REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! HAOS în Gara Constanța: călătorii s-au trezit cu locuri într-un vagon care nu există. Iată ce spun reprezentanții CFR

VIDEO! HAOS în Gara Constanța: călătorii s-au trezit cu locuri într-un vagon care nu există. Iată ce spun reprezentanții CFR

Replica API 22 ianuarie 2018 | 00:33 370

Momente de haos în Gara Constanța! Trenul IR 1582, care circulă pe ruta Constanța - București Nord, cu plecare duminică, 21 ianuarie, la ora 13:00 a fost motiv de scandal între călători și controlori. Mai precis, trenul format din 4 vagoane avea bilete vândute pentru 5. Oamenii care aveau bilete pentru vagonul numărul 5 au fost repartizați în restul vagoanelor, pe locurile disponibile. Această soluție a fost una de urgență deoarece vagonul numărul 5 a suferit o defecțiune cu puțin timp înainte de plecare și nu se mai putea apela la alte modalități de rezolvare a problemei.

Oamenii erau extrem de nemulțumiți de situația creată, mai ales că aceștia au spus că nu au primit suficiente informații de la controlorii care se ocupau de redistribuirea acestora. „Avem loc într-un vagon-fantomă care nu există”, a spus nervos un călător.

Pe de altă parte, directorul CFR Călători Constanța, Gabriel Țăranu, a precizat pentru Cotidianul „Replica de Constanța” faptul că nu este vorba de nici un vagon fantomă, ci de o avarie care a dus la situația menționată.

„Nu este niciun vagon-fantomă. Astea sunt informațiile date de călători. Vagonul a avut o problemă tehnică, a fost scos din tren, iar călătorii care aveau locuri în respectivul vagon au fost redistribuiți la vagoanele 3 și 4 din tren. Biroul de comunicare a formulat un răspuns. Au fost discuții în tren pentru că unii au vrut să stea neapărat la un anumit loc, dar li s-a dat locuri unde au fost libere. Este un caz de forță majoră. Și pentru că unii nu au putut să aibă locurile împreună, au agitat pe toată lumea. Asta este informația mea”, a punctat Gabriel Țăranu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Caile ferate romane sunt la anii 1900...Desfiintati impotentii din CFR.
2
0
Taranu asta mai este director la CFR?
0
0
Nu este vorba de nicio avarie si in urma cu 2 saptamani a fost acelasi scenariu Si atunci au vandut bilete pt vagonul 5 care nu exista S-au plimbat bietii oameni de la cls.2 la cls.1 ca nu-si gaseau locurile! Bataie de joc pe banii oamenilor! Dar banii nu uita sa-i ia?
5
0
Mai tarane, daca eu sunt cu nevasta si 2 copii, si am avut bilete impreuna, cum sa ma repartizezi tu cum ai locuri disponibile?Doi batrani , un cuplu cu o femeie insarcinata sau alte situatii,care calatoresc cu trenul,cum sa- i separi tu,pe motiv ca ai avut o avarie. Intotdeauna trebuie sa existe un vagon la dispozitie, asa cum la masina ai roata de rezerva.
5
1
Taranu e degeaba sef nu tine cu populatia tine doar de scaunul lui il intereseaza doar banullll. Cat mai mare sa fie spaga
3
0
Dati stiri mai noi ba baieti.
3
3
lipsa vagon - protest
4
2
O DEJECTIE...DESFIINTAREA PANARSMELOR...MAI BINE MERG PE JOS PRECUM BETIVII SI DROGATII DE ASEARA DECAT SA CIRCUL CU TALIGA CFR...CIRCARILOR.
5
8
Controloru' n-are nicio vina. E vina CFR-ului ca nu a informat calatorii
8
2
in japan acest taranu era deja istorie la caile ferate ................romania , calatorii sunt vinovati ca platesc niste nimic
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108