REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Ministrul de Interne o SPULBERĂ pe Diana Șoșoacă, după scandalul de la Marius Nasta

VIDEO! Ministrul de Interne o SPULBERĂ pe Diana Șoșoacă, după scandalul de la Marius Nasta

Replica API 22 februarie 2021 | 19:09 4625

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a ironizat-o pe senatoarea Diana Șoșoacă, după ce s-a plâns că ar fi fost bruscată de bodyguarzii de la spitalul Marius Nasta.

Jurnaliștii l-au întrebat luni pe ministrul de Interne cum comentează acuzațiile Dianei Șoșoacă, scrie stiripesurse.ro. „S-a împiedicat sau de ce? Nu știu”, a spus Lucian Bode.

Diana Șoșoacă a mers la spitalul Marius Nasta și a început să-l ia la întrebări pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Bodyguarzii nu îi dădeau voie Dianei Șoșoacă să intre în Institut și astfel a urmat o altercație fizică cu aceștia, dar și cu amenințări. „Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păți ce va păți un om care se opune unui demnitar!“, l-a amenințat Șoșoacă pe unul din bărbații de la pază.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spulbera propriul produs din palma,rahatel asta din gasca lui kkt cel mare,nici nu a rezolvat cazul c-ta de pe bd mamaia si sare la labiile lui fofoaca,muie ba cap de bou
1
0
Romanika te ubesc!
1
0
Niciodata nu vei fi criticat de un om mai capabil ca tine
5
2
Ascundeti copiii daca vedeti o sosoaca pe strada! Aurele, s-o salveze pe ma-ta!
7
5
Cine plm este Sosoaca? Asta e nume sau porecla?
9
4
Doamneee.....cat prostie si incultura observ aici..!!!
2
4
Sosoaca salveaza Romania !
6
14
Cel mai bine sa-i stranuti lui mata,ca a fatat un bou!
7
9
nespalata sosoaca daca fura din magazin nu trebuie oprita,este sparlamentar.asa.i in mintea ei de drogata.bravo sosoaca,daca fac covid te caut sa.ti stranut in bot!
13
6
Marele ministru de interne scos din putul gandirii de oligofrenul Orban, i-a spulberat cu limba, pizda grasa si slinoasa a obezei inflamate Sosoaca cur de fier care s-a dus in Valea Jiului sa se futa cu 140 de mineri beti, simultan. Aceasta tara a ajuns o menajerie populata de animale bolnave psihic.
13
7
MUYE Fagabou muye sosoaca muye psd muye mokanes tzigoina atarnatori muye. Draq de zdrente si secaturi
14
8
Avem toate atributele unui popor majoritar incult, tradator, mandru, hot, lacom, compulsiv, anxios, deprimat, indiferent, inconsecvent, las, naiv, arogant, egocentric, etc .. ne lipseste credinta, compasiunea, constiinciozitate, discernamant, curaj, generozitate, harnicie, iertare.etc.
17
3
Sa vii cu solutii e mai greu, de grohait poate orice porc.
27
7
Vaca asta de Sosoaca in afara de sa zbiere si sa instige la violenta si sa isi fluture functia pe care o are mai stie sa faca ceva?
33
6
In nici o alta tara nu se intampla ce se intampla aici, tara era frumoasa dar pacat ca este locuita
29
7
Daca de la asa zisa revolutie, exostau mai multe voci care sa atinga hotiile si mizeriile care le-am facut toti politicienii , indifferent de partid, nu mai eram In halul in care suntem azi ca tara si ca neam
13
9
Multumesc pentru urari, la fel pentru toata familia ta ,dublu pentru mama ta...
7
22
Prosti mai sunteti daaaaa multi
3
13
Daca o prindea pe sosea, o ,,spulbera" fizic! E Sosoaca cum e,dar nici cu Bode nu-mi este rusine!
8
21
Moralitate, verticalitate, obiectivitate, inteligenta sunt atribute care trebuie sa caracterizeze un demnitar. Atitudinea dnei arata ca la periferia mahalalei. Mai trebuie sa scuipe si sa-si ridice poalele. O chivuta autentica!
39
4
toata Romania e CARACATITA . daca nu ai vazut serialul cauta-l si urmareste toate episoadele
25
1
Las Fierbinti este serealu meu preferat cu actori mei preferati sant foarte bucuros cand il vad
22
6
Tara e sub atacul hoardelor de interlopi si tu dormi
21
4
Are dreptate sosoaca
13
45
Toata Romania este un imens Las Fierbinti, in jur vedem doar lene, incultura, mitocanie si prostie
41
6
o cauta spitalul Socola din Iasi pe sosoanca asta, a scapat de la balamuc.Matahala asta se crede procuror cu mandat de cercetare in toate domeniile. Paza trebuia sa o aresteze pentru nepurtare de masca , tulburarea ordinii publice , acuzatii facute autoritatiilor. De tot rasul e naroada asta.
47
10
Ia laba da pa lindiku meu ca sunt senatoare.Asta vor pati toti romanii daca ies eu presedinta tarii.Cei care mi se opun cu capu-n gard si spart gaozu de catre preacredinciosii mei.Copii mei,minerii mei,preacredinciosii mei din toata tara uniti-va.Astia vrea sa ma omoare.Sariti sa ma aparati.
21
15
Muie lui Dragnea, pe sub mustata
36
16
Am primit ordin de la KILERUL ROMANIEI MAHARUL.SS KLAUS WERNNER JOHSNNIS MAI MARELE DE LA U.E SA O EXECUT PE DIANA SOSOACA SA O LEG CA PE DRAGNEA LIVIU
14
39

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367