REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! NINGE ABUNDENT în JUDEȚ

VIDEO! NINGE ABUNDENT în JUDEȚ

Replica API 1 decembrie 2020 | 00:22 6894

Ninge abundent în județul Constanța! Zăpada le-a dat mari bătăi de cap drumarilor care au intervenit încă de la primele ore ale dimineții. De menționat este faptul că nu sunt drumuri închise din cauza zăpezii.

Iarna și-a întrat în drepturi încă de luni, 30 noiembrie, la Constanța.

Pe drumurile din județ se circulă cu dificultate din pricina ninsorii abundente și a stratului subțire de zăpadă de pe carosabil. Cu toate astea, nu au fost artere închise din cauza zăpezii.

Ninge viscolit în tot județul Constanța.

RAJDP intervine pe drumurile din județ

Comandamentul de iarnă din cadrul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri a intervenit între localitățile Mangalia - Negru Vodă, Peștera - Pietreni, Dobromir, Mireasa - Pantelimon.

Se acționează în continuare pentru a preveni formarea de suluri de zăpadă din cauza vântului și se împrăștie material antiderapant (nisip+sare 1:1).

Pe drumuri sunt 30 utilaje de deszăpezire - autocamioane lamă + sărărița, unimog-uri, încărcătoare frontale și un autogreder.

Două autoturisme au ajuns în șanț

În Ciocârlia, au fost două autoturisme care au ajuns în șanț din cauza zăpezii. La acțiune a intervenit DRDP Constanța.

Se circulă în condiții de iarnă. Este viscol și vizibilitate redusă.

Cod GALBEN de NINSORI şi VÂNT la Constanţa

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben ce vizează judeţul Constanţa. Aceasta este valabilă în intervalul 01-12-2020 ora 5:00 şi 01-12-2020 ora 11:00. Vizat este şi judeţul Tulcea.

Se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55 - 60 km/h.

Amintim că pentru zona Dobrogei, a fost emisă luni, 30 noiembrie, o avertizare de tip cod galben, valabilă începând cu 30 noiembrie, ora 23:00, până pe 01 decembrie, ora 12:00. Fenomene: ninsori, strat de zăpadă, intensificări ale vântului.

În intervalul menționat, în Dobrogea vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă. Local vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general între 45 și 50 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

NOTĂ: Vremea se va menține deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopților și al dimineților, când vor predomina temperaturile negative.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AU TRECUT 2 ZILE IAR NU ESTE APA !
0
0
E jale,,zici ca se rupe-n doua utilajul de dezapezit f mm!
0
0
dupa 20 ani la drumuri o clica PSD-ista care o sa fie pusa la punc si la munca.Jaf la drumul mare acolo.
2
1
Bai idiotule astia care lucreaza la Drumuri nu au treaba nici cu PSDeul nici cu PNLeul,chiar tu ai scris ma prostule ca ala care trecea cu plugul avea lama ridicata adica se facea ca munceste,acum ia spune ce crezi tu,ca PNListi decand au castigat alegerile in Constanta au schimbat tot personalul de la RAJDP Constanta de la director pana la tractractorist?.
3
1
Nu cred,ninge in decembrie?
2
2
Bai cocalarule de la tara,, cu cine ai facut scoala,nici sa scrii corect nu stii.Nu ti mai zic,cit de bou esti.Se vede dupa exprimare,cit de imbecil esti.Sa i pupi in cur pe vesnicii tai p s d isti pe care i alegi ca boul,pentru ca ti da si tie o bere la pet odata la 4 ani.Marsi la turma cocalarule.
2
1
Iar ne-a prins iarna nepregatiti? M-a distrat enorm comentariul lui Kj Kj. Poate e tot PSD de vina ca ninge!
2
4
De vina este PSD-ul ca ninge
6
5
canda o sa inteleaga toti ca nu luam nimic cu noi, si ca ar trebuii toate mintile luminate ca pentru binele tarii si a oamenilor sa colaboreze partidele sa ia cele mai bune solutii nu o sa fie bine nu sa arunce vina un partid pe altul cans s a facut Unirea daca faceau ca astia de acum eram la 1880
7
0
Unde sunt comentariile la articolul cu Idu ?
8
2
ba laba trista ,lumea se duce la munca ,cretinule!si chiar daca nu se duce si poate se duce la piata,ca,in plm,la magazinu' din colt sau din dat,cum cred unii idioti ca tine,NU gasesti ce ai nevoie dobitocule!din cauza unora ca tine merg treburile aiurea in tara asta!hai sictir!
7
4
trei fulgi de nea a facut prapad , e de vina psdeul!Noi, oameni care au devenit cu timpul carpe de sters pe jos si pe picioarele politicienilor purtam vina!
6
5
Ce naiba cauti pe drum azi? Daca eram in stare de urgenta, unii ar mai fi fost in viata azi. Dar preferati cateva zerouri in plus in conturi decat sa faceti pauza de o luna doua. Dati dovada de ura pentru aproapele vostru, umblati ca mustele pe peste tot, ignorand recomandarile si carantina. Dar platiti cu viata, needucatilor. In curul gol plecati de pe pamant, asa cum ati venit, pricepeti?
8
12
DE CE IN MORTI MAMI VOASTRE CEI CARE DEZAPEZESC NU DAU CU PLUGU INTRE CIOCARLII SI COBADIN ? A TRECUT UN IDIOT CU LAMA DAR LAMA PE DEASUPRA . DACA LA PICU ASTA DE ZAPADA VA FACETI CAA UNCITI , CE VOM FACE CAND VA NINGE ABUNDENT . VA CACATI PE VOI CA CIUMATI NU ISI FAC TREABA . VOI DE CE NU VA FACETI TREABA SCARBELOR ? SPER FUTUVA IN GURA SA VA FACETI TREABA CA DE ASTA VA LUATI O CARUTA DE BANI .
13
8
Bine ca nu nea luat iar prin surprindere zapada. Acum cica la anuntat pe klaus, psd-ul
6
6
Poate acum or sa priceapa cat mai multi barosani ca in aceasta viata sanatatea este cel mai important lucru. Educatia sanitara este zero in ro. Rezultatul: mesaje cretine contra mastilor, contra restrictiilor, mijloace de transport putine, infectari in autobuze, metrou, tren, avion. Ce a castigat daca a strans o avere uriasa exploatandu-si semenii, transformandu-i in sclavi? Si Ioan Nicolae e in spital, grav. Ce au castigat facand rau aproapelui? 2 m de pamant. Societatea in care traim e anormala, de asta a aparut virusul. Asa cum in istorie au aparut cutremure, potopul, eruptii, molime, asa s
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108