REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO! Manevre PERICULOASE în sensul GIRATORIU de la EFORIE

VIDEO! Manevre PERICULOASE în sensul GIRATORIU de la EFORIE

Replica API 1 octombrie 2020 | 00:00 2383

Tot mai multe accidente au loc pe şoselele din Constanţa din cauza neatenției şoferilor şi din pricina manevrelor periculoase pe care acestea le efectuează la orice pas. Un astfel de incident a avut loc miercuri, 30 septembrie, în jurul orei 9:00, în sensul giratoriu de la intrarea în staţiunea Eforie.

Şoferul unui autovehicul a efectuat manevre periculoase în timp ce se afla în sensul giratoriu amplasat la intrarea în oraşul Eforie, încurcând circulaţia şi deranjându-i pe ceilalţi participanţi la trafic.

Ce s-a întâmplat

Conducătorul autovehiculului, venind dinspre Eforie, la ieşirea din sensul giratoriu a realizat că s-a încadrat greşit pentru direcţia de mers înainte, către Constanţa. Astfel, pentru a nu mai traversa încă odată sensul, acesta s-a oprit pe loc, a efectuat manevra de mers cu spatele, apoi a întors chiar în mijlocul şoselei, determinându-i pe ceilalţi colegi din trafic să oprească pentru a evita un posibil accident.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai sigur nu putea sa parcurga din nou sensul giratoriu ca ametea si nu mai gasea iesirea !
0
0
Dra Diana MAXIMIUC cand furati articole ar fi bine sa precizati sursa. Asa spune legea. Filmarea a fost facuta de mine si a fost postata pe pagina de Parchez ca un bou. Si ar fi bine cand despre ceva sa aveti habar despre acel lucru . In primul rand cel cu duba nu venea dinspre Eforie ci dinspre Agigea . Si in plus nu ati inteles ideea clipului nu era vb de gradul de pericol generat de individ ci mai mult despre cat de sarac cu duhul este respectivul care a ales sa faca acele manevre in loc sa faca sensul giratoriu cum era logic . Cu stima , Sorin Tanase
0
0
Audit la RAJA!! Nu l lasati pe Store sa acape cu zecile de milioane de euro. Audit si puscarie. A negociat linistea lui pe banii nostrii. Nu e normal. Vream ca justitia sa-si spuna cuvantul!!!
0
0
sint atit de prosti incit nu stiu prioritatea in sens giratoriu.pericolul mare e in capatul celalalt,intrarea ef nord dinspre ef sud,unde intri in giratoriu pe banda 2,ptr cta,si intra in tine un berbec de pe banda 1care vine din eforie nord,si nu are cedeaza trecerea,sau nu stie ce.i aia!
1
0
dobi....putea sa mai faca sensul inca o data
3
0
Dubitzar cu acte
0
0
Nu putea sa intoarca in sensul giratoriu decat sa efectueze 3 manevre de intoarcere in sensul giratoriu ??? omul e nesanatos!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108