REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! În zona CLEOPATRA, micii INFRACTORI își FAC de CAP!

VIDEO! În zona CLEOPATRA, micii INFRACTORI își FAC de CAP!

Replica API 30 iunie 2020 | 13:13 9622

Stațiunea Mamaia devine, în fiecare vară, locul în care micii infractori își fac de cap. Anual, polițiștii constănțeni depistează indivizi care organizează, clandestin, jocuri de tip alba-neagra. Nici în această vară, turiștii dornici de senzații tari n-au reușit să nu cadă în mrejele indivizilor. Weekndul acesta, oamenii legii au dat peste doi bărbați care jucau ``alba-neagra`` pe pasarela din zona Perla din statiunea Mamaia. Desi încă ne aflăm în plină epidemie de COVID-19, distanţarea socială a devenit istorie pentru unii turişti. Adunaţi în gaşcă, şase bărbaţi şi o femeie, au făcut un show de zile mari în apropierea complexului Cleopatra. Aceştia au reusit să adune în jurul lor peste douăzeci de persoane. Totodată, menționăm că, la finele săptămânii trecute, turiștii au dat buluc la mare.

Circ si teatru ieftin, la malul mării

Publicul iubitor de jocuri de noroc, animat de setea banului câştigat uşor, se lasă păcălit de aşa zişi câstigători din mulţime care aruncă cu milioane. Autorităţile ne amintesc că aceste jocuri sunt o escrocherie şi sunt aranjate în aşa fel încât să câstige întotdeauna cel care iniţiază jocul.

”Nu te costă nimic, hai saltă o dată!”

Nebunia începe cu o invitaţie aparent inofensivă. Turiştii sunt îndemnaţi să se alăture jocului şi li se promite că nu au nimic de pierdut.

Ce se întâmplă dacă câştigi şi pleci cu banii

Turiştii care câştigă şi pleacă spre hotel cu un zâmbet tâmp pe faţă, îl pierd la primul colţ. Aceştia sunt treziţi la realitate printr-o bătaie ruptă din Rai. Pe principiul ``nimic nu se pierde, totul se transformă``, escrocii îşi revendică pierderea prin mijloace neortodoxe care implică violenţă fizică şi ameninţări cu moartea.

”Au devenit extrem de tupeişti, nu îi mai sperie nimic. Ei ştiu că nu pierd niciodată. Guţani vor fi mereu, chiar dacă toată lumea a auzit de jocul asta.”, ne-a mărturisit Andrei, cititorul Replica care a reuşit să-i surprindă în acţiune pe tâlhari.

Turiștii au dat BULUC la mare

Totodată, menționăm că aglomerația s-a instalat în Mamaia, la finele săptămânii trecute. Plajele au fost pline ochi, la fel și terasele, iar traficul rutier a fost bară la bară, mai ales duminică seară, 28 iunie.

Video:

M.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aia e gasca de infractori ,care trebuiesc bagati la puscarie. Politia Romana ar trebui sa umble imbracata civil ,sa ii ia pe toti pe sus. Si oamenii sa nu se mai opreasca la aceste jocuri de noroc
1
2
de ce are politia locala salarii de 6000 lei net?unde sunt?
16
4
Faleza cazinoului este plina de tigani periculosi care vand toate cacaturile posibile. De cand au dat drumu la roata au inceput sa si pregateasca urmatoarea lovitura.
19
2
Micii infractori profita de fraieri. Daca le luam jucaria se vor angaja undeva? Toti? Deci slabe sperante sa scapam de ei. Sa-i vezi pe aia care ies de la parnaie...cum se integreaza ei in marea societate romaneasca...
19
1
De jegurile astea ? De ce mai exista cu atata politie in Constanta ?
13
1
Micii infractori se bazeaza pe marii fraieri si prostovanii ghertoi.
18
0
apa,aerul si fraierul sint eterne.De fapt,n-am nici o simpatie ptr prostanii care pierd banii la alba neagra,se cred mai smecheri decit borfasii,si ramin fara bani.Tot astia voteaza pesedeul,nu cred in virus,asa ca borfasi,ardeti-i pe tarani! merita!
23
3
Zona Cleopatra este simbolul dezastrului. Infractorii isi aleg astfel de zone pentru simplul fapt ca ele mustesc de needucati. Pentru cine nu stie zona Cleopatra este o aglomerare de betoane turnate de niste indivizi extrem de periculosi pentru societate pe care nimeni nu i-a intrebat nimic niciodata. Cancerul a plecat de la Cleopatra acum 25 de ani si a sufocat tot orasul. De 20 de ani votam raul.
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218