REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Incendiu la magazinul POLAR, din Poarta 6

VIDEO! Incendiu la magazinul POLAR, din Poarta 6

Replica API 25 ianuarie 2021 | 12:55 10203

Militarii ISU au intervenit, luni, în jurul orei 01.45, la un incendiu pornit într-un supermarket de pe strada Brizei din Constanța. Din informațiile noastre, este vorba despre magazinul Polar din cartierul Poarta 6.

.

La incendiul de pe strada Brizei au fost direcționate 4 autospeciale de stingere și o ambulanță Smurd B. Incendiul se manifesta generalizat la întreg magazinul alimentar pe o suprafață de aprox 500 mp. A fost afectat și un autoturism parcat în apropiere. Pe o latura a magazinului este și un rastel cu butelii.

Click pe imagine!

Click pe imagine!

Update:

A ars acoperișul pe o suprafață de aprox 30%, a fost afectat și un autoturism parcat în apropiere. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 2 ore, cauza probabilă scurt circuit, transmit reprezentanții ISU Constanța.

Video 1:

Ce spune reprezentantul magazinului

Conform reprezentantului magazinului, Leonida Stoica, pagubele nu ar fi fost atât de mari, afectate, în principal fiind produsele refrigerate. „A ars containerul de cartoane și de acolo s-a extins și la unul din pereții magazinului. Nu a ars toată marfa, așa cum s-a spus. Din câte știm deocamdată, nu ar fi fost vorba de scurtcircuit. Într-adevăr s-a luat curentul și astfel au fost afectate produsele de la frigidere. Luăm în calcul și posibilitatea aprinderii focului de la o țigară aruncată, însă deocamdată nu putem spune că de la asta a pornit”, a declarat pentru Replica, Leonida Stoica, reprezentantul magazinului.

.

Mesajul conducerii pentru clienți

„În urma unui mic incendiu, izbucnit din motive pe care le analizăm, o parte din acoperisul magazinului a fost distrus. Interiorul magazinului și marfa nu au fost afectate. Estimăm să redeschidem cam într-o săptămână. Mulțumim tuturor celor care au fost și sunt aăaturi de noi și vă promitem să revenim cu prețuri și servicii mai bune”, a transmis conducerea magazinului Polar.

Video 2:

Magazinul a fost afectat de un incendiu și în 2018

Precizăm că, în urmă cu doi ani, magazinul a mai fost afectat de un incendiu.

În urma incendiului din 2018, au ars două încăperi în totalitate, cu marfa textilă aferentă (era o croitorie). Într-o a treia încăpere un frigider a fost distrus de flăcări, marfa depozitată și panourile de termopan.

La magazinul alăturat (POLAR) a fost distrusă instalația electrică, ușa de acces și geamurile de la vitrine. Cauza, tot scurtcircuit electric.

Citește și:

VIDEO/ FOTO. INCENDIU în Piața Roșie din cartierul Poarta 6. Au fost avariate două magazine și o croitorie!

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi astia "sarantoci" din poarta 6 sa-ti luam familia in pwula bai Relule ! Labagiu trist din fata tastaturii ce esti.
1
0
De ce oase in cartierul ala traiesc numai curve, moldoveni si sarantoci cu Skoda? Oras de cacat.
2
3
Cata pula ai supt seara in cartier, prostituat-o?
2
0
Au cumparat piata Brick, ca sa distruga ce merge bine Romaneste . Rusine , dor o alta piata Gen Brick sau opriti autorizarea din Piata agroalimentara in Supermarket !!
0
0
din sud-estul Europei, gunoaie peste gunoaie, maidanezi, tigani, tot felul de interlopi inchipuiti care scutura copiii de scoala generala sau fura portofelele octogenarelor. In Kosovo sau in Kabul e civilizatie pe langa Beverly Six.
9
1
Ai furat toata Piata Rosie impreuna cu Administratia a Pietelor jigodie ce esti. E ce meritati. Sper sa ia foc si Pento care vinde mezeluri expirate si detergent cu apa.
7
2
trebuie sa nu mai aibe concurenta, romanii trebuie sa fie clientii strainilor, atat.
4
8
Ala din Piata Rosie?
6
0
Nu a ars in totalitate doar 10 15 la suta din acoperis si intrare unde se primeste marfa
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367