REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Video! O AUTOCISTERNĂ ÎNCĂRCATĂ cu GPL s-a RĂSTURNAT în Mihail Kogălniceanu

Video! O AUTOCISTERNĂ ÎNCĂRCATĂ cu GPL s-a RĂSTURNAT în Mihail Kogălniceanu

Replica API 28 aprilie 2021 | 22:55 3796

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină marţi, 27 aprilie, la sensul giratoriu din Mihail Kogălniceanu, acolo unde o autocisternă s-a răsturnat.

Din primele informaţii, a fost implicată o autocisternă încărcată cu GPL, care s-a răsturnat. Autocisterna se deplasa dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar la ieșirea din sensul giratoriu s-a răsturnat.

Potrivit reprezentanţilor ISU, pericolul există și se asigură măsuri preventive până la finalizarea acțiunii, dar din fericire, momentan nu sunt scurgeri.

Trafic întrerupt pe DN 2A

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că o autocisternă s-a răsturnat în afara carosabilului, pe DN 2A Ovidiu – Hârșova, în zona localității Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Video:

Traficul este întrerupt pentru desfășurarea intervenției la locul producerii evenimentului rutier.

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea:

,,Am fost solicitați să intervenim la o cisternă răsturnată. De îndată, la fața locului au fost alertate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor.

Sosiți la fața locului, s-a constatat faptul că șoferul a ieșit singur din mașină, acesta neavând nevoie de îngriji medicale.

A fost balizată zona, a fost restricționat traficul în zonă până când conținutul din cisternă va fi transvazat într-o altă autocisternă. De asemenea, la această oră se asigură măsuri PSI la fața locului.”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Video:

UPDATE:

Autocisterna care s-a răsturnat la ieșirea din sensul giratoriu din Mihail Kogălniceanu este repusă pe roți cu macaraua.

.

.

.

.

.

.

.

Circulația s-a reluat pe un singur sens.

V.S., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iti dai seama ce sperietura a tars Barcaru si Nusa care erau imbarligati acolo pe aeroport.
4
0
Daca o filmare ne arata avioane militare, probabil ca cisterna cu GPL era o aeronava de alimentare in aer.
1
1
Vand motorina furata de la Tiruri !
5
1
Nu fac referire la cisterna . Eu torn toti politisti de la regimu permise auto spagari 500euro s0aga la oras si 4mii la sala
5
1
Sofer dobitoc! Intra cu viteza in giratoriu.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272