REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO/FOTO. Poliţia Locală a descins pe strada Dionisie cel Mic! Au dispărut caleştile şi gunoaiele!

VIDEO/FOTO. Poliţia Locală a descins pe strada Dionisie cel Mic! Au dispărut caleştile şi gunoaiele!

Replica API 6 aprilie 2018 | 00:10 652

Încă de la primele ore ale dimineţii de joi, 5 aprilie a.c., pe strada Dionisie cel Mic, în dreptul blocului 50A era agitaţie. Poliţiştii locali, împreună cu militarii de la Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” şi cu angajaţi ai firmei de salubrizare Polaris au descins în zonă, pentru luarea măsurilor care se impun, pentru igienizarea zonei şi pentru tragerea la răspundere a celor care au făcut mizerie şi au deranjat vecinii.

Astfel, în timp ce angajaţii firmei de salubrizare au curăţat zona din spatele blocului, oamenii legii i-au legitimat pe romii care deţin caleştile şi le-au pus în vedere să mute atelajele hipo de pe domeniul public. Mai mult, au fost aplicate 12 amenzi, în valoare totală de 5.000 de lei, pentru creșterea animalelor, nemenținerea stării de curățenie în zonă, executarea de anexe gospodărești, activități gospodărești pe domeniul public ( dspozitiv pentru uscarea rufelor ), staționarea atelajelor pe spațiile verzi sau cu destinație de spațiu verde.

„Menţionăm că astfel de acţiuni se vor desfăşura periodic, în scopul prevenirii şi combaterii încălcării normelor legale în vigoare”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

Reamintim că poliţiştii locali au descins în zonă după ce s-au sesizat în urma articolului apărut în „Replica de Constanţa”, în care un cititor al cotidianului a semnalat faptul că, de ani buni, locuitorii de pe strada Dionisie cel Mic sunt nevoiţi să suporte mizeria făcută de familiile de romi care cresc animale, care dau petreceri până la orele târzii ale nopţii, fără să ţină seama de orele de odihnă ale vecinilor etc.

F.B.

Citeşte şi: „NE-AM SĂTURAT! Locuiesc în Constanța, oraș european, cu caleașca și balega în fața blocului!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CONSTATA vb. 1. a observa, a remarca, a sesiza, a vedea. Pentru a CONSTATA o infractiune nu este necesar a detine o functie, o calitate, un statut. Constatarea o poate face orice persoana. Poate faci referire la cercetarea preliminara, este altceva. Daca esti politist, inseamna ca esti imaginea partii negative a celor nepregatiti.
1
0
pizdMan...ia ti repede doza de Prostamol, coclitule..la fiecare articol te bagi ca chilotul in cur..pffff de fapt asta esti
2
0
de posteaza toata ziua , pe toate articolele cu nu stiu ce retea de la managalia, mai da va n plm de deontologii neamului...va pricepeti voi la tot...mars la munca nu la stat si comentat oricand si orice
7
0
Seful de la locala tot le baga in cap ca sunt politisti lucru eronat! In ce priveste functiile detinute in ipj acesta nu a lucrat din 1997 decat in serviciul rutier,o saptamana in 2009 la SIPI cand si-a vandut colegii,vezi dosarul rutiera,o scurta perioada pe la sectia 2 unde plimba interlopii cand venea in control dupa care la pol.mun si apoi adj.ipj cu nasul Costel. Politia inseamna alte compartimente nu cele enumerate mai sus reiesind faptul ca nu stie munca de politie dupa ce a inchis politistii in biserica
0
4
Intreaba-l pe seful de la Locala ca a fost sef si la Nationala chiar in cateva puncte cheie... El stie cel mai bine cum e cu exercitiul de imagine..
1
5
Din comentariul tau se vede ca esti un contra a tot ce se face bine. Lasa caramida jos ca patezi tricoul! Descinderile se fac...de ce nu ati facut voi pana acum? Cine va opreste?
8
2
Pe str Energiei este carutodrom,Comunitara doarme in Duster!
3
2
Papitoi ca tine exista in orce institutie,,,oameni ,,, ca tine fac lucrurile sa mearga rau in tara asta militene.
7
1
Descinderile conform legislatiei se fac doar de organele abilitate de ordine publica din cadrul aparatului de siguranta nationala,vezi prezenta jandarmilor,nicidecum de papitoii de la politia locala! Ca fapt divers va rog sa raspundeti cate infractiuni au fost constatate de politistii locali? Va raspund tot eu:niciuna pt ca nu au competenta in acest sens,deci sunt niste papitoi care au gonit alti papitoi ca exercitiu de imagine poate isi va face cineva mila de ei sa le dea atributii dar va garantez ca daca se va intampla asa ceva vai de mama celui care ii vor face acestia un D.P.
3
10
Va tot bateti cu caramida in piept ca voi sunteti cei mai smardoi ! Din pacate nu se vede si mai ales nu se simte ! Mai bine , lasati invidia si fiti cu totii uniti in slujba cetateanului ! Paste fericit la toti !
12
3
Va rog sa va deplasati in statia CF Palas Constanta acolo unde nu se mai vede daca este linie de cale ferata sau depozit de peturi.Politia TF este impotriva curateniei.Cine sa vina sa faca curatenie domnilor de la TF ?.
13
0
bun, bravo Replica
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108