REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

VIDEO! Imaginile cu bătaia din studioul B1 TV sunt scandaloase!

VIDEO! Imaginile cu bătaia din studioul B1 TV sunt scandaloase!

Replica API 18 septembrie 2017 | 01:01 674

Imagini cu bătaia ”administrată” de Mirel Palada lui Mihai Goțiu în platoul B1 TV au fost prezentate, în premieră, de postul de televiziune.

Scenele sunt de o duritate extremă, ele nu au fost regizate și au fost înregistrare de camerele de supraveghere din studioul B1Tv.

Mirel Palada a sărit cu pumnii pe Mihai Goţiu în timpul pauzei de publicitate.

Înregistrările au ajuns la inițial la poliție pentru ca ulterior să poată fi puse la dispoziția publicului, potrivit Nadiei Ciurlin, moderatoarea emisiunii, conform Cotidianul.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari postarea "Constantin", mult adevar...da, suntem un popor indobitocit si manipulat de niste scursuri!
1
0
Un fleac,l-a ciuruit....
0
0
dar filmul cand un sef de stat , BASESCU TRAIAN BATE UN COPIL L-AI VAZUT ? SINGURA VINA A COPILULUI A FOST CA L-A INTUIT PE BASESCU CA ESTE UN MARE EXCROC .
1
4
din laturi vii tu , de la coada vacii . Acest gotiu l-a atatat pe palada pt a se victimiza . PERVERSII LUI SOROS ISI DORESC DIN IARNA RAZBOI CIVIL , PT DIVIZAREA ROMANIEI . ATENTIE LA CEI CE INCITA LA DIVIZAREA ROMANIEI . NOROC CA IN IARNA ROMANII DESTEPTI NU AU IESIT SI EI IN STRADA , CA ASTA ASTEPTAU NEMERNICII USR-ISTI .
3
4
Palada- demisie din Parlament. Ponta Viorel - scuze fata de poporul roman ca a avut un purtator de cuvant in ....asemenea hal. Dragnea : sa-si asume faptul ca un asemenea individ a fost propus si validat de PSD. Altfel, oricum ei o iau la vale........Insa, grav e ca din urma nu vine nimic bun. Pe toata scena politica.
3
1
Studioul B1TV !? Gresit ! Bataia a fost la Antena 3 - Latrine, daaa ....marii formatori de opinii !!! Agresivitate in studiourile TV ?!
6
4
Ce s-ar intampla daca cel care are butonul de la bomba nucleara,s-ar simti jignit de un prost?!
4
2
O inbranceala ce a isterizat imbecilii. La ce va asteptati ?!? Calitatea televiziunilor este direct proportionala cu cei ce le frecventeaza. Agresivitatea din strada s-a mutat pe micul ecran... La ce sa te astepti de la un popor indobitocit si manipulat de niste scursuri care se cred formatori de opinii? Mizeria din strada a dat navala in casa fiecarui roman... si asta-i doar inceputul!...
11
2
Nadia e buna, tipetele alea nici in cele mai reusite filme porno nu le gasesti.
12
0
Mirela palada atacat pe la spate ca o zdreanta dezaxata..are figuri de poarta alba
5
1
Bai ce bine i a facut porcului de la USR, partiduletul lui Soros...
11
7
Muiutz Palamida si toti psd-istii trebuie sa fie dusi cat mai departe de Romania, daca se poate in Sahara!
6
7
Daca priviti filmul cu chipul panicat al nadiei ciurlin cand vede comportamentul lui palada veti observa cu ce forta se zguduie ditamai pupitrul si incep sa alunece laptopul si paharul cu apa ale moderatoarei.Palada trebuie dus la spital ca sa stie cei din jurul sau si in primul rand el de ce are asa stare de criza.
3
5
I-a dat muiurel palavra de l-a julit! Trebuia si gotiu sa ia un scaun si sa-l propteasca in teasta lui palada asa ca sa o sperie pe nadia ciurlin! Ce era interesant a trecut! Adica, trebuia dus cu politia imediat la spital ptr probe toxicologice ptr ca daca ii priviti fata calma-tampa de dupa cafteala cand bodigardul il scoate pe langa scaunul moderatoarei,pare ca palada e un om care nu intelege ce a facut! Si forta cu care s-a napustit pe gotiu nu e doar de la o pregatire de sportiv ci,e ceva ce tine de boli psihice.
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272