REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

VIDEO! PE CONTRASENS, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde ale Constanţei!

VIDEO! PE CONTRASENS, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde ale Constanţei!

Replica API 13 ianuarie 2020 | 00:00 324

"Vitejie" la trecerea la nivel cu calea ferată

"Vitejie" la trecerea la nivel cu calea ferată

Plictisiți să mai stea în coloana de pe bulevardul Aurel Vlaicu, la trecerea la nivel cu calea ferată, unii şoferi recurg la gesturi de "vitejie" care ar putea provoca adevărate nenorociri, demonstrând astfel că pur şi simplu n-au minte.

Un exemplu în acest sens este şi şoferul unui Matiz, care a decis să încalce regulile și să meargă pe contrasens. Exemplul nefericit a fost urmat şi de alţi şoferi, la fel de "teribilişti". Situaţia a fost semnalată în mediul online de şoferii care respectă regulile de circulaţie, iar comentariile nu au întârziat să apară: „grabă mare duminica”, „câțiva din cei care ar trebui să își lase permisul la poliție” sau „au făcut-o pe barba lor”.

De menționat este și faptul că Aurel Vlaicu este unul dintre cele mai circulate bulevarde din oraș iar constănțenii “nu se învață minte niciodată”, alegând mai mereu această rută chiar dacă în orele de vârf cozile care se formează sunt kilometrice.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am auzit in oras ca unu din coiciu are de vanzare 8masini taxi care sunt girate la camataru si la banci si vrea sa le vanda cu 11mii euro bucata romi turci nu stiu ce drac sunt dar sunt dun coiciu semanatirului etc
0
0
Si sunt multi care traverseaza pe culoarea rosie a semaforului
0
0
Se intampla constant, asta nu e stire. Se intampla pe Vlaicu, se intampla pe interioara daca e bariera, se intampla pe Ion Ratiu cand cobori in Mamaia si e semafor rosu. Practic oriunde e putin aglomeratie sunt si -soferi- din astia. Nu mai respecta nimeni nimic. Doar sa aveti mare grija unde parcati ca acolo se rup amenzile. In rest, faci ce vrei tu pe strazi.
0
0
Ala care filma stationa boule! Toti analfabetii s au trezit ca pot sa se exprime liber pe campie!
0
1
Daca saracu' ala a mers cu tigaia pe contrasens si nu a patit nimic, asta de a filmat cu telefonu' desi nu are voie cu el la volan, a patit ceva ?
1
1
Ce sa facem?daca ei si au facut averile pe reteta sifonelii la secu,noi ca sa i dam jos o sa i sifonam mai sus...trebuie sa luptam cu acelasi arme,nu?pai cum altfel?avem camerele si microfoanele ascunse pornite de acum,grija mare ce vorbiti cu cine si unde
3
3
au ramas cu sechele de la parintii comunisti. Ma bucur ca s-a cacat clanul Mazare si toata machedonimea pe orasul vostru. V-o meritati imbecililor. Va tot uitati sa moara capra vecinului, dar nu moare decat a voastra. Vesnic saraci, vesnic cu mana intinsa, vesnic umiliti, vesnic sifoane.
4
4
Foarte periculosi baietii acestia.
5
1
Mai baieti, nu mai faceti haiducii din astea, ca la cate sifoane sunt in oras, va vine plata prin posta. Acum, sa recunoastem, toti am facut asa ceva macar o data-n viata. Bine ca nu s-a intamplat nimic. Acum asta cu Matizul, a ajuns vedeta si o sa faca plata pentru paparatzii.
8
9
Daca intereseaza pe careva muzica din fundal e Inna melodia Nirvana. Se are ca filmarea a fost facuta cu pachetul de tigari
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272