REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! Iată ce spun NOII SUBPREFECȚI ai Constanței

VIDEO! Iată ce spun NOII SUBPREFECȚI ai Constanței

Replica API 4 martie 2021 | 09:59 2426

Joi, 04 martie 2021, ora 14.30, în sala de ședințe a Instituției Prefectului – Județul Constanța, a avut loc în sistem de videoconferință, ceremonia de depunere a jurământului de către Silviu-Iulian Coșa în funcția publică de prefect al județului Constanța, Secyl Suliman în funcția publică de subprefect și de către Mihai Vîlcu în funcția publică de subprefect. După depunerea jurământului, Silviu Coșa, prefectul județului Constanța, împreună cu noii subprefecți, au oferit o declarație de presă.

Funcțiile publice au fost ocupate de Mihai Vîlcu și de Secyl Suliman. După depunerea jurământului prefectul însoțit de noii colegi au ieșit la declarații.

,,Am depus cu toți jurământul în regim de videoconferință, pentru a putea intra în atributele noastre ce ne revin.” a declara Silviu Coșa.

Secyl Suliman, noul subprefect din partea UDTTMR

Secyl Suliman, noul subprefect din partea UDTTMR al județului Constanța este soția viceprimarului din orașul Ovidiu, Sesnur Suliman. Soțul acesteia este şi vicepreşedinte al UDTTMR.

,,Mă numesc Secyl Suliman, am activat în mediul privat, dar și în administrația publică. Am fost Șef Servicii Taxe și Impozite, la Primăria Ovidiu. Încă nu știu care sunt atribuțiile mele, dar le aștept cu mare emoție.

Mihai Vîlcu a candidat pentru funcția de primar la Ghindărești

Mihai Vîlcu a candidat din partea USR pentru funcția de primar al comunei Ghindărești.

Acesta a copilărit în Ghindărești și s-a întors în comună după ce a terminat studiile universitare. Mihai Vîlcu are 35 de ani și a terminat Facultatea de Informatică Managerială la Universitatea Româno-Americană. După ce a absolvit facultatea a deschis o afacere și a decis să își investească banii strânși într-o plantație de mure, la Ghindărești. Plantația a înființat-o în urmă cu 5 ani și are 4,5 hectare.

,,Mă numesc Mihai Vîlcu, am candidat din partea USR pentru funcția de primar la Ghindărești. Am terminat Informația Managerială la Universitatea Româno-Americană. După finalizarea facultății am activat în mediul privat, antreprenor de meserie”., a declarat acesta.

Iată declarațiile live, aici:

D.B., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Secylico...ii iei si pe astia din prefectura la rand?!?!
0
0
Nu stiu care sunt atributiile mele, dar astept cu nerabdare ordinele cu mare supunere venite din partea lui Pinochio
0
1
Sa faca o plantatie de mure si in parcul de la prefectura, ca aducem noi si 2-3 ursi, asa il vor tine minte constantenii.
1
0
Felicitari! Avem incredere in dumneavoastra ! Stim ca sunteti mai mult decat sotia viceprimarului din Ovidiu asa cum toata presa v-a catalogat .Sunteti o persoana pregatita care va demonstra asta ! Va transmitem toata energia pozitiva din Ovidiu .
3
1
Felicitari! Multe realizari!
4
0
Numai doi subprefecti ??? mai puneti inca doi ce dracu intr-o tara de prosti si curve ce mai conteaza ....
5
0
Asta a fost d na de companie
3
2
Mult succes!
2
1
o sa va futa turcii si maccidonii...hahahaha!
5
2
Le doresc succes in activitate daca si-au propua sa faca ceva concret pentru oameni...nu am mari asteptari deoarece am impresia ca doar au prins niste sinecuri banoase care le vor servi lor personal si mai marilor lor care ii tin sub umbrela unor interese meschine
3
1
Si unde este Senol Ali?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218