REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Video! La un PAS de a SPULBERA o FEMEIE pe TRECERE

Video! La un PAS de a SPULBERA o FEMEIE pe TRECERE

Replica API 12 ianuarie 2021 | 10:28 5960

Pietonii constănţeni au mari bătăi de cap cu şoferii teribilişti. Pe strada Dezrobirii, spre exemplu, trecerile de pietoni par a fi invizibile pentru vitezomanii care nu acordă prioritate de trecere pietonilor. Joi, un astfel de conducător a trecut glonţ prin faţa unei femei aflate în traversare regulamentară, pe trecerea de pietoni.

La un pas de a fi spulberată pe trecere

Este un calvar să fii pieton în oraşul Constanţa. Pe lângă faptul că nu există trotuare pe unde să poată circula aceştia, nici trecerile de pietoni nu mai sunt sigure. Joi, 7 ianuarie, în jurul orei 15:00, un vitezoman a fost la un pas de a spulbera o femeie ce traversa regulamentar strada Dezrobirii, în apropierea sensului giratoriu de la Pod Butelii. Imaginile filmate cu o cameră de bord surprind momentul în care femeia se află deja în traversare pe prima bandă ce circulaţie, iar conducătorul auto trece glonţ pe banda a doua, fără a avea vreo intenţie să încetinească. Doar câţiva paşi au ferit-o pe femeie de o tragedie.

Şoferul riscă suspendarea permisului de conducere

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă nr. 195 din 12 decembrie 2002 privind circulaţia pe drumurile publice, modificată şi completată, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate, aflaţi pe sensul de deplasare a autovehiculului, tractorului agricol sau forestier ori tramvai constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni. Astfel, conducătorul auto primeşte între 4 şi 5 puncte penalizare şi o amendă cuprinsă între 580 de lei şi 725 de lei. În plus, şoferul primeşte şi sancţiunea contravenţională complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost cam la 7 pasi din cate se vede pe filmare
1
0
Eu locuiesc in zona si din pacate trebuie sa traversez pe la acea trecere de pietoni. Ce se arata in acest video este mic copil pe langa ce vad zilnic la acea trecere. Masinile trec cu o viteza extraordinara si ca pieton poti sta si minute bune asteptand sa opreasca cineva si tot iti este frica deoarece opreste masina pe banda intai iar cel de pe banda a doua te poate spulbera efectiv. Este ceva de groaza trecerea aia. Am ajuns sa ne fie frica sa traversam regulamentar si civilizat o strada. Rusine!
2
2
Da dobitoaca de ce trece ca proasta fara sa se uite. A sarit de pe trotuar direct pe trecere, de parca toate masinile trebuiau sa franeze brusc.
2
3
Se pare ca a fost la mai multi pasi, nu la doar unu. Si asta cu camera de bord, ce perspicac esti ma, bine ca ai trimis repede la ziaru asta misto. Foarte bine, bravo tie
2
0
Ca sa fi calcat pe trecere trebuie sa fii un mare prostan..
0
2
Mai terminati bai prostilor cu titlurile astea bombastice!
1
2
Opelu a evoluat mult da marius tot prost a ramas.
4
0
Cine spune ca opelu e masina proasta este el prost
2
6
Nici cu pietonii nu mi-e rusine....pur si simplu se arunca pe trecere,in fuga, fara sa se asigure. Pai din poza reiese ca e posibil ca masina sa fi fost deja pe trecere cand a inceput persoana sa traverseze.
5
6
Permis luat sigur si nu pe 123 luni un an ...si amenda mare sa se gandeasca daca mai face asa alta data....
6
4
Daca asta inseamna pt voi ''la un pas'' inseamna ca sunteti....plm! Femeia nici macar nu s-a speriat, a trecut relaxata...cacat de stire...panarama de ziar online, cu redactori de 2 bani care de multe ori nici nu stiu sa scrie corect un articol!!!!
8
5
CU DEMOLAREA TERASELOR DE LA ANTURAJ, MIO SI ZORILE S-A MAI AUZIT CEVA ? INTREB PENTRU UN PRIETEN
6
0
sa nu respecti legea. 30 kmh la trecerea de pietoni in localitate. 50 kmh la trecerea de pietoni in afara localitatii. Soferii merg cu 60 sau 70 pe la treceri de pietoni si dupa aia tot ei cu gura mare ca "a sarit pietonul in fata". Daca aveai viteza legala de 30 nu mai aveai cum sa spui ca a sarit pietonul in fata. ca la 30 poti sa opresti la oricine care sare sau nu in fata. Ba mai mult, majoritatea pietonilor nu sar in fata. Sunt foarte putini copii sau mosi senili care fac asta. Se intampla foarte rar.
15
5
Cand treci strada te asiguri , nu te ajuta nici-o cruce , nici-un scuipat... Casca ochii si vei trai !
14
8
inainte , zi ceva din gura un Doamne ajuta, fati cruce , scuipa de trei ori in stanga si dreapta !
4
3
Nu ati mai gasit subiecte cu Fagadau ?
6
2
Cam asa se fabrica si stirile cu cainii maidanezi care ataca oameni
8
5
Prima masina nici macar nu a oprit, ci a incetinit. S-a oprit abia dupa ce femeia trecuse.
4
1
voi sunteti orbi sau vreti sa intigati la al vostru cc? prima masina a oprit, a 2a deja era departe de pieton, orbilor, nici masina pulitia nu putea opri,
10
14

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369