuni comerciale, trebuie consolidare, cu investitie f mare si f greu de recupera... Dar lumea mananca cacat pt ca atata poate..
16
9
Deviza Constantei e : multi da prosti!
13
1
Inteleg sa comentezi daca esti in tema. Dar se gasesc handicapati mintal care isi dau ei cu parerea si emit judecati de valoare. Orice constructie are o durata de viata de la momentul punerii in functiune. Pentru prelungirea acesteia este nevoie de lucrari consolidare si reparatii capitale care inseamna costuri f mari. Proprietarul privat al constructiei decide ce face cu activul fara sa ceara parerea retardatilor care comenteaza. Clisee gen a construit poporul si astia darama trebuie sa dispara! Altfel nu vom evolua. Manipularea celor needucati sau neinformati este in floare.
23
18
facut ceausescu greu cade...nu ca tot ce face ciupanu acum..
30
4
Pentru prosti: parcari..spatii verzi.. Pentru cunoscatori : Hornbach
44
1
si mall neparat nu uita de mall trebuie e nevoie mare nevoie de un mall in zona aia
17
3
pacat de siloz, a fost construit cu simt de raspundere la vremea lui.. e clar ca a cazut victima unor afaceri necurate. Cine demoleaza silozuri ca sa faca alei pietonale si spatiu verde intr-o zona industriala? E o minciuna ridicola.
40
5
Corect e implozie
17
3
crema de plaja
7
3
tot jidovi imputiti si nesatui,daca reusea hitler macar pe jumatate ce bine ar fi fost
22
2
ce nepriceputi au facut demolarea asta? ITM-ul verifica acum sa vada cine are curajul sa mai mearga acolo sa mai puna explozibile. Silozurile au o constructie speciala nu ca orice cladire, asa au patit la fabrica de ciment din medgiidia aia de au facut al doilea pod de la agigea si pe urma l-au luat la ciocanit cu foarfeca!
23
1
Au distrus tot acest siloz era util pt romania pt cereale de aceea favorizeaza importurile la noi se distrug statii de pompare canale de irigatii stricam si demolam tot sa vezi seceta cat scumpeste paine
30
7
de ghetoul central...am ramas dezamagit.
19
1
Ageamii...
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108