REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Video din sala de judecată cu momentul în care judecătoarea Ancuța Popoviciu striga victima ucisă

Video din sala de judecată cu momentul în care judecătoarea Ancuța Popoviciu striga victima ucisă

Mariana MURAT 26 aprilie 2024 | 14:15 2996

Judecătoarea Ancuța Popoviciu, de la Judecătoria Mangalia, a șocat întreaga țară în momentul în care s-a aflat că, în timp ce făcea prezența, a întrebat dacă Olariu Andrei Sebastian este în sală. Sebastian este una dintre victimele lui Vlad Pascu.
 

Video din sala de judecata cu momentul in care judecatoarea Ancuta Popoviciu striga victima ucisa

Mai mult, din înregistrări se vede faptul că judecătoarea Ancuța Popoviciu nici măcar nu cunoștea dosarul ”2 Mai” și nu știa că Vlad Pascu a omorât 2 persoane, asta deși acest dosar a fost extrem de mediatizat.

Judecătoarea Ancuța Popoviciu: "Olariu Andrei Sebastian e prezent?

Judecătoarea Ancuța Popoviciu: "Cum?"

Judecătoarea Ancuța Popoviciu: "A decedat vreo victimă?"

Judecătoarea Ancuța Popoviciu: "Vă rog să nu vorbiți! Doar fac prezența părților de pe listă. Vă rog să nu vorbiți peste instanță!"

Reamintim că Vlad Pascu este judecat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. Când a făcut prezența, la termenul de joi, 22 februarie, judecătoarea Popoviciu a întrebat dacă la proces se află și unul dintre studenții uciși, făcând referire la Sebastian.

Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Justitie oarba! Treziti-va , oameni ! Ia puneti voi mana ziaristi si cercetati cum justitia e oarba. Faceti lumina si intr-un alt dosar , de data asta in educatie. Elev agresor cu dosar penal, mana in mana cu politia si justitia, basca directorul liceului! victima e de vina, nu ? Victima cu certificat medico-legal, cu dovezi, ajunge să fie umilită si anulata, doar pentru ca nu e fiu de beizadea ! Ne mai mira ca un judecator nu cunoaste dosarul! Nici nu il va cunoaste, pentru ca e pus politic sa investigheze ( a se citi sa se amane) . Elevul scapa fara nicio pata, victima ramane victima, iar martorii sunt redusi la tacere. Liceul Pedagogic va spune ceva ?!Interesant nu? si Sorinel pustiu tot mangaliot e !
1
0
Și CSM .ul spune că nu prejudiciază imaginea justiției ?????Cui sa spunem să îi fie rușine ???? Rușine să vă fie față de părinții aceia cu sufletele arse. Judecători nepregătiți...muierea asta nici nu a deschis dosarul, darmite să judece ...
9
1
Tipa are sanse mari sa ajunga ministrul justitiei dupa cum si un covrigar din Buzau a ajuns prim-ministru
10
1
Ce nulitate adormita ! cum a ajuns la Mangalia ?? Oare chiar atata coruptie e in justitie ? nu are nici o scuza .Total nepregatita si absenta .Asa se judeca procesele ? astia fac dreptate ? Cum mai indrazneste sa se apropie de tribunal ? Asta sa se duca la prasit la scos cartofi acolo nu trebuie gandire si nici pregatire .Mizerabila aratare A cui pila este ? N o fi de a lui primarului din BM ?
9
1
Primul o va beli cel ce a filmat
6
3
A beli este pulescu ;)
6
0
Pot să greșesc sa îți dau o mooooooooie
12
0
O fi luat diploma cu....
15
0
Duduia în cauză..., nu este beneficiara niciunui atribut mai sus menționat, nu merită, ceea ce vedem este rezultatul alegerilor noastre în frumoasa democrație, și asta se vede de la mandat la mandat, oamenii cu adevărat instruiți se pitesc plini de frustrări!
24
0
Nu se poate ca o judecatoare sa fie atat de incompetenta. Un judecator trebuie sa poata sa judece cazuri complexe... Am decazut in ultimul hal
25
1
DOAMNE DUMNEZEULE...CE RAU A AJUNS ACEASTA...ROMANIE,,,NU NE MAI FACEM BINE....PACAT,,,,PACAT..DE SANGELE VARSAT( IN 1989) AXEASTA TARA ALUNECA GRESIT IN PRAPASTIE...
20
0
definitia justitiei romane! plus ca se acopera unii pe altii! mizerie!
23
1
ce va mai place barfa !
3
23
Care ar trebui stalcita . In romania insa e posibil sa ajunga retardata ministru .
18
2
A gresi este omeneste
7
29

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212