REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO! MOARTE CUMPLITĂ pentru o COPILĂ de 3 ani, din SARAIU. Ministrul BODE: N-am reușit să o GĂSIM în VIAȚĂ

VIDEO! MOARTE CUMPLITĂ pentru o COPILĂ de 3 ani, din SARAIU. Ministrul BODE: N-am reușit să o GĂSIM în VIAȚĂ

Replica API 12 iunie 2021 | 00:56 11554

Tragedie într-o familie din Saraiu, după ce o copilă de 3 ani a murit în colții animalelor sălbatice. Minora a dispărut de joi, fiind găsită vineri, în jurul orei 11, după ce a fost căutată toată noaptea de zeci de polițiști și de câinii de urmă. Vestea a ajuns și la urechile ministrului Lucian Bode, care și-a exprimat regretul față de tragedie.

În cursul serii de 10 iunie a.c., în jurul orei 21.00, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17.00, o minoră, în vârstă de 3 ani, într-un moment în care ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinți, ar fi plecat de pe raza localității Saraiu, și nu a mai fost găsită.

De îndată, la nivelul I.P.J. Constanța s-au dispus măsurile de verificare a tuturor aspectelor sesizate, din acel moment fetița fiind căutată neîncetat. Astfel, forțele de ordine implicate au verificat toate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de părinții minorei dar și clădirile dezafectate sau în construcție.

Copila, găsită la 4 km depărtare de casă

Au fost folosiți câinii de urmă, atât în fază inițială de cercetare la fața locului, cât și la verificările în teren, care au vizat eventualele trasee parcurse de minoră. La căutări au participat peste 80 de forțe: polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pompieri, jandarmi, dar și voluntari. Totodată, au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă. Polițiștii au audiat martori, declarațiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariției.

În ciuda eforturilor depuse, din păcate, vineri, 11 iunie, în jurul orei 11.00, fetița a fost găsită pe câmp, decedată, la o distanță de aproximativ 4 kilometri de locul dispariției. Din informațiile noastre fetița ar fi fost mușcată de animale sălbatice. Menționăm că oamenii legii au respectat atribuțiile de serviciu și au acționat conform procedurilor legale, în sensul că au alertat populația și au procedat la căutarea minorei, inclusiv cu câinii de urmă.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ministrul Bode: Este o tragedie

Tragedia a ajuns și la urechile ministrului MAI, Lucian Bode, care a făcut declarații legate de acest subiect, într-o conferință de presă susținută la Zalău. “O tragedie a fost și la Constanța când, azi noapte, zeci de polițiști au căutat un copil de trei ani și nu au reușit să îl găsească în viață dimineață… Este o tragedie când moare un om dar aș vrea să vedem și forțele de ordine, noi salvatorii, când suntem chemați să salvăm. Este la fel de greu când nu-ți îndeplinești această misiune și nu poți să salvezi viața celui care te-a chemat. Trebuie văzut fiecare caz în parte”, a declarat Bode.

Vezi ce spune Bode, în materialul VIDEO de mai jos:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oare s au gandit nenorocitii aia de abandoneaza cainii pe camp ca se poate intampla asa ceva??? Multa m..e la toti oamenii care fac asta!!
0
0
au impanzit pamantul. In Delta, au ajuns ca sa dezgroape mortii! Vanatorii fac doar braconaj?
1
0
Caini salbatici. Dar acele anumale cum au ajuns acolo. Oare nu care cumva au fost persoane care au vrut sa scape de caini si i au abandonat pe camp? Cate cazuri de acest gen de abandon sunt? Asociatiile de protectie a animalelor nu au de zis nimic? Eutanasierea animalelor fara stapan este solutia. Nu.vedeti ca se inmultesc ca.....
11
2
Daca nu te sfasie ursu te imoara cainiii salbatici
5
5
Prin ce chinuri o fi trecut bietul copil? Parintii ar trebui sa nu-si scape copiii din priviri. O fractiune de moment si dispare. Acum il au pe constiinta toata viata. Politia daca nu dispune de elicopter, macar sa achizitioneze drone, pe langa cautarile de teren si caini de urma. Pacat de acel suflet.
17
1
Sunt pline campurile de haite de caini salbatici
14
4
Caini, ma nene. Cani salbaticiti.
7
4
Copilu purta masca?
2
24
Interesant titlu. Dupa ce a ajuns in COLTII animalelor salbatice. Wow Mister si groaza. Oare despre ce animale salbatice se face vorbire? Baribali? Jaguari? Gnu? Caini salbatici? Hiene? Io zic ca e vorba de hiene
7
3
Ar trebui cand se intampla o tragedie toti cei au camere sa le verifice si daca observa ceva suspect pe camera sa salveze materialul si sa -l ofere politiei Pare ciudat ca a fost gasita la 4000 de mancata de animale .
10
2
Nici ei nu stiu .....ca fac. Se trezeste cu.....burta la gura.
15
4
Pentru ce fac astia copiii
20
4
Niste cretini de parinti care lasa un copil de trei ani nesupravegheat. Sa va ia dracu de nenorociti
35
4
Sa se cerceteze ce animale au fost va rog caini sau ce a ime sacali lupi ce anume
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102