REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Iată cum au ACȚIONAT HOȚII la NĂVODARI: cât de uşor SPARG maşinile!

VIDEO! Iată cum au ACȚIONAT HOȚII la NĂVODARI: cât de uşor SPARG maşinile!

Replica API 29 noiembrie 2017 | 00:16 575

click pe imagine!

Hoții au făcut noapte albă la Năvodari! Se pare că au filat bine zona parcului Ion Dobre din localitate și au spart mai multe mașini, sustrăgând bunuri, între care și documente. Oamenii legii au declanșat cercetările. Și, chiar dacă au fost înregistrate, momentan, 6 plângeri, locuitorii susțin că ar fi vorba de peste 50 de autovehicule. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată cum 3 indivizi, cu glugile trase pe cap, acționează în voie!

Potrivit consilierului local din Năvodari, Costel Aurelian Dumitrașcu, totul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, 27 spre 28 noiembrie anul curent, când persoane necunoscute au spart mai multe autovehicule, parcate în zona parcului Ion Dobre. ”În noaptea de 27 spre 28 noiembrie, mai multe mașini marca Dacia (Logan, Duster) parcate in zona parcului Ion Dobre au fost sparte. Vi se recomanda să nu lăsați lucruri de valoare în mașină sau la vedere!”, a semnalat consilierul pe Facebook. Pe lângă faptul că au provocat distrugeri pentru a putea pătrunde în mașini, hoții au sustras mai multe bunuri, între care și documente. Prejudiciul urmează a fi stabilit în urma cercetărilor. Polițiștii au și declanșat o anchetă, până acum fiind înregistrate 6 plângeri. Însă, locuitorii susțin că ar fi vorba de circa 55 de autovehicule. ”Nu numai în zona parcului Ion Dobre, ci zi zona Peco. Au spart si mașina de serviciu a soțului. Până acum 55 de mașini s-au spart”, a precizat o femeie. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată cum un individ se apropie de o mașină, forțează portiera și pătrunde în interior. Apoi apar alți doi indivizi și încep să răscolescă prin autoturism, după care au ținut de 6, pe rând. Cercetările se fac sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere. Menționăm că autoturismele sunt marca Dacia (Logan și Duster). Anchetatorii urmează să stabilească un cerc de suspecți, după care vor lua măsurile legale ce se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca e prost nai ce sa i faci
0
0
Imediat a deschiso onutule te-a invatat romeo . Alecule doar ce ai iesit din puscarie te duci iarasi
1
0
are dreptate. Noaptea tot cate 4 umbla cu masina care dimineata are geamurile aburite semn ca cei 4 au dormit bine. Din cei 4 ar fi putut sa se faca doua echipaje si sa acopere mai multe zone din oras.
0
0
Am avut parcare si iera platita la zi si mi sa lot dc ca nu ierea pe numele meu si nu ammutrare la acel bloc si stau cu chirie si mai am si un copil mic unde pot sa im parcez masina a venit un una acun noua in primarie care face lege ia si vb si urt doamna de la parcari care im spune mm ca sunt copil eu am sot si un copil mic dati o afara ca nu face trb si in vreau parcare in naopi
0
0
Desfiintati politia locala! Politia LOCALA este fix 0. Platiti degeaba toata ziua se plimba in masini
3
0
Politia Locala este nepregatita ! Nu au scoala de specialitate ! Cum sa prinda astia hoti cand ei in afara faptului ca se plimba aiurea in masinile primariei isi fac bezele cu interlopii sau fac pe taximetristii ?!?!.... Luati exemplul Primariei CONSTANTA unde sef al POLITIEI LOCALE a fost numit comisarul Tudor Dogaru , seful Politiei Nationale din municipiu ! Dar la Navodari , in nuci un caz pe unul ca Coman ......
5
0
mutati-va la valu traian ca sa nu lasati masinile in strada,le bagati in curte sau in garaj
5
2
Astia sunt din gasca lui Matei hotul
12
0
unde s localii? unde i politia? bine ca stau la parcari nelegale ziua si dau la buci noaptea. rusine. alo , primare? tie nu ti a spart masina? a , tu nu ai logan , dormi linistit! bai nene, ce faceti bai platitilor de cetateni? sa mor de nu va fur loganurile de la voi de la politii ca dormiti in bocanci. rusine bai ! pentru ce sa va mi platesc taxe? incompetentilor si lenesilor.
9
3
Loganul este o prada usoara pentru jegosii acestia. Am aflat si eu pe pielea mea. Doar cu o surubelnita nenorocitul forteaza incuietaorea, se apasa pe ea si o smulge de pe usa, restul banuiti si voi. Eu am renuntat la incuietori si am pus capace oarbe facute la strung.
6
0
Nu au loc in parcare nici camd.parcarea e goala asa ca parcheaza in fata magazinului pe banda de mers ca sa poata sesiza rapid faptele antisociale. La solicitarea ascultatorilor au si program de audienta din masina in scopul imbunatatirii dialogului cu platitorii de taxe. Lacune in semnalizarea directiei de mers si in utilizarea corecta a luminilor in trafic. Jegi
6
2
Pentru linistea noastra, platitori de taxe fara lobotomizati, primaria plateste militieni locali ce patruleaza regulat in zonele aglomerate gen Kaufland sau Lidl pentru fluidizarea traficului si pastrarea ordinii si linistei publice. Cate 4 buc in masina supravegheaza siguranta platitorilor de taxe ...
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367