REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO + FOTO ŞOCANTE! SCANDAL de proporţii într-un club din Mamaia! Afacerist TĂIAT cu cuţitul! Agresorii, parte dintr-un clan interlop, LIBERI!

VIDEO + FOTO ŞOCANTE! SCANDAL de proporţii într-un club din Mamaia! Afacerist TĂIAT cu cuţitul! Agresorii, parte dintr-un clan interlop, LIBERI!

Replica API 14 august 2019 | 02:12 7650

Tentativă de omor tratată cu lejeritate

Tentativă de omor tratată cu lejeritate

Situaţie de o gravitate ieşită din comun, înregistrată într-un club în urmă cu circa două săptămâni! Un afacerist din Constanţa a fost atacat cu un cuţit, fiind lovit în gât! Din fericire, bărbatul este viu, însă problema revoltătoare de-a dreptul este că, potrivit surselor noastre, atacatorul, parte din celebrul clan Băncuţă (detalii AICI!!!), nu a fost reţinut, sub control judiciar ori audiat, el fiind plecat împreună cu familia în Anglia!

"Vineri noapte, 2 spre 3 august, Silviu Ştefancu a fost atacat cu cuţitul în clubul Asylum, a sunat la 112, iar de atunci şi până în prezent nu s-a întâmplat nimic, în sensul că atacatorii nu au fost audiaţi! Au fost audiaţi, în 10 zile, 10 martori! Nu agresorii, care între timp au plecat din ţară, în Bulgaria, iar acum se pare că sunt în Anglia", spun surele noastre. "Abia marţi dimineaţa, 13 august, au avut loc percheziţii la familia Băncuţă. A fost găsit Cocoş Băncuţă şi atât. Restul sunt fugiţi. Au găsit la percheziţii 200 de lei şi atât. Nu se poate aşa ceva!", au mai spus sursele noastre.

Imagine de la percheziție

Conform aceloraşi surse, atacatorii ar fi Eminescu şi Tancu Băncuţă, care au mai avut dosare de violenţe. În 2011, spre exemplu, au fost condamnaţi pentru tentativă de omor.

"Sunt plecaţi şi transmit mesaje de ameninţare familiei afaceristului. Omul are familie, copii. Păi aşa apără statul român victimele? Cum e posibil ca, după o tentativă de omor, agresorii să fie liberi şi plecaţi din ţară? E bătaie de joc!", au mai spus sursele noastre.

"Ancheta este în desfășurare, într-o stare avansată. În acest moment nu pot da detalii, urmând ca la finele anchetei sa se ia măsurile legale ce se impun”, a declarat Gill Julien Grigore, șeful Paechetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Ce spune avocatul părţii vătămate

Contactat de "Replica" de Constanţa, avocatul părţii vătămate, Teodor Ştefan Niţă, a declarat: "Având în vedere că este o anchetă în desfăşurare, dar şi ţinând cont de faptul că până în prezent nu mi s-a permis consultarea materialului de urmărire, nu pot comenta chestiuni ce ţin de dosar. Nici pe viitor nu am să fac acest lucru. Ce pot afirma însă în calitate de avocat al persoanei vătămate, dar şi de simplu cetăţean este că nu pot concepe cum doi agresori cunoscuţi cu antecedente penale similare nu sunt luaţi cu mandat în secunda doi sau cel putin citaţi la audieri pentru a fi luată de îndată o măsură preventivă oricare ar fi ea. Sunt de părere că societatea trebuie apărată cu fermitate în cazul unor astfel de fapte de o gravitate deosebită, tocmai pentru a descuraja astfel de comportamente antisociale. Sunt convins de profesionalismul organelor de urmărire penală şi am convingerea că aceşti indivizi vor fi traşi la răspundere pentru ceea ce au făcut, solicitând însă şi pe această cale celeritate din partea statului".

A.C., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faruk esti un mare garoi ne pisam pe tine
2
1
Eu sunt cel mai frumos
1
2
Astia sunt cei mai mari gainari , nevestele fura din supermarketuri salamuri si pateuri si ei se dau bombardieri , dorm 30 de cioroi in cocioaba aia de la primo luativa zboru din Constanta ca daca ne strangem toti jmecherii o sa ne cotizati toata viata si voi si copii vostri
4
2
Ce tara de ticalosi. te omoara moldovenii prosti la cap si te taie bucati tiganii, fac trafic de droguri sau carne vie si sunt liberi. politia nimic??? asta e fiindca ani de zile ati votat partide, nu stiti sa cereti in strada legi si sa va aparati interesele populatiei. toata lumea asteapta de la guvernanti si politie care e facuta si cu securistii sa apere doar burtile imbuibatilor si vilele acestor corupti din sistem. politia mana in mana si cu clanurile. bine a ajuns tara asta...in 2019 si tot nu ne civilizam. A ajuns Caracal sa se vorbeasca mai rau decat despre Sicilia de pe vremuri.
3
0
domnul filip se distra la masa in compania lui vira si badragan exista material video doveditor
7
2
Ala e restaurant bai ratatilor, nu club. In ce restaurant va controleaza pe voi cand intrati de cutite si alte arme albe? Comentati pe aici dar cand pune unu mana pe voi faceti ca malin bot
3
1
Oranduirea capitalista, democratica nu este in concordanta cu ADNul nostru,nu se potriveste,nu da randament.La noi comunism cu fata umana ca la chinezi.Vinzi droguri impuscat,trafichezi minore impuscat,politician,politist,magistrat corupt,executati in piata.Nu se ezista alta solutie.Deci introduceti in legalitate PCRul sa astupe cu interlopii canalul D-MN si sa-l faca autostrada!
1
0
Interlopii sunt de fapt cei ce dirijeaza treburile in Romania. Au la mana institutiile,politicienii,unii chiar danseaza cu presedintele,cum a fost Bercea cu Base. Se monitorizeaza,nu se combat,pentru ca sunt foarte pretuiti si orcotiti prin lege sau prin neaplicarea legii in cazul lor. Asta este realitatea care se vede cu ochiul liber si se simte in fiecare clipa.
8
1
am plecat cu vibratorul in cur la razboi , urati-mi succes , sa ma intorc cu vibratorul in gura
9
0
Nici nu e nasu lu giolacai arsen asta. Om cinstit Stefancu asta. Cand se iau ei de oameni obisnuiti pe strada e in regula. Cand sunt taiati de altii nu mai este. Respect ptr ciorile de la braila.Macar se bat cu alti interlopi nu ca arsen si stefancu care se umfla la copii si fete.
18
9
cei pe care I ai enumerate aveau sange in instalatie, nu ca CIORILE acestea imputite cate te impung pe la spate si isi dau la produs neveste, fice si mame!
16
0
Silviu Purcelancu interlop de Facebook hahahahahahahahahaaaaaaaa
9
5
Victor Manea alis manuta ,papa,don padre,pincaru ,este bosul in cartier .si nu ne frica
0
7
4-5 vinnnnnn
1
5
Clanul Bancuta, la puscarie cu voi, acolo va este locul, proxeneti de Londra. Smecheri pe spatele la prostituate, acum vi sa infundat rau nea Cocos, antrenor de pesti si prostituate
15
0
Interlopi hahahahah pisam ash pe voi
7
1
Unde sunt vremurile cand in Constanta erau :Doru Popa,Koti,Libana,Mancu,Arab,Tudorascu,Balboa etc. Mi e dor de voi barbati adevarati
9
4
silviu nu mai este interlop acum? arsen nu sare sa il ajute? silviu nu s-a gandit cand a sarit sa dea cu sticla in tancu ca tiganii au fapte si nu sunt fraieri de pe atelierelor? nea cocos este antrenor de smecheri!! nu ca fraierii interlopi din constanta care atunci cand dau de smecheri fug la garda
12
10
Boul de alex nu vede ca e vorba de avocatul Nita! De aia are numele cu litera mica pentru ca e prost!
7
3
Usor baieti, usor. Leii mei sunt flamanzi. Cel mai mult le plac baboii.
6
2
Dnu Filip de la Ipj Constanta, servicuiul violenta,ce facet dormiti. Cum va permiteti sa interzice-ti intrarea intru-un club de distractie a unei persoane? Cum a permis firma de paza ZIP ESCORT intrarea persoanelor in club cu ARE ALBE mai precis cutite?..de ce nu au fost contolati la intrare acesti criminali. De ce nu au fost arestati acesti indivizi dupa producerea incidentului?? Politia constanta primiti spaga de la clanul cocos, sa nu faceti nimiic? Cum sunt liberi acesti criminali?? De ce nu au fost arestati imediat dupa producerea unei tentative de omor D-N FILIP ce zici
17
2
daca ancheteaza Nita cazul ii arde pe amandoi de bani si victima s ar putea sa iasa vinovata . cat despre faruk am auzit de tine ai batut pe multi la viata ta ca sa ii dai tu afara
9
1
Ma duc singur peste pestii din braila... ii dau afara din constanta singur ba.
11
0
nu am vazut bine Gill Julien? doamne vreau sa o cunosc pe mama lui sa ii sarut mana!!!!
4
2
ma numesc Vira am nume de gagica pentru ca sunt maricon va pup pe oo bajetzi
20
5
Asta chiar ca e cel mai mare ziarist Frustrat
5
6
La Cernavoda iti lua gatu direct din prima si politia ii va durea in carici IDEM CARACAL SI TOATA ROMANIA.INTERLOPII DAU MUIE LA TOT SISTEMUL DIN ROMANIA SI SE PISA PE EI CU BOLTA.
15
1
A revenit moda sabiilor, cutitelor? Injunghieri in plina strada? Parca depasisem fenomenul
22
0
Ciorile la putere, gabori cocliti si procurori labagii!
30
1
Ia mai du-te-n mata cu sursele tale... Traim intr-un stat democratic... Nu ca tine in codru... Evident ca au audiat martorii inainte ca sa aibe probe sa ii lege... Penibil articolul...
5
18
Probabil, e nevoie sa il bage in pamant si dupa or sa se duca si la puscarie! Bine k nu l a atacat cu patrunjel k asa se duceau la puscarie, direct! Or sa se urce graurii cu picioarele pe voi,sclavilor!
9
3
Ai avut noroc fratimiu de la Coca Cola
4
2
La finalul anchetei o sa li se rupa de solutiile date! De acesti in divizi se poate scapa intr-un singur mod:IMPUSCATI!
33
2
Tancu Bobi Tiganu Emi sunt proxeneti in Anglia si se umfla la Loft
23
2
Daca era implicat baiatu meu si mergeam la politie chiar si Silviu Stefancu zicea SIFOANE, dar pe ei cand ii taie lumea direct in politie merge, sigur ii cere vreo 20 mii ca sa se impace. El numai e sifon ca merge in politie. Asta ar fi in stare sa o faca si oe Alexandra din Caracal sifon ca a subat la 112, el ca suna pt 2 picaturi de sange si vrea sa ii bage pe tentativa e BAIAT. MI IMI FACI PLAAAATA BAAAA
7
9
noi luam cota parte de la interlopi de ani de zile,supraveghem sa isi desfasoare in conditii optime traficul de persoane si droguri.
18
1
Cocos nu mai ai ce cauta in Mamaia
10
3
Silviu e baiat dulce
14
7
Santem fratii Sandulache pa Oviedo,nea bagat si noua un gabor un telefon cu internet si acuma mai avem cate 54 de ani de basca pana intram in comisie da si cand o sa ne intoarcem o sa spalam sabiili in toate gastele care se crede smecheri in Costanta
3
9
Asta a ajuns Cta sunt conducerea lui Mazare si Fagapula asta, raiul interlopilor si al tiganimii sub ochii nepasatori ai politistilor, care amendeaza o batrana ce vindd patrunjel. Ca dovada ca ii pasa doar de tigani este faptul ca trantit HC in cartier linistit,fara camere pe strazi sa vada ce fac tuciurii zi si noapte, sunt lasati sa faca ce vir cu buna stiinta,ss se plimbe gratuit pe ratc,ca nu se doreste taxarea pe la sofer,sa vanda tigari in piete si sa fie proxeneti. Taxe si impozite platesc doar romaasii lasi care refuza sa iasa la vot sa starpeasca mafia tiganeasco-pesedista
31
5
Mai exista gainari din astia de fura 5 lei copiilor care ies de la scoala? Marii interlopi ai Constantei care pleaca in Anglia la maturat strazi. Nu au servit scoala sau servici la viata lor dar statul care e atat de grijuliu i-a avut ca prioritate pentru voturi. Multumim guvernantilor care au stat la cafele, sprituri si mese cu ei. Puteti sa ii luati in curtile voastre sau pe insule si sa nu le mai dati drumul
28
0
Ii ucid daca pun mana pe dansii
6
10
agresorul si victima sunt de aceeasi etnie scarboasa: dzigani ! e bine ca se mai injumatatesc intre ei.
31
3
Revoltator
5
3
Ciorile sa se omoare intre ei. Hai la mai multi
31
1
M-am lamurit: cel taiat se vede ca are o fatza de cetatean corect , de om bun , dar e bine sa nu te intalnesti cu el noapte in locuri neluminate sau retrase...
38
5
Politia vegheaza. Siguranta si incredere
17
7
Lol. Afacerist. Toti tiganii sunt afaceristi in Constanta.
39
3
dati si voi edit ca interlop la interlop a atentat.
16
4
Bancuta astia prin 2011 i au umflat curul lui Mirel in tomis nord pe Tulcei....si fra su lui Mirel se uita...analfabetul ala
27
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102