REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.3° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
7.3° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

VIDEO! ÎPS Teodosie face slujba de Crăciun, cu PUBLIC, chiar dacă Constanța e în carantină

VIDEO! ÎPS Teodosie face slujba de Crăciun, cu PUBLIC, chiar dacă Constanța e în carantină

Replica API 25 decembrie 2020 | 10:28 3620

ÎPS Teodosie a ținut slujba de Crăciun, cu participanți, chiar dacă municipiul Constanța este în carantină. Enoriașii prezenți la slujbă au purtat măști de protecție.

ÎPS Teodosie și soborul de preoții nu au purtat măști de protecție.

.

Video live:

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da da face slijba si dupa le executa cite o felatie enoriasilor
3
0
Golani profitori si obezi Noaptea si somnul Ratiunii Naste Monstri
4
0
A vazut teodositul ca a scazut numarul de infectati, si ce si-a zis, ia sa mai bag o sarja! Cand se vor sesiza si autoritatile in cazul lui? De madam sosoaca s-au luat repede ca nu poarta masca, de asta nu se ia nimeni?
10
0
in 20 de ani nu o sa mai merga nimeni la biserica. Uitati-va la tineretul de astazi. Generatia Coca-Cola ! Pe cine mai intereseaza sa pupe moaste sau sa se inchine la icoane ? De dat bani pentru acatiste ce sa mai vorbim ! Mai bine dau banu pe 2-3 cuie si le fumeaza ! Asa ca, muie popi, muie biserica si muie religie !
8
1
Tre batut asta !
10
0
o fraza de dansii inventata... In loc sa munceasca in mod cinstit au primit bani moca si au impanzit tara cu biserici asezate pe trotuare si in parcuri. Nu ereau destule? Poate avem destule spitale.
11
1
Angajatii MAI si politicienii,purtatori ilegali de testicule! Va ,,face" popa in sange!
14
1
de ce la buc si ilfov se poate cu oameni la slujba si la noi nu
4
8
daca semai racoresc popii si oupatorii de moaste,nu ne suparam.Si asa s.au inmultit trintorii si prostanii.Sa vedeti bouari la urgente pe 14 Ian,cu one way ticket to the iad!
9
3
impotriva lui IPS Teodosie va dau o mica dedicatie...O MUIE.La votarea lui klaus zdrentelor mancatoare de cacat nu v ati imbolnavit de guvid.Acum fiindca ati scapat in loc sa MANCATI cacat SUGETI O !!!
6
14
MOARTE militienilor! Corpul meu viata mea fac ce vrerau cu ea. Va e frica ca va infectati de la mine ? pourtati voi doua randuri de masti si stati la distanta de mine nu asmutiti bestiile militiano-securiste pe bietii oameni. Aaa dar stai, daca unii or sa mearga fara masca si or sa se vada ca nu au patit nimic se va pune problema bai cum au murit aia din spital? Nu cumva au fost omorati chiar cu complicitatea acestor militieni? Opaaa, stai asa ca se reduce populatia, la ordin de afara!
6
14
o cauta cu lumanarea
14
4
cred ca duce lipsa de parteneri. ca atunci cand il scapam eu sau il codoseam
10
3
Bai prostule Biserica nu inseamna popi si Th.Spagoveanu cu atat mai putin si inca ceva,cum sa fie lovita B.O.R.si mai ales Spagoveanu de legile anticovid din Romania cand tocmai preoti ortodocsi nu respecta legea in comparatie cu preoti celorlalte culte din tara asta?.Aici unde locuiesc eu toti preoti indiferent de confesiune nu doar ca respecta legea dar le cer si oamenilor acelasi lucru daca vor sa participe la slujba ,asta este civilizatie ma nu ce fac preoti B.O.R.care militeaza pentru traditii acum pe timp de pandemie punandule oamenilor viata in pericol.
19
7
Sfanta Frica bantuie mai ceva ca pe vremea comunismului.E posibil ca nu toti sa vrea sa umble fara masca , dar nu e bine sa iesi din front .Asa e si la serviciu..In front si sluga.Asta pentru ca la noi nu functioneaza o piata a muncii.Angajarea e pe relatii si spagi ,apoi urmeaza ascultarea .Ca la biserica.
16
2
Nu o vad pe madam Sosoaca! A luat si ea o lingurita?
20
6
empatizez cu 12.20.si eu as fi dorot sa merg la mormantul parintilor meu.pacat ca legea nu e egala pt toti.
17
3
fie si romania, nu il opreste nimeni pe derbedeul asta?
20
7
parca erau slugile lu dragnea si ale psd ului.... hotarastete retardule!
6
8
Asa. Si ? Care e stirea de senzatie
11
6
Sa le futa o Sfanta Amenda!!!
24
11
Omuarecoaiesisepisapepolitiaromana
8
15
Poleit cu aur asa ca mantuitorul hristos?! Mergi la capataiul bolnavilor de covid, dar fara masca si citeste-le din cartea sfanta! Ofera spre alinarea sufletelor un dram de speranta, fa munca de milostire si ofera din banii bisericii spre obladuirea lor...lasa fatarnicia si cultul personalitatii...nu te inchide in biserica ca-n propriul castel...Isus a venit smerit si s-a jertfit ptr iertarea pacatelor noastre...oamenii au nevoie de sprijin nu de preamarire!!! Sa-ti fie rusine ptr tot comportamentul tau antisocial si in batjocura fata de noi ceilalti care respectam regulile unei pandemii!
37
5
In politia romana jandarmerie. Sa va fut in gura jegurilor. Eu nu pot iesi din oras sa merg sa mi vizitez mama si sa aprind o lumnare la mormantul tatalui ca imi dati amenda iar lui Spagoveanu nu i zice nimeni nimic. Sper sa avetu un Craciun la fel de trist ca al meu baga mi as pl n voi si in uniforma voastra de jeguri slugarnice. 0 RESPECT PT UNIFORMELE ASTEA 2. MUIE POLITIA ROMANA MUIE JANDARMERIA ROMANA SLUGILE UMILE ALE LUI SPAGOVEANU
35
13
Pentru cei spalati pe creier si se reped sa tot pupe poala puscariasului de Teodosie si gastii lui de pupincuristi purtatori de barba: tampitilor, legea-i una pt toti iar cacatul asta ,profitor ordinar, este un nesimtit ahtiat dupa bani. Javra asta profita de prostia babelor si vrea sa le ia banii pt pomelnice. Cu totii credem in El, dar credinta nu inseamna Teodosie. Biserica este o institutie dominata de hati si escroci pt ca preotii adevarati, cu harar, au facut un pas in spate. De rusine! Idiotilor, acasa de ce nu mancati cu o singura lingura?
34
10
Foarte bine frate... Vad ca s-a creat un trend prin care se blameaza biserica si credinta... Manipulatori nenica...Nu va mai amestecati in treburile bisericesti...
14
31
Talharul asta pitic, purtator de rochie, se pisa mereu pe lege.
38
12
Teodosie nu pune botu la vrajeala. Cand toata viata ai trait bine din vrajeala simti imediat cand guvernul foloseste aceleasi metode cu tine. Este limpede ca statul a dat faliment si cauta un dusman invizibil pe care sa dea vina.
15
9
avind in vedere marile obligatii pe care le are fata de psd trebuie sa se achite printr-o contributie substantiala la ingenuncherea guvernului Un haos in tara este sansa sa revina la putere Scuza cu atentatul la ortodoxie este falsa pt ca toate confesiunile s-au adaptat la cerintele combaterii molimei
21
7
Securist ce a vindut spovedania serviciilor secrete.Nu inteleg dece nu este sanctionat?
30
12
Satana asta vrea sa isi omoare enoriasii. Cine are credinta se paote ruga oriunde, nu neaparat langa tapul asta castrat. N-are niciun har dumnezeiesc. E trimisul diavolului, nu al lui Dumnezeu.
33
14
Nu va este rusine,domnilor si doamnelor reporteri ai unui cotidian politizat? Stirile dumneavoastra sunt doar dupa culoarea politica! Daca tot sunteti asa corecti cu aceasta carantina si cu slujbele bisericesti de ce nu ati prezentat nicio stire din ultimile zile cu mall-urile Vivo si City unde deja masinile se parcau pe bulevarde nemaiavand loc in parcari,iar puhoiul de oameni era peste masura. Cumva erati si voi acolo?
23
37
Singurul episcop care se implica cu adevarat in viata crestina. Doamne ajuta.
18
43
Asta de sub: PROSTIA NELIMITATA DI KAPATINA TA DE VARZA ASTA E TOT CE TIA RAMAS!!! Kakamash in PIZDA CUI TEA KAKAT MAI BINE TE SLOBOZEA LANGA GARD HANDYBEL
11
19
Credinta e tot ce ne-a mai ramas
25
42
Va dati seama ca intre barbosul asta cu potcap si barbosii aia cu turban nu este nici o diferenta?
34
22
Jegul asta si "batmanii" lui nu raspund niciodata in fata legi. Tara plina de oameni care inca traiesc in evul mediu
52
22

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407