REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

VIDEO! O FEMEIE se DROGHEAZĂ în staţia de autobuz

VIDEO! O FEMEIE se DROGHEAZĂ în staţia de autobuz

Replica API 27 iulie 2020 | 00:00 23611

O femeie a fost surprinsă de constănțeni drogându-se, ziua, în amiaza mare în una din cele mai aglomerații stații de autobuz din municipiu. Amintim că Agenția Națională Antidrog (ANA), prin Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ din România, acordă servicii de asistenţă integrată (medicale, psihologice şi sociale) persoanelor consumatoare de droguri şi aparţinătorilor acestora, dar… cine să le folosească?

Este plin sezon estival iar străzile Constanței sunt pline de constănțeni ieșiți la plimbare sau de turiști dornici să profite din plin de zilele petrecute pe litoral. Ei bine, când vii în concediu să te relaxezi… clar nu vrei să dai nas în nas cu un drogat. Cu toate astea, iată că o femeie a fost surprinsă de un trecător, într-o stație de autobuz din zona Tomis 3, drogându-se în fața oamenilor ce tranzitau zona.

Aceasta cânta versuri doar de ea înțelese și din când în când mai trăgea… ceva… dintr-o pungă.

Nimeni nu i-ar fi spus nimic femeii

Persoana care ne-a sesizat această întâmplare a menționat și faptul că toți cei care treceau și o vedeau doar își băteau joc și îi alimentau `euforia`. „Așa ceva e inadmisibil! Mai avem pretenții să vină românii în orașul nostru… Să vină pentru ce? Să le arătăm drogații noștri? Nu este deloc ok să lași astfel de oameni liberi. Autoritățile oare ce fac? Dorm?” a declarat un constănțean.

Se droga cu prenadez?

Cel mai probabil femeia se droga cu prenadez, a mai spus bărbatul. Conform specialiștilor acesta are efecte halucinogene. În prima fază, inhalanţiile produc o stare de dezinhibare şi somnolenţă asemănătoare consumului de alcool, însă folosit în cantităţi mai mari, inhalanţiile produc o stare de anestezie, de amorţire a senzaţiilor şi chiar de pierdere a conştienţei.

Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog oferă consiliere!

Totodată, specialiștii antidrog amintesc pe această cale faptul că ANA, prin Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ din România, acordă servicii de asistenţă integrată (medicale, psihologice şi sociale) persoanelor consumatoare de droguri şi aparţinătorilor acestora. Serviciile sunt de tip ambulatoriu, gratuite şi confidenţiale. Sediul CPECA Constanţa este situat în mun. Constanţa, Aleea Mimozelor, nr.4, tel./fax. 0241.555.105, email: cpeca.constanta@ana.gov.ro. Mai multe informaţii se regăsesc şi pe site-ul infodrog.ro.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Du te da i 10 milioane sa isi ia o chirie umplei frigideru....
0
0
daca nu are Opel ce sa faca
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272