REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Horia Constantinescu IA la MIŞTO procentele lui Claudiu PALAZ

VIDEO! Horia Constantinescu IA la MIŞTO procentele lui Claudiu PALAZ

Replica API 3 octombrie 2020 | 00:09 2449

Clinciurile dintre PPU-SL-istul Horia Constantinescu şi preşedintelePMP Constanţa, Claudiu Palaz, continuă să existe şi după alegeri. Invitat pentru a ne acorda un interviu, Horia Constantinescu l-a adus în discuţie şi pe Palaz, luându-l la mişto (n.red. Constantinescu a făcut referire la procentajele opţinute de Palaz la alegeri, care sunt... sub nivelul mesei).

„Cine? Claudiu Palaz... A, Claudiu Palaz, care s-a aflat la o distanță de mine care mă face întotdeauna să nu observ… La an moment dat spunea despre mine că i-am trimis plicuri goale (n.red. invitaţia la dezbatere electorală). Eu nu pun bani în plicuri nimănui. Claudiu Palaz ar trebui să aibă un altar cu Traian Băsescu, nu numai numărul lui în agenda telefonic. Pentru că, în județ, în afară de trei stegulețe și niște combinații, apărute în presă, nu pare să fi făcut nimic”, a spus Constantinescu.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rasa spurcata
1
0
Sanatate maxima, nasicule! Sa ne traiesti!
0
0
Un mediocru in politica vorbeste despre mediocri.
0
0
Palaz pe farasul politicii! Daca ar avea caracter si ar fi profesionist ar pleca! Politica nu e de el!
8
2
Feriti va de sifonul asta. Am vrut sa fac o intelegere cu el si direct a sifonat tot. Mi au spus niste prieteni buni ca e sifon si nu se poate abtine, ca nu e barbat adevarat si imediat il mananca limba, dar nu credeam pana nu am vazut.
10
2
Nu i a spus nimeni ca s a terminat campania? Sa ne lase naibii ca deja suntem satui de mizeriile lor si minciunile lor. Boss s a terminat campania. Lasa ne naibii in pace cu politica voastra. Toti sunteti niste zerouri.
15
2
Du ba banii inapoi la oamenii de la care ai facut imprumuturi. Crezi ca ii mai prostesti?
7
1
Zeci de mii de euro tai bagat in campanie si Andrei Popescu te a facut din nou cu 100 de lei bagati in campania lui. Apropo, nu i ai raspuns la intrebare lu Andrei Popescu. Sageata cui esti?
8
1
Dupa ce electoratul nu l a bagat in seama, el tot continua sa se bage in seama cu noi. Lasa ne tata in pace ca ti am spus la vot ca nu te vrem. Tu ce limba intelegi?
10
1
Daca si asta e de politca, atunci suntem pierduti. Dupa ce fac un pic de bani isi doresc putere. Doamne fereste sa dai puterea unora ca asta. Sa ne apere Dzeu de asemenea politicieni.
11
1
Cica la o nunta de tigani Adrian Minune ii scuipa seminte in cap lu asta. Are cucuie la cap de la coltul mesei, asa mic e. Unii ii mai spun si Sifon, dar cei mai multi ii spun Piticot. Hahaha. Am auzit ca la Constanta ii spuneti Iepuras, dar la Bucuresti ii spunem pe nume Piticot. Acasa si a cumparat Scaun Chico de copii, sa nu cada de la masa. Hahaha
9
1
Tu esti, bah? Ti-o trag eu curand.
2
2
Piticotul asta sa isi vada de interlopelile lui si de Dragnea al lui. Sa ne lase naibii in pace cu vrajala aia ieftina de pitic. Zici ca e Gnom. Se aude ca se bubuia cu Nastase in dos. Iepurasul Buggs Bunny de Costinesti a iesit iar din tomberon sa ne spuna el cum facea bisnita cu blugi si cum batea femei de 60 de ani pe plaja. Cand scapam de asemenea specimene oare, ce nu ar avea loc niciodata in politica dintr o tara civilizata.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367