REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! ÎNJURATĂ de un TAXIMETRIST AGRESIV, de față cu copilul de 4 ani

VIDEO! ÎNJURATĂ de un TAXIMETRIST AGRESIV, de față cu copilul de 4 ani

Replica API 4 martie 2021 | 00:32 5452

Nicio meserie nu este uşoară, în orice domeniu am lucra, există responsabilităţi și obligaţii. Şi la fel, în orice domeniu se mai strecoară şi neaveniţi, oameni fără caracter și bun simț. Probabil tocmai din cauza acestora, meseria de taximetrist este mult blamată în ultima perioadă. Pe buzele multor constănțeni găsim critici dure la adresa taximetriştilor, despre care spun că sunt needucaţi și nepoliticoşi, că singurul scop este câştigul dar că nu muncesc suficient pentru el. Iar dovada o aveți mai jos. Ce-i drept, nu generalizăm. Sunt și șoferi cu bun simț care reușesc să câștige respectul clientului. Un taximetrist din Constanța a fost filmat de către o constănțeancă, în timp ce avea tonul ridicat și agresiv, și chiar înjura. Precizăm că atitudinea grosolană a avut-o de față cu copilul femeii, în vârstă de 4 ani.

Dialogul halucinant a avut loc în urmă cu câteva zile, chiar în trafic. La o oră matinală, femeia s-a urcat în taxi, împreună cu copilul în vârstă de 4 ani, pentru a-l duce la grădiniță. I-a explicat bărbatului unde trebuie să ajungă, însă l-a rugat să o ocolească puțin, să o ia pe Șoseaua Mangaliei și apoi să iasă pe bulevardul 1 Mai, pentru a putea parca autoturismul în fața unității de învățământ.

”Taximetristul s-a împotmolit pe o străduță lăturalnică, moment în care a început, efectiv, să urle și să înjure, că o țin într-una cu Șoseaua Mangaliei și că nu-i spun unde trebuie să mă ducă. Deși, i-am explicat traseul încă de când m-am urcat în mașină. Este logic să fi făcut lucrul acesta. Mi-a venit ideea târziu să scot telefonul și să-l înregistrez. Dar, până la acel moment, repet, a fost foarte grosolan și țipa de față cu copilul. Inițial, am încercat să nu dau curs discuțiilor, să fiu calmă, însă insista pe același ton, atunci am ridicat și eu tonul ca să mă audă. Efectiv, urla”, a declarat clienta. ”Indiferent ce s-ar fi întâmplat, și dacă aș fi omis să-i spun destinația, așa cum susține taximetristul, nu are nicio scuză. Precizez că, la finalul cursei, nu a vrut să-mi ia banii”, a completat femeia.

”Credeți că, dacă v-ați urcat în taxi, stăpâniți lumea? Lăsați-mă dracului în pace. Mă faceți pe mine prost?”, a spus individul, printre altele.

Viceprimarul Ionuț Rusu: Nu voi tolera așa ceva

Din păcate, acesta nu este caz singular și, tocmai de aceea, Primăria Constanța vrea un regulament al transportului în regim de taxi. Un regulament care să prevadă sancțiuni pentru astfel de conduite. Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu,a criticat dur atitudinea taximetristului și spune că astfel de scene nu trebuie să mai aibă loc, iar cei care nu sunt în stare să-și țină furia în frâu să fie aspru sancționați.

„Nu este normal să fii înjurat, nu acest genul acesta de comportament. Este un lucru anormal, ne dorim să fim un oraş european. Vreau să înţeleagă domnii taximetrişti că oferă servicii constănţenilor. Nu voi tolera ca cineva să se comporte urât faţă de clienţi. E un proces economic în care cineva plăteşte pentru un serviciu bun. O să analizez filmarea, o să văd cine e acest domn și voi arata șefilor lui, eu nu accept asa ceva. Nu accept genul acesta de comportament. Nu știu de ce doamna nu a sesizat primăria, Poliția Locală. Tocmai de aceea vrem acest regulament, un regulament care va fi în beneficiul constănțenilor”, a spus viceprimarul Ionuț Rusu.

VIDEO:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ce ne opreste sa ne transferam pe Uber si Bolt?
0
0
La Romaris lucreaza cei mai infecti oameni si ciobani pe deasupra. Cea mai de kkt firma de taxi
3
1
TAXIMETRISTII VOR MURI...INCET SI SIGUR.....OAMENII SE VOR DEPLASA CU UBER SI BOLT...IAR CIORILE VOR STA MUUULT IN SOARE...SI SE VOR BOROZA....
1
2
Din cate vad taximetrista l a indrumat gresit si omul e chiar rabdator ...
1
1
Oricum in CT , majoritatea persoanelor , sunt predispuse la cearta din orice si pentru orice . Nu spun in acest caz , ci in genere .
2
0
la fel face si machedonul ala imputit cu ct 56 dec.EVITATIL.
3
2
si acea clienta are partea ei de vina, nu puntem toata vina pe taximetrist
3
2
Toti loserii de mai jos
3
1
Alx 9:39 copile.. Daca eu o calcam pe mata in picioare ce mai ziceai atunci?!
2
2
Uuuuuua la gunoiele de la USR
2
2
CAND ALA DE LA BOLD FACEA LABA IN MASINA ASTEPTAND O CURSA SI PORMA DADEA RESTUL LA ZECE LEI CU SLOBOZ PE EI
7
2
Iar primarul ne recomanda, daca ni se pare scumpa parcarea in oras, sa folosim taxiurile!!!
4
1
Toti tiganii sunt taximetristi,put si sunt jegosi ca si taxourile
8
2
Acest viceprimar de carton sa puna mana sa citeasca art.52 pct4 lit.d din legea taximetriei in care clientul este obligat sa nu dezvolte stari conflictuale cu taximetristul in timpul cursei. Iar pt pisman care latra ca un bou,taxiul este proprietatea unei societati comerciale ,deci este spatiul privat,iar decizia 248 din 2004 privind protectia demnitatii umane interzice expunerea de filmari in spatiul public mai putin cand este vb de o persoana publica,asta daca nu cumva peste noapte taximetristul este persoana publica.
9
1
Taximetristi atentie caci incep sa va faca "chei" adica sa fiti provocati, inregistrati,filmati de clienti cu sarcini precise.Nu fiti fraieri ,nu raspundeti la provocari.Nu sunteti obligat sa faceti conversatie ,adresa ,itinerar si atat.Metode securiste de manipulare,denigrare,defaimare pentru a face locuri pentru Uber si Bolt in detrimentul locurilor de munca autohtone.Oricum DNA scrie pe ei!Pentru ce?Ne-nvata procurorii!
6
9
99% din taximetristi sunt niste ratati fara pregatire, fara meserie! Nu stiu sa faca nimic altceva!
14
3
Taximetristul a fost provocat
7
6
Am avut tupeul sa-i deranjez pe taximetristi,de la city sa ma duca pana in fac. Ovidius. Cum erau ei prinsi in jocul lor de table:30 de lei cursa, fara aparat ca e scurta cursa. Ba esti nebun? Stau numai la agatat.
9
1
stati linistiti ca noi toti taximetristii o sa ne mutam cu masinile la uber si bolt si tot nu scapati de noi asa ca multa muie celor care pentru 5 lei cred ca sunt stapanii nostri
5
8
Totusi exista Legea 38 si Legea 61, nu stiu ce rost ar mai avea un regulament, mai ales ca legile primeaza in fata oricaror alte hotarari!
5
2
Iao paici dai inainte iao pe la dreapta si pe acolo pe interzis, nu mai pune aparatul, tie foame rau, asteapta sa schimb niste bani , aici stai pe banda doi pana vin, intoarce si iao pe acolo, samd, mai davan spanac de obositi, nu se merita sa faci taxi sau sa bagi vreun terminat deasta in masina ta
7
4
Asta e nimic pe langa ce am patit eu cu taximetristul de la gara.. Zotinca
4
1
oras european tiganizat
10
1
Esti prost de-a dreptul si idiot pe deasupra. Jeg
7
6
Cum isi permite o femeie sa i spuna unui barbat ca nu este intreg la minte,,eu o calcam in picioare
11
14
taxiul nu este spatiu privat.la mata acasa este spatiu
8
4
Numai injurati taximetristii. In primul rand, unii care au comentat sa mai invete putin sa scrie. Am stat o parte buna in acest oras si am plecat cu o parere foarte proasta. Toti sunteti la fel. O apa si un pamant. Foarte rar o persoana educata si cu bun simt. Acest oras e o mocirla in care va scaldati cu totii si mai grav este ca nu observati.
12
5
Autoturismul face un serviciu de utilitate publica, este platit ptr acest serviciu, daca este depasit de situatie sa nu mai iasa pe traseu!
9
5
PNL-ul pulii ati inceput cu tiganii pt ca sa aprobati noul regulament de taxi. Eu in filmare nu vad ca soferul sa fi jignit clienta insa vad comiterea unei infractiuni de catre clienta,filmarea in spatiul privat fara acordul reprezentantului legal si distribuirea imaginilor in spatiul public de natura sa atinga onoarea si demnitatea persoanei. Deci,plangere penala clientei care a filmat si lui Iont Rusu pt ca este prost si nu a sesizat acest aspect facandu-se si de kkt cu comentarii.
12
17
Mai bine nu puneati filmarea daca tot vroiati sa faceti rau aiurea. Din ce am vazut si auzit nu reiese nimic aiurea si omul nu tipa. Sunt multi taximetristi care nu au ce cauta in aceasta meserie dar si mai multi care sunt corecti si din pricina primilor ii catalogati pe toti la fel. Ne suparam cand strainii fac toti romanii hoti generalizand din pricina catorva dar uite ca si noi facem la fel.
26
2
Poza aia cu viceprimarul, ce sens isi are? jos e cafeaua pe care v-a dat-o sa ii faceti o poza?
11
4
Uber e solutia!
17
4
Adunatura de tigani si pesti de doi lei, nu toti. Trebuie sa fie cernuti. Fagadau le a dat autorizatii la toti la cat de bou a fost.
26
5
din video nu reiese decat ca cea care filmeaza este o nesimtita, fiind singura care jigneste. dar, nah, loc de filmat si aratat la idiotii de pe facebook eroismul ei. fraier taximetristul ca nu i-a dat un cap in gura. carnatul de viceprimar, a iesit si el in fata ca paduchele in frunte, e rost de ceva publicitate ieftina.
17
16
pai tu nu stii le ce strada vrei sa ajungi si incepi cu fa a.stanga, fa la dreapta cs.stii tu
15
16
al acestui taximetrist in Austria,Canada,etc daca ar fi avut loc ,daca ar fi avut loc,putin probabil,...,justitia l-ar fi sanctionat f dur.Din pacate lipsa educatiei si mitocania se pot corecta numai cu amenzi f mari,dar e nevoie de o justitie functionala,nu de shpagari ce protejeaza golanii
19
6
Educatia se face acasa pina in sapte ani , daca nu ia dat o masa, tre sa i o dea societatea prin sanctiuni , amenzi , pina se satura vita si trimisa la munca in constructii sau unde vrea , nu la leneveala si bani multi , la inselat cetatenii!Din pacate au fost tolerati destul !
20
5
Moammmm ce anjoseala va da uberistii Io daca ieream taximetrist lachios si rupt an pilaf ca voi ma duceam la gara si ma aruncam an veceu si trageam apa dupa mine
9
6
Fac uber bolt free now........din pacate aceste aplicatii merg bine ptr pretul de cacat .....sunt numai clienti care vin cu 5 7 lei in mana si vor plimbati tot orasul...este o bataie de joc....numai saracii de clienti scz limbajul...nu generalizez..dar majoritatea sunt numai copii cu 5 lei in mana si 5 lei de o apa la terasa!!!!O sa renunt sa imi alerg masina cu toate saraciile
10
20
Taximetristilor egal carpe de sters pe jos,in curand o sa va fie necesare 300 de licente,nu 1200 cate v-a propus primaria!Cine o sa mai foloseasca taxiul in Constanta?Uitati-va la comentariile oamenilor,toti,dar toti,va considera ultimii oameni din societate!Or sa va ramana sa ii jecmaniti doar pe cei care nu au sau nu stiu sa foloseasca un smartphone!Putin,foarte putin!
22
5
Oare cate dovezi mai trebuie sa iasa la suprafata ca lumea sa realizeze care este adevarata a acestei haite de lupi turbati care sunt taximetristii? Aceste hiene hamesite refuza pana si regulamentul primariei, regulament care se doreste a ii scoate din mocirla si promiscuitatea in care se balacesc! Constantenii vad unde este calitatea, politetea, solicitudinea, corectitudinea! Uber si Bolt este viitorul, iar sacalii taximetristi anacronici se vor ineca, scufundandu-se in propriile fecale si dejectii!!
25
11
SI TRAGI APA LA WC ! DAR PANA LA URMA CARE ERA PROBLEMA CA ORICUM AVEA DISCONTINU CU MARCOVICI
9
13
Am mers si eu cu cretinul asta o data, l-am si reclamat. L-au si scos de pe aplicatie. E bolnav la cap, scandalagiu, o namila proasta, un cretin. Il stiu si alti taximetristi pe nesimtitul asta. Notasem cum il cheama, nu mai stiu acum.
18
5
facatura ca sa discrediteze taximetria in favoarea lu uber
17
25

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218