REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

VIDEO. Poliția Locală, în acțiune în zona piețelor și pe străduțele lăturalnice din Constanța!

VIDEO. Poliția Locală, în acțiune în zona piețelor și pe străduțele lăturalnice din Constanța!

Replica API 10 februarie 2019 | 03:05 466

Polițiștii locali au patrulat, în după-amiaza și seara zilei de vineri, 8 februarie a.c., în mai multe zone de interes public, în zona piețelor din municipiul Constanța, dar și pe străduțele lăturalnice. Au fost vizați toți cei care încalcă normele bunei creșteri, care făceau mizerie pe domeniul public, cerșetorii sau cei care consumau alcool pe stradă. Ca și cu ocazia altor acțiuni, polițiștii locali au depistat zeci de persoane care încălcau normele legale!

În cursul zilei de vineri, 8 februarie a.c., în intervalul orar 14.00-22.00, lucrătorii Direcției Generale Politia Locala Constanța au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale din segmentul stradal. Mai multe echipe formate din 16 polițiști locali au monitorizat intens următoarele zone de interes public, piețe și cartiere din municipiul Constanta: Peninsulă, Grivitei,Casa de Cultura, Gara, Centru, Parc Oleg Danovski, Parc Arheologic, Tomis I și Tomis II, ICIL,Sala Sporturilor, Capitol, Spitalul Militar, Spitalul Clinic Județean de Urgentă, Parc Gara, dar și tronsonul străzilor Atelierelor, Avram Iancu, Olteniei, Mihai Viteazul, Stefan Mihaileanu, Cuza Vodă, Traian, Ferdinand, Constantin Bratescu, Vasile Alecsandri, I.G Duca,1 Decembrie, Alexandru Lăpușneanu, Theodor Burada, I.C Brătianu, Unirii, Ion Rațiu, Nicolae Iorga, Primăverii, Mircea cel Bătrân, Bulevardul Mamaia, etc.

În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 25 amenzi contravenționale în valoare 5.635 lei. Dintre acestea, trei abateri au fost constatate pentru încălcarea Codului Rutier, opt abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, șase abateri pentru nerespectarea normelor de curățenie în orașul Constanța, și opt sancțiuni pentru fumat în spațiu public închis, de tip spital.

Au fost legitimate 38 de persoane și au fost conduse la sediul unității de poliție locală pentru stabilirea identității trei persoane.

Totalul sancțiunilor contravenționale aplicate în cursul zilei de vineri, 8 februarie 2019, a fost de 175 amenzi, iar valoarea acestora s-a ridicat la suma 36.105 lei. Acțiuni similare se vor derula zilnic, în scopul prevenirii și combaterii fenomenelor antisociale stradale și nu numai.

„Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze orice faptă antisocială care intra în competenta Direcției Generale Politia Locala Constanta la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ordinari cu sepci... Pe tiganii care vand pe strada de toate cine ii vede ???? Doar noi ??? Ne fac de cacat !!! Pietele sunt ca in Africa MOARTE TIGANILOR !!!!! MOARTE BISNITARILOR !!!!!
1
0
Macar incearca sa ne civilizeze,ca mancatorii de rahat sunt multi,dar exact aia sunt cei care fac Constanta un tomberon de gunoi.Bravo domnilor politisti locali.
12
2
Pai doar nu o sa dea amenzi alora de unde mananca?O incearca si ei pe unde tine in special la oameni amarati fara cultura vai de capul lor,doar acolo mai au ceva de zis astia de jos din strada.Sunt si ei la fel ca cersetorul ala de pe jos dar la alt nivel sunt amarati si ei dar altfel decat ala care statea pe jos.Mila si sila e sentimentul atribuit acestor personaje indiferent de tabara.
3
3
astia dau amenzi la oameni care nu ar avea de unde sa plateasca amenda...
5
1
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
5
0
Bravo Pol locala !--se vede ordinea din p-ta Grivitei --succes in continuare !
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272