REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO! Escrocii şi-au făcut APARIŢIA pe litoral

VIDEO! Escrocii şi-au făcut APARIŢIA pe litoral

Replica API 8 iunie 2020 | 00:24 8474

Odată cu redeschiderea sezonului estival, au apărut pe litoral şi escrocii. Mai mulţi indivizi au pus la cale un plan pentru a stoarce turiştii de bani, fiind vorba de cunoscutul joc Alba - Neagra. Aceştia au fost surprinşi în week-end în Mamaia, iar turiştii şi constănţenii au făcut coadă în jurul lor.

Cum acţionează!

Escrocii şi-au împărţit bine „treburile”. Astfel, unii dintre ei se dau drept clienţi şi câştigă, tocmai pentru a atrage în plasă victimele. O persoană, ce avea pe sol un covoraş, învârtea de zor trei cutii de chibrituri, în interiorul uneia se afla ceva. În jurul acestuia, doi complici, care pariau sume de bani şi care mai mereu ghiceau în ce cutie se aflau biluţele şi astfel intrau în posesia banilor.

De obicei, apar la sfârşit de săptămână, se amplasează strategic, pe podul din Satul de Vacanţă, pe pasarela care face legătura cu staţiunea Mamaia, zona Perla şi în apropiere de piaţa Cazinoului din Mamaia, pentru a putea să dispară cât mai repede.

Video:

Sursa: Facebook Iulică Man

Ce este Alba – Neagra şi cum să nu picăm în plasă!

Menţionăm că, potrivit wikipedia, jocul necesită trei recipiente (pahare de plastic, cutii de chibrituri, capace, etc.) și o minge mică și moale sau trei obiecte identice pe o față dar cu unul din ele marcat pe spate (de exemplu trei cărți de joc din care cartea câștigătoare a fost anunțată jucătorilor înainte de a juca). Scopul jocului este de a ghici unde este mingea/cartea câștigătoare după ce operatorul a amestecat cărțile/paharele în fața jucătorului. Deși poate fi jucat pe aproape orice suprafață plată, deseori este jucat pe un covoraș sau o bucată de carton. Chiar dacă jocul pare a avea o posibilitate de câștig înaltă, (1 din 3 plus faptul că jucătorul știe unde e mingea și o urmărește când operatorul amestecă paharele) în mâinile unui operatorul abil în tehnica prestidigitației e practic imposibil să câștigi. Pentru a nu fi victimele acestor persoane, Jandarmeria Constanţa recomandă să nu intraţi în legătură cu persoane necunoscute, chiar dacă acestea pretind că vă cunosc.

NU vă lăsaţi atraşi în astfel de jocuri

Evitaţi să vă lăsaţi atraşi în astfel de jocuri de noroc neautorizate, care se desfăşoară în plină stradă, sub pretextul unui fals câştig de bani. Dacă daţi curs unor astfel de abordări şi vă implicaţi în jocuri de noroc ilegale, puteţi fi pasibili de sancţiune contravenţională. În cazul în care acceptaţi să participaţi la astfel de jocuri stradale, şi scoateţi bani din buzunar sau geantă, puteţi fi văzut, urmărit şi astfel veţi deveni victima unei tâlhării.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mirelo ai scris si tu un articol nepolitic dar fara final
0
0
I-a saltat Politia Locala. Le-a confiscat tot si i-a luat la sectie.
0
2
Facuti la ...apelul de seara, burtosi, neinstruiti , cu creier cat nuca,la Cernavoda au maxim 10 clase si aere de ofiteri,fac liceul la seral,acum....... online cu spaga!
4
2
escrocii astia profita de cei fara minte in cap, adica prostani ,la fel ca si popii profita de cei ce pupa icoane "facatroare de minuni" sau racle cu ciolane putrede, Mare-i gradina Ta Doamne
3
1
multi fraieri sunt in tara asta care cred in 5g si neaga virusul covid asta spune tot de cat de usor poti sa i fraieresti
8
2
PAI SI METODA TELEFONULUI CU ACCIDENTUL ESTE VECHE CUNOSCUTA SI TOT MAI APARE LUME TEPUITA
2
0
Londrei pe Tmisa nu-i mai, ...suporta , vin aici la mama lor,la frati si surori!
2
1
Pol locala era f harnica cu amenzile date in perioada de urgenta datr acum se fac ca nu-i vad pe excroci ----De acord sa fie desfiintata pol locala
9
1
Escu, tu esti analfabetul care comenta la articolul cu Ani Merla, numind-o "excroc"? Da, cu "x", am scris precum ai scris si tu. Acum recidivezi, emitand idei valoroase si judecati pertinente, invaluite intr-o aura de agramat total? Dai lectii altora, cand sub tine pute pamantul de prostie? Taci, in pizda ma-tii, prostule! Du-te si invata sa scrii corect, apoi sa dai lectii. Altfel, cazi in penibil!
3
4
Suntem o tara de nimic! Golaneala , smecheria si hotia la loc de cinste! Vai de capul nostru!
9
1
Aoleu romanilor ati dat-o n bara s-au intors specialisti care au fost la"studii"in Europa,asa ca purtativa singuri de grija caci cacaciosilor aia de politisti,jandarmi si locali le e frica de astia,doar ei intre ei se mai ciomagesc cand isi regleaza conturile,a ajuns Romania ca tarile in care clanurile traficantilor de droguri fac legea. Politistilor mai vreti ma grupa 1 de mumca si pensii de serviciu ma papagalilor,pt.ca va rad toti prosti in fata,sau poate sunteti mana in mana cu golani ca in cazul Dinca.
18
6
Eu zic ca e mai bine sa fie lasati astia cu alba-neagra in pace. Pe bune,dupa atatia ani sa fii asa de idiot sa intri in joc cu tiganii si alti sarlatani de doi lei,merita sa fie chiar popularizat. Fraierii sa fie filmati si dati exemplu ,sa vada toti cat sunt de prosti si in acelasi timp ghertoi,lacomi. Tot ca la alba-neagra se merge si la vot,nu ati observat? Si acolo smecherii mizeaza pe prostia multimilor si degeaba ai cativa normali in neamul asta,ei sunt depasiti de prosti si iata la ce ajungem mereu.
24
1
Daca si acum dupa atatia ani se mai gasesc prosti sa joace , isi merita soarta, sa le dea si o dimploma de prost...
23
1
sa nu ii uitam pe escrocii galbeni si albastri: stelian, caragheorghe, hutuca, etc. Trebuie oameni noi, cu adevarat profesionist care sa faca ordine in cloaca asta de oras.
15
2
cat exista prosti,jocurile astea nu or sa moara! La fel si cu psd...
17
4
Gresit, escrocii adevarati sunt aici de multi ani : Stroe de la raja, Moga, Brailoiu, Babus, Babu , Dobre jr, Dumitrache asociatul lui Stroe, Cuju, Pandele, Dusu, Bucovala si toti care nenorocesc si jefuiesc orasul asta. Acum pozeaza in politicieni si oameni de afaceri, vai de capu lor de escroci. Restul sunt niste gainari, hoti de duzina...ecceteraaaa!
39
1
mie imi place ca atunci cind este pradatun prost votant psd,tiganimea pirnaiasa cu alba neagra ii spun:vezi daca te uiti dupa femei in loc sa urmaresti jocul? mai prosti si nesi ca romanii,greu de gasit in lume!
12
3
Prostia se plateste.Naivii isi merita soarta.
26
1
ce mortii lor de cetateni stau si le fac curu mare la aia ? Se vede lumea proasta uita-te cati sunt in mortii lor de prosti facuti gramada.
21
0
cat de tampit sa fii sa dai bani astora
33
0
Politia locala platita degeaba . Cerem desfiintarea politiei locale
69
6
olimpicii din italia,spania,franta,jermania...
45
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108