REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. EROII DINTRE NĂMEȚII din Constanța! Pacient cu accident cerebral vascular, cărat de paramedic în spate!

VIDEO. EROII DINTRE NĂMEȚII din Constanța! Pacient cu accident cerebral vascular, cărat de paramedic în spate!

Replica API 28 februarie 2018 | 00:42 470

Cadrele medicale, sprijite de angajații de la Drumuri Județene și de pompieri au intervenit, în această dimineață, pentru a prelua un bătrân din localitatea Ciobănița, care a suferit un accident cerebral vascular. Din cauza condițiilor meteo, pentru a-l putea transporta până la șenilată, prin nămeți, unul dintre paramedic l-a cărat pe pacient în spate.

La Topraisar, bătrânul a fost predat ambulanței, care urmează să îl transporte la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vroi ati sa l care ..primarul?
1
0
Nu este paramedic ....ESTE POMPIER.
0
0
in momentele aste nimeni nu mai gandeste la salariu..... ! Apare factorul uman si ne gandim la aproapele nostrum in suferinta ce trebuie ajutat ! Noi care stam la caldura in fata calculatorului si comentam sacrificial altora.. nu gasim decat partea materiala a dedicarii altora ce o fac professional ! pentru Da ?? .. poti si tu sa o faci.. si vei fi platit ! nu intreba inainte de slariu ...si pe urma sa faci sacrificii pentru societate ! Sa indentifice cineva persoana ce cara in spate batranul... si sa il facem public ca merita ! Haide sa fim...oameni onesti cu totii....
16
1
Ia sa stai tu o zi la intrare la UPU Constanta,doar sa belesti ochii si te saturi. Nu vei mai comenta ca cei din urgente au salarii bune. Chiar le au mizerabile fata de consumul real fizic si psihic zilnic. Tu sigur nu ai fi in stare sa-ti ajuti un membru al familiei asa cum fac acei oameni zilnic cu zeci si zeci de oameni. Prostule !!!
18
3
A incalcat protocolul! Cum si a permis? Unde se crede? Oameni buni, am mai auzit asta, nu e o gluma!
2
7
Si salariul este pe.masura
2
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218