REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

VIDEO. Ministrul Culturii, reacție după ce partidul lui Cioloș a propus avort obligatoriu pentru cei fără venituri!

VIDEO. Ministrul Culturii, reacție după ce partidul lui Cioloș a propus avort obligatoriu pentru cei fără venituri!

Replica API 21 martie 2019 | 10:44 432

Valer-Daniel Breaz

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, reacționează la declarațiile membrei PLUS, Oana Bogdan, susținute de Dacian Cioloș, președintele formațiunii, care a spus că ” vom fi mult mai buni dacă nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri, în loc de cupluri”. De asemenea, membru PLUS propus supraimpozitarea fasolei și obligativitatea vortului pentru cei cu venitul minim garantat.

”Am văzut aceste afirmații, cel puțin aberante. Am început să mă obișnuiesc cu astfel de afirmații ale dânșilor, mi se pare hilar să vii să spui că dreptul de proprietate nu ar trebui să existe, să supraimpozitezi fasolea că se produce prea mult monoxid de carbon,. Am văzut, iarăși, o declarație, care m-a șocat: femeile care care n-au venitul minim garantat să fie obligate să facă avort. Tot felul de declarații aberante, având în vedere că suntem o țară creștină și nu trebuie să pierdem valorile creștine ale României. Atât pot ei. Când văd astfel de declarații... uneori amuzante, alteori te gândești cum au putut să le facă. Sper că românii, având în vedere că urmează două tipuri de alegeri în acest an, parlamentare și prezidențiale, o să aleagă pe cei care merită și care susțin de zvoltarea României, făcută de coaliția PSD-ALDE.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa toarna toate istetele plozi, de parca li se tot intampla fara sa-si dea seama saracele. Tanti aia de la plus ar trebui institutionalizata.
0
0
Mai bine ati introduce obligativitatea testului de paternitate PENTRU toti NESIMTITII de barbati care FUG de responsabilitati cu obligativitatea de a scontribui financiar la educatia copiilor pana la 18 ani dar pentru faptul ca nu au fost omeni ci ANIMALE sa le fie interzis DRETUL de a se APROPIA de copii pana cand copiii implinesc 18 ani. .
2
1
Eu propun ca cei care au tetmibat la stat si cu burse sa fie angajati in locul natarailor cu diplome cumparate. O solutie pentru a stopa avortul
0
0
!?!?!?!?!?
1
0
Eu as scuti de plata ptr avorturile unor categ --nu nominalizez --aatea fac copii cu nemiluita nu-dau nici la scoala nici la munca traiesc bin infractiuni si pe spinarea statului
0
1
eu da-ca nu am 12 clase nu merg la vot,,,dar ni-s ipozit nu platec ,,pot sa fur,,pot sa iti dau si moooe ,,si nu platesc.
1
0
Pentru cel de la 21 mar 08:04 : Du-te la scoala si invata sa vorbesti si sa scrii corect romaneste. Dar ce nevoie au hastagii de scoala ? Iarta-i Doamne. Si vor sa conduca aceasta tara. Doamne apara si fereste-ne de acesti zombi.
2
1
Dc ajung la puter distrug tara
8
5
Nu vrei si o lege ca sa-i primeasca la vot doar pe aia care voteaza USR -PDL-PNL plm?
6
4
Mai bine ar da o lege - nu ai 12 clase, nu ai drept de vot
11
4
Ciolos si adunaturile din jurul lui sunt acum la vedere si asta este bine. E bine pentru ca stii ce sa ocolesti,nu dai mana cu ei cum ai calca intr-un cacat ascuns sub Frunze. Bine ca Ciolos si dobitocii hastagi se aliaza si fac spume verzi,bine ca Iohannis si pedeleii vopsiti se comporta natural,asa cum sunt ei,ca asa romanii vor sti sa nu voteze ca prostii o eventuala revenire la fascism sau stalinism. Violentii,scarbele care sunt de partea abuzatorilor si a smenarilor staini vor fi evitati. Urlati dragi derbedei,va castiga tot PSD si asta pentru ca nu exista opozitie valoroasa.
9
8
ce va spuneam eu ca hastagii daca le arati un cacat ei vor spune ca e ciocolata pentru ca e maro!
6
8
MUIEPSDALDE Cata minciuna aruncati in jur! Niciodata nu a spus Ciolos sau alianta 2020 de avort obligatoriu si fasolea impositatea. Iar chestia cu proprietatea a fost deja dezmintita. Mintiti in continuare , va este frica de noua generatie! Mama voastra de comunisti! Ne-ati supt sangele de nu mai bate inimile noastre romaneste!
13
6
Am o idee mai buna, mai bine sa-i impuscam pe aia care zic cretinitati fara sa le treaca prin filtrul mintii din politica ...
7
2
Barbatii ca nu au copii sa fie castrati cu satarul in piata publica ,ce zici Ciolos , dar oricum primul este Iohanis
8
12
usr ... locul Unde Sunt Leprele
8
12
Fiti barbati nu pizde NUMAI PLATITI TAXE CACATIVA PE TOTI PARLAMENTARI SI TOTI PRIMARI DIN ROMANIA NUMAI PLATITI TAXE DATI-LE MUIEEEEEE REPLICAAA MUIEEEEEE PSDDD REPLICA EGAL PSD
13
9
si erau de abia dupa sedinta a doua sa-i fi intrebat dupa a treia sa vezi atunci raspunsuri
4
4
Ba voi chiar nu stiti ce scot pe gura candidatii vostri?
11
4
Replicaonline cata dezinformare poti sa faci? Cate ziare a cumparat PSD-ul de la voi?
10
12
Cata minciuna aruncati in jur! Niciodata nu a spus Ciolos sau alianta 2020 de avort obligatoriu si fasolea impositatea. Iar chestia cu proprietatea a fost deja dezmintita. Mintiti in continuare , va este frica de noua generatie! Mama voastra de comunisti! Ne-ati supt sangele de nu mai bate inimile noastre romaneste!
18
17
Nu sunt singurele prostii. Ar fi bine o mai buna popularizare a tuturor aberatiilor pentru ca altfel vor castiga alegerile si va fi mai rau decat cu PSD.
16
15
aia de la plus sunt asa idioti incat nu isi dau seama ca daca nu ar mai naste saraciile nu ar mai naste nimeni pentru ca cine are venituri bune face ori doar un copil sau 2 maxim ori pleaca din tara deci intr-un mandat ar scadea la jumatate populatia tarii si 75 procente ar fi asistati social adica pensionari,copii,populatie inactiva si cel mai probabil ar disparea Romania de pe fata pamantului. sa nu mai vorbim de afaceristii care au venituri o alocatie pe luna dar au 6 masini in curte ca au fetite unde trebuie
11
10
De ce ar trebui sa sprijine avortul cand ar putea sa faca un program de sterilizare a femeilor, ce nu pot avea grija de viitori copii,si sa nu mai sprijine crima infantila"ratatilo",sa va fie rusine...
9
6
Si haremuri peste tot,cornul abundentei sa se reverse peste noi,ce carte,ce studiu,ce munca dezmat si boschetareala!
15
3
ce prostii, s-au gandit ei bine, vor sa nu mai polueze aerul cu basini, d-aia vor sa impoziteze fasolea.Iar in tarile civilizate cele care au ramas gravide apeleaza la programul de adoptii si isi dau copilul catre o familie care nu poate avea copii, aici in Romania copiii parasiti se dau direct la orfelinat, trist....
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212