REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

VIDEO Medicii de familie au realizat un video prin care cer susținere: „Nu vrem salarii mai mari!”

VIDEO Medicii de familie au realizat un video prin care cer susținere: „Nu vrem salarii mai mari!”

Replica API 13 noiembrie 2017 | 23:11 413

Reprezentanții Societății Naționale de Medicina Familiei au lansat, în urmă cu două zile, un videoclip prin care cer susținerea populației. „Susține-mă să obținem un sistem medical în care fiecare știe ce are de făcut! Ascultă cu atenție cuvintele mele din acest film.

Te aștept în data de 15 noiembrie, ora 11, în Piața Victoriei să fim o singură VOCE!”, este mesajul transmis de medici.

„Sunt medicul tău de familie. Părtaș de zeci de ani la toate trimiterile fără rost, adeverințele neclare, rețetele care nu ies, coșmarul concediilor medicale și al blocării cardului. De ce te obligă la drumuri prin policlinici pentru lucruri pe care ți le pot face eu la cabinet? De ce alergi după hârtii și parafe în loc să îți vezi de sănătate? De ce, când ți se cer sau refuză acte, nu știi niciodată cine are dreptate? Sunt vocea care transmite problemele tale la Guvern, pentru ieșirea Sănătății din comă. Dorim un sistem limpede, transparent, fără păcăleli. Am pus toate cărțile pe masa Guvernului. Știm exact și am arătat unde se greșește, dar nimeni nu a citit. Nu cerem salarii mai mari. Susținem să obținem un sistem medical în care fiecare știe ce are de făcut. Și face. Și pedepsit dacă nu face. Vino cu mine. Susține-mă!”, transmit medicii în clipul prin care fac apel la pacienți să li se alăture în demersul de sensibilizare a autorităților centrale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272