REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.2° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

VIDEO! FELIX STROE: Îmi pare RĂU că prezența nu a fost mai MARE

VIDEO! FELIX STROE: Îmi pare RĂU că prezența nu a fost mai MARE

Replica API 7 decembrie 2020 | 00:07 4440

Candidații PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie au susținut o conferință de presă după încheierea votului. Aceștia au fost vizibil dezamăgiți de rezultatul primului Exit-poll, însă mai au încă speranțe. Acestora le-a părut rău de prezența scăzută la vot.

,,Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl arătați Partidului Social Democrat. Suntem un partid care reprezentăm o largă reprezentare a populației. Ne-am zbătut ca prezența la vot, rezultatul la vot să fie cât mai bune pentru Partidul Social Democrat. Ce aș putea să comentez? Prezența la vot, la nivel național, a fost de 31,94%. Constatăm o diferență de 8% față de alegerile din anul 2016. Populația, în mod firesc, speriată. Suntem în plină pandemie, într-o pantă crescătoare a pandemiei. Doar 31,94% pe țară, față de 39,4%, în 2016. La nivelul județului nostru, prezența a fost 31,6%.

Spunea domnul președinte, în repetate rânduri, datorită faptului că la votul din 2016, la constituirea Parlamentului, a fost fost o prezență de 39,4%, această prezență nu oferă o largă legitimitate Parlamentului. Aceasta a funcționat 4 ani.

De aceea, a spus acesta, că aceste alegeri nu trebuie anulate. Dacă nu a fost legitim cu 39%, noul Parlament se va constitui cu 31,9%, cum va fi apreciat? Va fi un Parlament legitim sau nelegitim? Este o întrebare foarte grea la care ne poate răspunde doar președintele.

Eu îi felicit pe cetățenii care au ieșit la vot. Îmi pare rău că prezența nu a fost mai mare.

În ceea ce ne privește, am încercat, în campania pe care am făcut-o, cetățenii să vină în număr cât mai mare. Suntem mulțumiți de campania pe care am făcut-o. Am făcut o campanie foarte bine organizată, consistentă ca și conținut. Am avut un număr record de prezențe în televiziune, în media și online. O campanie foarte bună pe Facebook. Am fost prezenți între oameni, am difuzat materiale, am distribuit materiale. Am încercat și cred că am și reușit să facem cunoscut programul de guvernare al Partidului Social Democrat. Un program de guvernare foarte bine structurat, coerent, înghegat și care, a fost apreciat de cei cărora le-am prezentat. Din acest punct de vedere sunt mulțumit.

În continuare, așteptăm numărătoarea finală a voturilor, probabil că până mâine dimineață, vom cunoaște rezultatul exact. Vom avea un Parlament constituit în mod democratic, după părerea mea, legitim. Acest Parlament legitim să fie cât mai aproape de popor, să legifereze în interesul poporului. Cetățenii care au avut puterea, nu le-a fost frică și au venit la vot, ca și ceilalți care au stat speriați acasă de această pandemie, să trăiască mai bine. Cetățenii să se bucure de siguranță, de siguranța sistemului de sănătate, să aibă certitudinea că intră în spital și ies arși, copii să meargă la școală. Să trăiască cu toții, inclusiv fermierii, producătorii agricoli să nu mai fie goniți din piețe.

Acest Parlament să legifereze pentru siguranța românilor, siguranța locurilor de muncă. Tinerii noștri să nu mai fie nevoiți să meargă în străinătate la cules de căpșuni, spranghel, ci să trăiască aici, în România. Bună starea să vină din România, pentru ei. Vorbim de siguranța celor care au muncit o viață și care sunt ieșiți la pensie. Să se bucure de o pensie care să le permită să trăiască decent. Vorbim de siguranța părinților care au copii, acești copii să primească o alocație la care au dreptul, care să îi ajute pe părinți să îi educe decent. Vorbim și de siguranța cetățeanului. Să nu mai avem fetele răîite pe stradă, să fie arseă arse în butoaie sau aruncate pe câmp. Românul să trăiască în siguranță, liniștiți și fericiți în țara lor.

Sper să apucăm cu toții ziua în care românii nu se vor mai urî între ei. Ziua în care va dispărea dezbinarea. Prea am ajuns să ne urâm, fiecare cu fiecare, român cu român, elev cu profesor, medici cu pacienți, taximetriști cu pasageri. Îmi doresc ca poporul român să traiască în liniște și aromine în țara lor. Asta ne vom propune și asta vom face în Parlament.”, a declarat Felix Stroe.

,,Ne vedem făcând o alianță cu AUR, pentru a asigura o majoritate. Îi felicit pe cei de la AUR. Nu ne surprinde intrarea acestora în Parlament.", a declarat Lucian Lungoci.

Mai jos puteți urmări video integral:

A.V., L.I., D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stro ie ai distrus partidul psd la constanta, cum sa iei ma pe municipiu 22 mai putin ca la locale. Esti praf baiete. CIOLACU schimba l pe asta si pe Tutuianu amandoi locul 1 pe liste
3
0
Gecile alea le.atz furat de la raja boss de la mecanici? Marsh ratatilor !
4
0
Ti ai batut joc de psd constanta. Ai tinut 4 ani in functii de conducere liberali si usristi de ai lui ciolos. Vezi individul care a condus portul, venit de la Galati! Nu aveai oameni competenti la Constanta?
4
1
Nea Caisa, daca prezenta la vot ar fi fost mai mare, sa zicem 50-60%, PNL ar fi castigat detasat iar Ciuma Rosie ar fi fost pe locul 3 dupa USR. Capisci ?
9
0
v-au lipsit mortii si interzicearea autocarelor?
6
1
Ne pare rau ca o putoare ca tine , fost turnator la securitate a ajuns sa frece menta inca 4 ani pe banii nostri
13
0
Eu cred ca se numeste ,, noroc chior" , ca au fost putini la vot. Sa mergi pe la biserica sa multumesti.
8
0
Si cand te gandesti ca nenea asta nu e dim Constanta. E de fel din Buzau si s-a aciuat pe aici
10
0
Sa ti para rau ca te ai nascut1
6
0
ati scumpit apa de 4 ori. Luati apa data de Dumnezeu si o vindeti ca pe vin, mai cinstitilor! In Italia, mafia a acaparat apa si gunoiul. La noi rolul mafiotilor il au securistii. Adevarat ca si poporul, va merita.
18
0
tataie ! daca erau mai multi nu faceati nici 20%
16
0
Daca nu il puneai pe fagadau pe liste si daca il tineai mai din scurt cat ai fost seful lui, prezenta ar fi fost mai mare! Dar asa.... E bine totusi ca se contureaza o alternativa la voi.
3
2
Vina este a PSD, si a coruptiei care guverneaza acest partid, pentru ca anul trecut a oferit pe tava lui Johanis functia de presedinte prin promovarea celei mai neinspirate candidaturi pe care o puteau face in persoana doamnei Dancila.
9
1
Cu cat prezenta este mai mai mare cu atat mai putine voturi ia psd-ul!
16
2
incredibil ca de data asta au lasat LIBER la comentariile pt Felix Stroe, de ani de zile absolut toate articolele despre Felix Stroe din Replica sunt fara rubrica de comentarii.Oare de ce?
16
0
De vina este PSD-ul
9
5
A iesit sa comenteze si sobolanul asta
15
1
Nimeni nu spune nimic de AUR care din nimic o sa faca 10%? Ar trebui sa va cacati pe voi de frica, se scoala poporul si a-ti belit-o,
21
3
politia,jandarmeria,angajatii din primarii,consilii judetene,spitale,puscarii,scoli,armata,consulate...intr-un cuvant BUGETARII,.si un f mic procent din cetatenii de rand ,... Pt a mari participatia la vot domnii de la putere ar tb sa mai angajeze politisti,jandarmi,militari,purtatori de hartii ,...astia sunt votantii,..astia au ajutat mafia politica de interlopi sa conduca Romania de 30 de ani..... Romania normala tb sa inceapa cu deratizarea in domeniul bugetar,plosnitele astea saboteaza viitorul Romaniei
15
5
Marss, trador ieftin, te conduce mitroi
22
2
prostane de mai jos,ma pis pe psd ,dar daca rahatii de pnl sau usr erau mai buni de ce nu au venit celebrii votantii sa ii voteze ,plus celebrii hastagisti cu muie psd,hai sugeti-o jeguri de dreapta ...ca sunteti mai muisti ca stanga.
10
9
Daca prezenta la vot era mai mare, pesede se ducea la 20 la suta, sau mai jos. Totusi,de remarcat ca inca sunt votati coruptii tarii
30
8
cadavrul claxon e la mine in pat, ne uitam la romania tv impreuna
17
2
Acest absenteism al romanilor sa dea de gandit partidelor,romanii nu s-au lasat acum pacaliti de ei.Consider ca votul de azi a fost un pumn de la romanii nemultumiti de minciunile pandemiei covid,de masurile nedemocratice impotriva populatiei,punand jadarmii sa dea amenzi populatiei,marind salariile politiei pentru amenzile date populatiei.Au dat bonusuri medicilor, le-au inchinat ode, pentru crimele din spitale. Romanilor le-a fost taiata apa,caldura in campanie. Tatamentul inuman al romanilor din spitale. Nimeni niciun partid nu a luat masuri impotriva acestor acte criminale.
21
5
ti s-au strepezit dintii de cata muie cu cacat ai luat !!!
23
5
Pe babaciune ala ciufulit, cu nume de claxon, unde l-au lasat?
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407