REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. Pericol la volan, la 26 de ani. MORT DE BEAT a făcut praf o altă mașină

VIDEO. Pericol la volan, la 26 de ani. MORT DE BEAT a făcut praf o altă mașină

Replica API 24 februarie 2019 | 23:39 4679

Sâmbătă, puțin după miezul nopții, mai exact la ora 00:45, un tânăr de 26 de ani, mort de beat, a provocat un accident rutier pe bulevardul Tomis.

Șoferul abia se mai ținea pe picioare, dar se plângea că s-a rupt capota mașinii, asta în timp ce victima era inconștientă în cealaltă mașină, suferind fractură membru inferior, în trei locuri, dar și traumatism la coloană. Victima se află în operație. Momentul de după accident a fost imortalizat de un martor.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, dar și un echipaj al poliției, care l-a testat pe tânărul petrecăreț, rezultând o alcoolemie în aerul expirat de 0,88 mg/l.

Cu puțin timp înainte de accident, individul a fost susprins de camera de bord al altui autoturism, cum circula pe contrasens.

Sursa video: Iulian Gheorghe

Ce spun polițiștii!

În data de 24.02.2019, ora 00:45, un bărbat de 26 ani, în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice, rezultat 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat,(dublu în sânge) a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, dinspre Bdul. Aurel Vlaicu către str.Soveja, iar după intersecţia cu str.Tulcea a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care era condus regulamentar din sens opus de un barbat de 30 ani. A rezultat vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto.

Șoferul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa o fut pe mata moarta ! Life goes on curvo !
0
0
Merita puscarie , suspendat permisul pe viata si daune cat nu au mama si tatal lui avere. Un betivan nenorocit , care e sustinut de oameni asemeni lui.
0
0
Tu mari ori esti proasta ori partizana ori ai fost si tu beata cand ai scris. Tu idioato asta avea 0.88 la mie hai sa iti traduc BEAT MANGA si tu spui : a fost pur si simplu un accident.Sau ai scris la misto ?
0
0
Esti tampita, cretina, sau retarda? Eveniment imprevizibil? Pur si simplu un accident??? Faaaa vacooo, era un eveniment care se putea evita daca lunganul ala nu era mort de beat !!! il sugi cumva pe sofer de ii iei apararea?! Proasta dreaq
2
0
Asemenea evenimente imprevizibile sunt des intalnite. Dupa razboi multi viteji se arata. A fost pur si simplu un accident, trebuie tratat corespunzator. A fost o lectie de viata. Bine ca nu a murit nimeni, restu... sunt vorbe goale. Life goes on.
2
4
Ce ai cu cei care au Dacia 1310? Toti inaintasii si inaintasele tale au invatat sa conduca pe Dacia, Skoda, Ford, Fiat, Trabant, Volga, Mosckwich si ce alte masini mai erau in perioada comunista. Bine ca esti tu ajuns si iti iei vreo troca de prin UE... Urangutan redus ce esti!!!
16
0
oras de curve, golani, pierde vara si mai nou criminali si betivi. Tentativa de omor 15 ani parnaie sa se invete minte. Toate troacele obosite condusi de oameni cu iq redus au invadat Cta. Tl, CL, GL, IL sa nu zic de ai nostri CT. E jale. Si toti insista cu masina. Peste tot la orice ora e aglomerat de retardatu care se grabesc zici ca ori le naste nevasta ori au de descoperit o teorie din fizica cuantica. Ruptii dracu. Pe langa mediul poluat si distrus mai omorati si oameni.Poate sa vina mama partidului cinstit ca la fel va fii.
1
0
Stau destul de mult cu masina in oras dar de la un timp efectiv strazile au explodat cu tot felul de cretini. Mergi cu 50kmh pe banda ta si trebuie sa te feresti mereu de alte masini pentru ca altfel cred ca as merge la politie zilnic. Oamenii sunt total inconstienti,merg cu viteza, forteaza orice le iese in cale. Si politia sta pe la marginea orasului nefacand nimic. Ar trebui introdusa pedeapsa cu inchisoare pentru cine se urca baut la volan.
2
0
Foarte tare, romanul porneste de la o chestie si dupa se cearta ca la usa cortului
1
0
Bine ca iti iei tu de la negroapa de negunoi... bogatanule care esti tu bogatan!!!
32
2
Multi bulangi pe sosele care ai ustura stomacul de foame da de b i nui intrece nimeni asta e educatia data de parinti si cei 7 ani de acasa primiti sa ati ia mata flori de pe Burada ce mai tare florarie casa albastra
1
2
Pentru prostul satului de la 18,33...mai saracie.... Mai putopalmistule... Mai lipsa de creier la gramaj, mars in mortii matii si fa rodeo cu gaina... Asta stii tu sa faci tu cel mai bine... Esti un prost deosebit, vedeatas cu flori pe piept... De fapt acolo o sa ajungi... La cat tragi pe nas, crezandute smecher, o sa intinzi copita cat de curand.. Barsti... Impotentule mental...
4
0
daca te mai prind beat in trafic cu dacia 1310 te rup
2
3
Il faci pe ala sarac da tu bagi cheesburgeri la mcdonalds in rasa ta de buretar cotet
16
0
Urmatorul stalp sa fie al ma-tii, sa mierleasca cu cariciu-n gura. Si soferul sa fii tu, incestuos penal borat. Hai sa mi-l sugi tu si ma-ta in tandem. Saracilor. Mars la munca sa ma servesti la McDonalds cand vin dimineata de la club mort de beat si vreau sa bag niste cheesburgeri. Sclavule
4
16
un rupt in cur cu haudi luat de la groapa de gunoi din jermania
16
33
Ba cocalarule, cum poti sa debitezi prostiile alea? Putea sa omoare pe cineva. Handicapatul dracu' care esti. Urmatorul stalp sa fie al tau muistule!
22
1
Asta e a baut un pahar , a facut accident, o sa plateasca si el o amenda si gata. Ce dracu tot comentati voi saraciilor vedeti-va de saracia voastra oricum voi seara nu sunteti in oras, voi iesiti mult duminica dimineata la bazar luati niste praz si un kilogram de cartofi si acasa cu voi saracilor
5
49
La puscarie cu el ! 20 de ani de puscarie , a distrus viata oamenilor !
30
2
Data viitoare poate face un bine societatii si se pune cu un stalp.
31
1
Pana cand un betiv dasta nu omoara un politician nevinovat intrun accident astia nu schimba legea nu ca le doresc dar pt.politicieni restul lumii nu conteaza cineva zicea amenzi in raport cu salariu.Nu ma asa amenzi ca atunci cand le vezi nu te mai sui la volan vrei acasa iti suni prieteni sau iei taxi.
20
0
Permise pe spagi in constanta 400e orasu 2 3 mii sala toti inapti iau permise si drogati multi la voaln noaptea
17
1
Bai tampitule care zici ca esti tanar invata mai intai sa scrii corect gramatical pentru ca esti varza.Si sa stii ca cei peste 60 de ani conduc mai prudent decat tine bai boule.Degeaba ai 26 de ani ca tot prost esti.
20
2
Ok, ai baut, te ai distrat si ai facut ceea ce stii tu mai bine, dar de ce nu ai luat un taxiu spre urmatoarea destinatie? Tinand cont ca stateai la cateva strazi distanta de locul accidentului, lasai masina si luai un taxiu. Gandeste te daca la volanul masinii avariate de tine, erau mama, tata sau FRATELE tau. Sau tu aveai pe cineva in dreapta, prietena de exemplu. Daca tot stii ca nu bei doar o gura lasa dracu masina acasa ca pentru 50 de lei dati pe taxiu nu saracesti. Putea fii mult mai grav de atat, puteau fii victime fiind un bulevard circulat..
26
0
A-r trebuii sa sa deie o lege ca ce-i peste 60 de ani sa numai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari eu sant tanar ce pula mea am 26 de ani
4
40
SA ni se sature PULILE de gura TA si a matiiii DE muist ordinar MUIEEEEEEEE jegosule PARTARUUUUULE
7
3
Sa iti luam mortii in pula si sa ne cacam pe ma ta aia proasta care te a facut cretinule
8
3
Eu beau la umbrelute in cernavoda sa prind curaj,ma urc la volan si fac taxi pirat in statia din centru,fiscul nu ma prinde ca sunt sifon!Jegul nr.1!
12
1
va dau la muie de pensionari obositi mergeti cu ratcu si nu m ai dati vina pe betivi ca fac ei accident
0
38
Trebuia sa fi tu in locul celui ranit in mortii mati de sluga obosita.. lua ti as in pula mortii mama si tot ce ai mai de pret omori oameni nevinovati mortii mati de gunoi sa zaci la puscarie pana ni s o face dor de tine e satula tara de de astia ca tine traiti degeaba pe pamant pisa ne am pe mortii tai
26
3
de cand avea unghiile moi si capul cat ridichea!nu se va mai maturiza nici cand!
11
0
Sa se duca
11
1
Pot sa pariez ca lachele asta nu va primi nicio pedeapsa, au mami si tati grija de el, ca aaa merge pe la noi, nu stiu cand se vor indrepta lucrurile cu gunoiul asga de conducere.
13
1
Sa va fereasca D-zeu de alt asemenea rupt in cur, care baga motorina de 50 de lei si isi face tatuaje cu plata in rate. De unde bani de taxi cand se imbata ca porcul?
23
0
O sluga obosita....la puscarie in mortii matii....
24
0
Sa-ti bag pula in inima si in suflet..cum omori oameni nevinovati ca ti arde tie pula sa bei o bere..bagati-as pula in suflet
33
0
Un cunoscut, om simplu a gresit, a fost gasot cu 0,41 alcool put in aerul expirat, fara a produce vreun accident a primit sentinta de 2 ani inchisoare cu suspendare, 100 de zile munca in folosul comunitatii si 2 ani permisul suspendat...acum sunt curios ce pedeapsa va primi tristul asta care pare de bani gata...gata primiti de pa mamica si taticu..
22
3
Anghel Antonio are pe facebook ptr cine vrea sa-i trimita urari ! Sper sa ne tina la curent presa cu ce se intampla mai departe . Merita bagat la puscarie si permisu anulat 10 ani .
47
2
Bai fututilor la voi un picior rupt in 3 locuri si coloana afectata dupa accident vi se pare vatamare usoara ???
55
0
Astai pentru belitul ala care zice ca ei sunt tineri... Si numai ei ar trebui sa conduca... Futuva in gura de boschetari..
35
2
imbecilul asta ar trebui incadrat la tentativa de omor. puscarie si anularea dreptului de a mai detine permis auto.
57
0
Suspendat 10ani
47
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218