REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

VIDEO. Fostul şef de post de la Bărăganu, în prezent luptător SAS, JIGNIRI şi SCANDAL pe stradă cu un poliţist local: 'Îţi sparg dinţii!'

VIDEO. Fostul şef de post de la Bărăganu, în prezent luptător SAS, JIGNIRI şi SCANDAL pe stradă cu un poliţist local: 'Îţi sparg dinţii!'

Replica API 6 iulie 2019 | 00:00 2720

S-a lăsat cu plângere penală

S-a lăsat cu plângere penală

Un accident rutier petrecut pe raza localităţii Valu lui Traian s-a transformat în circ, după ce un martor a decis să se "răcorească" pe un poliţist local! Partea proastă este că cel care a ţinut să-şi umfle muşchii în faţa poliţiştului local este poliţist de la Naţională, prin urmare, el va trebui să dea explicaţii acum în faţa superiorilor, mai cu seamă că a fost filmat! În plus, poliţistul local spune că a depus plângere penală, iar în condiţiile date aşteptăm, cu interes, reacţia IPJ Constanţa.

În cursul zilei de vineri, un biciclist neatent a intrat în coliziune cu un TIR staţionat. Accidentul a avut loc în zona pieţei agroalimentare, biciclistul autoaccidentându-se destul de serios. A fost solicitată ambulanţa, iar la faţa locului au sosit un poliţist din cadrul postului Valu lui Traian şi un poliţist de la Locală. După ce biciclistul a fost urcat în ambulanţă, poliţistul local, Iancu Fulina, a început să discute cu colegul de la Naţională, pe seama bunurilor biciclistului. "I-am spus colegului că trebuie să facem ceva cu ele, în sensul să le asigurăm, că se împrăştiaseră pe jos, şi nu cumva să fie furate", a explicat Fulina. În acel moment, s-a apropiat Robert Sîrbu, fost şef de post la Bărăganu, în prezent lutptător în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa, după cum a mai indicat Iancu Fulina. Era în civil, martor la eveniment. "M-a luat la rost, că de ce îi dau eu indicaţii poliţistului de la Naţională, că eu sunt un gardian, un paznic. I-am explicat că noi colaborăm, e firesc. Discutam, nu dădeam ordine, dar a continuat să mă jignească", a mai susţinut Fulina. În sprijinul declaraţiilor poliţistului local stă şi o filmare în care se vede cum Robert Sîrbu refuză să se legitimeze ori să îl însoţească pe Iancu Fulina la secţie, pentru a da o declaraţie în urma altercaţiei verbale. Mai mult, Robert Sîrbu, iritat că este filmat, îi spune lui Iancu Fulina că... "îi va sparge dinţii". După toată această tevatură, poliţistul local a decis să depună plângere penală împotriva luptătorului SAS, considerând inacceptabilă atitudinea şi limbajul lui Sîrbu.

Reamintim că Robert Sîrbu făcea senzaţie în urmă cu câţiva ani, fiind descris ca şeful de post de la Bărăganu care alerga hoţii călare, însoţit de un câine. Sîrbu a fost desemnat, în 2013, poliţistul anului. Însă, succesul nu a durat foarte mult, căci a intrat în atenţia colegilor, fiind acuzat că a părăsit locul unui accident rutier.

Ulterior, Sîrbu s-a transferat la Serviciul Acţiuni Speciale - vezi detalii AICI.

Vom reveni.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
3 luni de scoala au ...Si politistul local si cel de la nationala
0
0
De cand cei de la locala au uniforme la fel ca cei de la politia Nationala se creeaza mereu confuzii. Acesti fosti gardieni publici trebuiau lasati cu uniformele lor de paznici locali si atunci cetatenii intelegeau din start cu cine stau de vorba si cu cata autoritate sunt investiti acestia....
1
0
@local, ce tarzan esti. Esti tare ca fularu si ca osu de meduza... Ca pana sa va transforme pe voi din paznici in serifi stelari, politia nationala nu exista. Nu te mai umfla in pene, ca daca iti fura vreunul pastile, te spargi. Cocosel... Nu va mai credeti politisti... Sunteti doar niste bieti sifonari, dar la mintea ta nu poti intelege ca cineva arde niste lovele... Asa ca... Mars...
3
0
Pai care Politie Locala ca la Valu sunt doar cativa pensionari , nu stiu cine si din ce interese-i tine.
5
0
daca nu ai voie sa te exprimi liber si sa spui unui om ca este paznic sau gardian ne meritam soarta de tara democratica.daca esti politist national demonstreaza altfel ei sa fulina un local
5
0
Ce oltean marlan esti. Exact ca domnul din stire.
1
2
Abia astept ziua aia in care va trebui sa ne ocupam numai de "panselute" Sa va spalati pe cap cu Circulatia voastra si cu ordinea publica , observ ca va stam in coasta. Si sa va vad atunci .
5
5
Nu stii sa scrii examen si provoci lumea la ore de genul? Puti a local chiar si pe internet saracule.
3
0
Daca tot esti luptator , ai curaj sa iti dai demisia de la Politia nationala si sa sustii ecamen la Politia locala , ca mai sunt vreo 12 locuri care se scot la concurs in august ??? Te primesc la ecamen ca ai 12 clase cu bac ! Smardoi tare-n gura ... pariem cu totii pe casele noastre , ca nu ai curaj ! Esti prea ... limitat !
7
3
Sa sugeti pula la toti olteni din politie si vedeti ca oltenia conduce cam tot in tara asta asa ca vedetiva de treaba vostra cocituri de dobrogeni
1
9
Puneti-va numele...gramatica de clasa a lV a. Ba - interjectie, particulara care da culoare ulitelor satelor noastre, autobuzelor de navetisti, apartamentelor de bloc, expresii ale familiaritatii in agresiune. Postarea ta denota gradul de cultura. Cu respect!
2
3
Calmati va! Pe numele politistului local e dosar penal pentru abuz in serviciu.
6
2
Punetiva numele ba daca sunteti barbati comentati ca niste labagii in spate cu niste nume false vai mama voastra
4
3
tre data o .uie acelui luptator sias.se calma instant
6
8
Taranoi cocalari....Moldovenii adusi la ferme de Ceausescu
10
4
Da, am vazut cum se dadea cu calu pe ogor si jura ca bate pe toata lumea. Din pacate pentru specimene de genul acesta munca de politie este mai complexa, adica implica ceva mai mult decat bataie.
8
5
Nu exista combinatie mai nociva ca olteanul care-i prost. Sarbu este genul de militian care taie padurea ca sa prinda cucul, atat poate sarmanul.
10
7
Nu doresc sa il denizgrez pe acest domn Sirbu, insa va pot spune ca in cazul dansului, respectul si moralitatea fata de oameni, colegi de munca si simpli cetateni nu exista. Nu am sa intru in detalii, insa domnul Sirbu isi va da seama despre ce este vorba si despre cine. Ti-ai facut-o cu mana ta stimabile domn sau mai bine zis oltean smecher.
12
3
Va rog sa va abtineti de la toate comentariile cretine daca aveti ceva de spus sunati-ma la zero sapte sase patru noua unu patru sase doi opt si discutam la telefon
10
5
Tricou de oltean prost, cocalar si toate celalte lucruri
9
5
Mai Don Quijote de la Baraganu , tot la nivel de martoaga ai ramas , nu te-ai cizelat de loc ! Te-ai bagat tu in seama ca musca-n kkt sa-l iei la rost pe politistul local ... ca de ce isi face treaba ! A dat aroganta peste tine ... marele politist national ! Daca esti asa de motivat de ce nu te transferi la Rutiera sa vezi ce inseamna munca in teren , sa-ti intre tocurile in cur la 40 de grade sau sa dirijezi traficul in ger de - 20 ! Ce usor este sa fi smardoi cu cagula pe bot ! Te-ai facut de ras !
16
9
Poli... Ai 2 facultati???? Si esti serif stelar??? Super tare..... Ai facut facultatile la polul nord... De aceea esti pinguin acum.... Date in sloboz.... Baiatu lu baiat dastept... Prostule..
5
7
Robert tata, ia-ti cateva zile de concediu si mergi iar la Milano ca prea ti s-au umflat penele
7
2
Tricoul taranusului denota un rafinament cum rar intalnesti.
11
4
Bai Jerry da te n sange ca am 2 facultati pe bune si sunt politist local nu ca tablagii de la nationala cu liceu si o scoala. Am fost si paznic acum 25 de ani ca imi place munca nu ca tine trantor prost
6
5
ERA MATA DOAMNA DE SUB MASINA FACEA MIE MUIE ... CE TE FUTE PE TINE GRIJA CAUTI SUBIECTE SA IL SCOTI PA LABAGIU ALA DE COMUNITAR MAI PRESUS
6
12
POATE NE ZICE DOMNUL SIRBU CE S-A MAI INTAMPLAT CU DOAMNA PESTE CARE A DAT CU MASINA???
16
3
Politia locala s-a simtit jignita da ce sunteti ma nu sunteti niste paznici infecti dati-va dracu de tablangii
12
7
Si miscu dumitru noaptea doarme ca ziua este instructor auto la dan liviu.
10
0
cum facem sa ne gasim sa-mi dai muie?
5
0
ptr. cel care a semnat cacati de la locala -- MUIE sa iei tu
4
9
tir stationat? Pai cum stationat cand nu ai voie sa stationezi pe un drum judetean si mai ales in curba. In valu se parcheaza ca in codru politia doarme.
10
0
Ii platim sa se plictiseasca.la baloti cu ei.
9
2
moarte semianalfabetilor cu mame curve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12
7
Cu un sal de 3000 lei,vai mama lor
7
4
Ar fi trebui sa se rupa protocolul dintre politia locala si politia nationala ,pentru ca de cand sa semnat colaborarea cei de la nationala nu mai ies din sediu la 112,trimitet fraieri!!!
21
2
Trebuie identificati si sanctionati ,fie contraventional ,adimistrativ sau penal toti cei care au adus injurii ,jignirii la ,adresa politiei fie nationala sau locala .Sa nu identificam cu astfel de elemente.
17
10
Politia valu Traian Locala face abuzuri. Domnul sef de post Valu Traian politia Romana nu vezi!? Sau esti pus politic.. Ce mai stai daca un local va da lectii voua cum se face treaba da-ti demisia!
16
2
Comunitari mei de la Cernavoda, la tura de noapte, dupa miezul nopti si pana in zori se retrag la odihna acasa,sa tot fi bugetar!
15
11
astia care ii pupati in pula pe cacati astia de locali sa mi bag pula in mortii vostri.gardieni astia publici cu 2 clase de abia stiu sa si scrie numele ar trb sa pazeasca parcurile nu sa legitimeze lumea. Auzi ce zice ala functionar in exercitiu si misiune,pai ce misiune sa aiba saracii astia ma?cand ei sunt parcangii? muie locala
22
8
Mai presus de toate reiese comportamentul reprobabil al unui functionar al statului, un functionar platit sa impuna moralitatea si educatia. Paznic, gardian, local, etc. este o persoana in exercitiul functiunii. Problemele se rezolva pe cale ierarhica, pe calea justitiei, etc. nu pe calea atitudinii arogante. Acest comportament il aseamana celor impotriva carora dl politist impune legea. Rusine!!!
24
2
Dai un buletin ca l-a emis masa care ii spala rufele primarului si ii matura curtea. Suntem un popor tampit. Din cauza celor de la locala cuvantul politist a ajuns sinonim cu sluga primarului. Nu inteleg de ce nu se poate redenumi garda civila, sau altceva care sa nu mai contina cuvantul politist. Va mai mirati de ce nu sunt respectati adevaratii politisti. Uite din cauza unora care au ajuns din paznicii scolii locali
20
5
Ce mica e lumea. Cum dracu sa dai la presa asa ceva ?
15
0
Oare ,Politia romana se identifica cu acesti indivizi au o agresivitate iesita din comun , comenteaza favorabil sau contra ,in concluzie trebuie luate masuri drastice la nivel de institutie sa nu uitam ca acestia poarta armament .
11
9
in primul rand sa ne comunice domnul politist local care a fost motivul pentru care a legitimat un civil. Din atitudinea acestuia se vede ca provoaca un civil care s-a conformat dispozitiilor si l-a insotit la masina.In filmare se vede gradul de pregatire profesionala al politistului local.
19
6
In timp ce ei, bietii de ei, de la orice serviciu ar fi, sunt doar niste bieti ciomagari.
9
3
Pe zdreanta de local . Sper ca Sarbu sa il dea in judecata si sa il arda la buzunar rau pentru acuzele astea . Unde se aud cele din titlu ? Si de cand tupeu pe un pinguin local sa puna mana pe un politist stiind cine este ?
21
7
De cand un argat de la LOCALA , il duce pe unul de la NATIONALA la sediu ?
22
13
o sa va spun ceva care o sa va socheze , replica si restul, politistii, fie locali sau nationali mai si pazesc...adica paznicul de la locala daca nu e agent sub acoperire sau director tot paznic este uneori...nu e chiar sfarsitul lumii
6
3
Speri ca martor sa fie un om de cuvant dar tu cine esti?? Si toti care denigreaza un politist din spatele unor nume false. Daca s-ar fi cerut o logare cu siguranta s-ar fi vazut ca cei care il apara pe paznic sunt doar rude si prieteni de-ai acestuia
9
4
Cine a pierdut din conflictul acesta copilaresc ,eu zic ca cetateanul,care asteapta sa i se rezolve problema si ce facem noi ne dam politistul mare si politistul mic,ar trebui schimbat modelul de caracter care intra in structurile MAI,chiar daca termina o scoala, sa studieze mai profund criminologia modul de abordare a,anumitor situatii sau a persoanelor implicate,LIPSA DE TACT.
23
2
Sper sa fi un om de cuvint ,si nu o manipulare anonimatul nu prea este credibil .
10
4
Asa. Ce era ala,luptator? Pai si ce pretentii sa ai de la unul care si prin meseria lui arata ca este smardoi legal,nu membru al Academiei Romane. Are muschi si executa ordine de la cei ce-l asmut impotriva cuiva. Un fel de caine biped.
10
12
Da' oricum tricoul e de mare efect!
8
6
CE MINCINOS ESTI DOMNULE COMUMITAR.SIRBU S.A LEGITIMAT INAINTE DE ACEST VIDEO IAR DUPA AI INCEPUT SA INSISTI CU PROVOCARI TOATA LUMEA PREZENTA A VAZUT ASTA ... L AI LEGITIMAT LA MASINA DE FATA SI CU ALTI POLITISTI IN UNIFORMA SI CIVILI DE LA VALU TRAIAN AI POSTAT UN VIDEO DUPA 10 MINUTE DE PROVOCARI DOAR PT CE AI NEVOIE DE MARIRE , GRADE ,STATUIE SAU CE ? . SI DECLARATIA DE MAI SUS MINTI CU NERUSINARE SA ITI FIE RUSINE NU MERITI SA LUCREZI IN ACEST DOMENIU SPER CA CEI IN MASURA SA IA MASURI CEL MAI DREPT AR FI DEMISIA
24
6
Jegurile astea care injura politia trebuie amendati sa plateasca toata viata. Daca era in germania sa vezi ce iti spargeau aia tie dintii.
12
13
Pt prieteni care nu a-ti fost de fata si il sprijiniti pe acest comunitar mincinos si agresiv cu un comportament infect neadecvat pt un comunitar sa stiti ca in timp ce lumea impreuna cu cei de la ambulanta dadeau ajutor biciclistului comunitaru statea in strada si tipa si tragea de oameni pe strada , in loc sa fie folositor si sa se adreseze civilizat fata de oameni. Iar in declaratia de mai sus 99 % minciuni ce toti martori de la accident pot comfirma
23
5
Rupeti-le dintii la prosti ca au salarii duble fata de voi!
17
8
Ion Fulina face abuz de functie. Va rog sa verificati cate amenzi abuzive a dat, merita dat afara din politia locala. Cauta scandal si dupa da amenzi. El le face, scandalurile pentru a putea da amenzi. Afara ja.... Ord....
24
5
Am sa dau la replica si filmarea cu Puiu cand l-ati luat la post pentru conducere fara permis si nu ati luat nici o masura
8
0
Buna dimineata. Ziarul Replica, daca tot asteptati ,,cu interes reactia IPJ Constanta" la titlul urmator nu asteptati o reactie? www snppc.ro 05-07-2019 preciz-ri-cu-privire-la-posibilele-ingerin-e-n-activitatea-poli-i-tilor-judiciari-ti-bd10100
9
0
Un serif stelar care se crede cocos... Dl pulitist local, pare ca il cunoaste pe cel de la SAS si il provoaca... Sa zica mersi ca politistul de la nationala sa abtinut... Acesti fute vant aduce ploaie de la asa zisa pulitie locala isi depasesc atributiile... Comentatorii de mai jos, probabil ca multi dintre ei sunt paznici la locala si cred ca sunt politisti.... Pe buneee??? De cand un paznic ii cere unui politist sa mearga la sectie??? Si mai si pune mana pe el in mod vadit provocator... Jegosul de paznic, a vrut sa isi arate penele... Si a mai si filmat... Oricum o va fura dl pulifrici loc.
26
8
Are dreptate cel de la Nationala, cacatul ala de la locala plin de tupeu se crede mare chestor de isi permite sa dea ordine politiei nationale! probabil de aia a si intervenit omul! Si pentru prostii care comenteaza aiurea daca e politist in civil NU e nevoie sa se legitimeze mai ales daca e mai mare in grad!
28
11
Au ajuns paznicii sa faca legea
25
7
Robert Sarbu este un banal mitocanas, aflat la prima generatie incaltata, care a vazut mult prea multe filme de actiune la matineu. Mistourile colegilor pe seama sa sunt insa de exceptie.
17
16
Sunt indivizi care,da in clocot ,se cred dumnezei,FII CU PICIOARELE PE PAMINT PRIETENE COLEG,soarele rasare pentru toti din acelas loc .RUSINE
15
10
Gardienii publici, acum slugi ale primarilor au inceput sa se creada serifi stelari. Isi depasesc competenta si sustinuti politic vor savarsi abuzuri pe care politistii nationali nu le-au facut niciodata. Aviz amatorilor....
20
9
Mare cocalar ai ajuns prietene
11
3
Te-a cam inmuiat paznicul , poate iti darma gardul din gura , ce mare luptator la gramada mai esti ? Daca te-ai luat de paznic de ce nu te-ai tinut tare pana la capat ? Sarbule , nici nu realizezi ce mic ai inceput sa devi..
14
12
In mortii masii de gabor cocalar el nu trebuie sa respecte legea ? A dat aroganta peste luptator ? Pai ala de la Locala a dat dovada ca este mult mai inteligent decat domnul super lutator calaret ! Bai Sirbule, daca tot te bagi ca musca in cacat aiurea nu iti mai da cu parerea la accidente de circulatie ca este peste puterea ta de intelegere, tu esti cu carutele ! Te-ai comportat ca un infractor .
24
15
Paznicul local o forteaza rau de tot,vrea si el sa ajunga un paznic mai mare
21
14
La locala sunt angajati toate scursurile. Daca ii intrebi cum se pune un briu tricolor in jurul gatului habar nu au. Oricum fara DUMNEZEU nu-i judeca decat oameni.
21
16
Am facut plangere poate imi iese 2 3 mii
14
9
Calaretul fara cap care era ditamai Seful de Post , acum a ajuns bataus ? Pai mai pulica , trebuie sa iti explice cineva sau mai bine sa iti deseneze ca sa pricepi ca pana si tu esti obligat sa te legitimezi in fata unui politist local aflat in misiune ! Mai bine fa pe smardoiul cu interlopii cand iti pui masca pe mecla ! Propunem sa fi mutat inapoi la Baraganu si sa iti iei in primire bidiviul ! Acolo poti sa spargi dintii infractorilor locali pana te autosatisfaci ! Golanule !
20
15
Astia doi fac parte din aceiasi categorie , gunoaie de oameni , nici unul nu a respectat codul deontologic , doi tarani de valu care nu stiu ca la un accident victima are prioritate , nu cearta dintre un politist civil gura casca care trebuia sa isi vada de treaba lui pe margine si un local.
15
18
Un taran coclit , un betiv care la Baraganu facea pe John Wayne calarind martoaga , un prostan de politist care nu stie sa scrie corect gramatical si care a tulit-o la S.A.S. Muschi multi si minte putina ! Daca era baiat cizelat stia cum sa vorbeasca cu politistul local care pana la urma se afla in timpul serviciului nu gura casca ca Sirbu ! Este clar refuz de legitimare si mai grav : amenintarea unui functionar public in exercitarea atributiilor de serviciu !
31
14
pe bune? No offence ! Acesti inculti deveniti "Politisti" locali peste noapte ar trebui pusi sa pazeasca parcurile, scolile, etc exact cum erau pe vremuri "Gardieni". Sau inainte de a le da drumul pe strazi faceti-le o testare de dictie, sau educatie....
24
16
Din filmare se vede clar ca martorul este provocat. Din tonul voci se observa aroganta si limbajul suburban. Nu cred ca asa trebuia tratat martorul. De cand se trage de sireturi ub pl cu un civil? Schema cu filmarea este golaneasca. Ce concluzie tragem din filmare? Provocare si manevra premeditata.
28
9
SAS MAS TAR RAR whatever te legitimezi ca nu esti mai presus de lege. Punct
31
10
de cand mortii lui trage gardianul de la locala de lume pe strada sa se legitimeze sau sa il duca la sectie? Bai pizdelor voi sunteti niste gardieni pacalicilor nu pui tu mana pe ala de la sas ca esti tu local. Trebuia sa ti rupa gura ti-ai dracu de cacati locali
27
22
Boule, si ma-ta cand e civil trebuie sa se legitimeze in fata organelor care se afla in timpul serviciului, chiar si atunci cand e prinsa ca intretine relatii sexuale contra unor sume de bani, fraierica...
35
13
Bai analfabetilor de cand dracu politistul se legitimeaza in fata politistului local si de cand trebuie sa-l si urmeze! Unde poola mea sa-l urmeze,cine este lesinatul de la locala sa-l urmeze un functionar al statului din aparatul de siguranta nationala aflat in timpul serviciului 24din24 ? Cred ca trebuia sa faca raport ca sa stea de vorbo cu politistul!!
26
27

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272