REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! Mai mulți VÂRSTNICI s-au DISTRAT de minune într-un PARC, că tot sunt RESTRICȚII

VIDEO! Mai mulți VÂRSTNICI s-au DISTRAT de minune într-un PARC, că tot sunt RESTRICȚII

Replica API 12 aprilie 2021 | 23:37 3077

Vremea bună de la malul Mării Negre, din ultimele zile, i-a îndemnat pe cei mai în vârstă dintre constănțeni să iasă în număr tot mai mare la aer liber. Deși, vârstnicii reprezintă una dintre cele mai vulnerabile categorii în contextul actual pandemic, aceștia nu au mai ținut cont și au ieșit la o partidă de distracție într-unul dintre parcurile constănțene.

Covidul nu-i mai sperie pe bătrâni

Epidemia şi numărul de îmbolnăviri par să nu mai conteze, atunci când vine vorba de distracție, relaxare și voie bună. Totuși, la Constanța incidența cazurilor de coronavirus a scăzut, iar acest lucru, combinat cu vremea bună de afară, i-a determinat pe bătrâni să iasă la o partidă de table sau șah în aer liber. Zeci de persoane au fost zărite pe aleile unui parc, fără să mai țină cont de regulile de distanțare socială. De asemenea, masca a fost un accesoriu remarcat doar sporadic.

Imaginile au fost surprinse în cursul săptămânii trecute, puțin după ora 11.00, unde zeci de bătrâni s-au aflat în parcul din apropierea Spitalului Județean din Constanța.

În imagini se poate observa că mulți dintre cei aflați în parc nu și-au luat nicio măsură de protecție, nu poartă nici măști, dar nici nu păstrează distanțarea socială.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aia joaca table pe bani
1
0
Din toti batranii aia, e suficient unu sa fie infectat, iar in cateva saptamani le canta popa la toti. Parca era o vorba, ca batranii sunt mai intelepti. Eu nu zic sa stea nimeni in casa baricadat, dar te poti plimba pentru a te relaxa si singur, fara sa te aduni la un loc, expunandu-te inutil.
7
8
IL ASTEAPTA PE MAZARE SA LE DEA PUI CONGELATI
8
8
Iar si-au intrat sifonarii in rol?
16
0
Cum nu poart ama masti, ca aproapre toti au masca. Si culmea, o poarta si pe nas.
15
0
poate-i mai racoreste covidul p.Si asa plati pensii imense la nesimtitii militari care beau toata ziua si deranjeaza lumeA.bOUARILOR!
7
8
din cauza fricii nu mai stiti sa traiti. lasatii macar pe ceilalti sa traiasca . voi ceilalti stati doar in casa
18
6
Viata trebuie sa mearga inainte si cu covid si fara. Oamenii trebuie sa socializeze sa se distreze , doar nu o sa se inchida in case si sa iasa doar la alimentara si farmacie
23
8
Sunteti cu totii niste isterici cretini care nu mai visati decat distantare si masti!
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218